کسب درآمد از تولید محتوا چگونه است ؟
کسب درآمد از تولید محتوا در طی چند سال گذشته تا به امروز رشد چشمگیری داشته است. به طوری که دغدغه ی مدیران بازاریابی و فروش شرکت های زیادی است تا بتوانند با استفاده از آن به هدف خود دست یابند. شاید افراد زیادی بدانند که کسب درآمد از تولید محتوا امکان پذیر است، اما از شیوه ها و چگونگی آن ها اطلاع دقیقی ندارند. به طور قطع می توان ادعا کرد که اگر مدیران سایت ها و کسب و کارهای کوچک و بزرگ به میزان و چگونگی تأثیر تولید محتوا بر درآمد خود اشراف داشتند و برایشان شفاف بود، تمام توان و تلاش خود را برای استفاده از آن در سریع ترین زمان ممکن به کار می گرفتند.
نمایش فهرست این آموزش :
- کسب درآمد از تولید محتوا چگونه است ؟
- انواع قالب های کسب درآمد از تولید محتوا
- تولید محتوا چه مزیت هایی دارد؟
- روش های کسب درآمد از تولید محتوا
- ۱- فروش مستقیم محتوا
- ۲- فروش دسترسی به محتوا
- ۳- جذب حامی (اسپانسر)
- ۴- کسب درآمد از تولید محتوا به عنوان ابزار گردآوری مخاطب
- ۵- محتوای خاص تولید کن و ثروت آفرین باش
- ۶- مهارتت را به دیگران یاد بده
- ۷- تبلیغات کلیکی کسب درآمد از تولید محتوا
- ۸- گوگل ادسنس در کسب درآمد از تولید محتوا
- ۹- به تبلیغات بنری فکر کن
- ۱۰ فروش حق دسترسی
- ۱۱- کسب درآمد از تولید محتوای وبینار
- ۱۲- بازاریابی رابطهای
- ۱۳- رپورتاژ آگهی
- ۱۴- وبلاگ نویسی
- ۱۵- صفحات خاص
- ۱۶- لندینگ پیجها
- ۱۷- معرفی محصول یا خدمات
- ۱۸- رپورتاژ خبری
- ۱۹- فریلنسری برای کسب درآمد از تولید محتوا
- ۲۰- در ارائه خدمات برای کسب درآمد از تولید محتوا
- ۲۱- کسب درآمد از طریق تولید محتوا از روش (CPA)
- ۲۳ – فروش محصولاتی مانند کتاب الکترونیکی
- ۲۴- استفاده از Affiliate marketing یا بازاریابی رابطه ای
- ۲۵- کسب درآمد از تولید محتوا از تبلیغات
- ۲۶- وبلاگ نویسی در کسب درآمد از تولید محتوا
- چطور از وبلاگ نویسی پول بسازید؟
- ۲۷- مشاوره آنلاین یا تلفنی در کسب درآمد از تولید محتوا
- ۲۸. رویدادهای حوزه کاری
- ۲۹. فروش محصول
- ۳۰- دوره آنلاین
- ۳۱- کسب درآمد از تولید محتوای ویدئویی
- ۳۱- کسب درآمد از تولید محتوای تخصصی
- ۳۲- تبدیل به مدل آنلاین شوید
- ۳۳- کسب درآمد از شبکه های اجتماعی
- ۳۴- کسب درآمد با ارائه مشاوره آنلاین
- ۳۵- فروش دست سازه ها در اینترنت
- ۳۶- کسب درآمد با ساخت کلیپ های جذاب
- ۳۷- کتاب های الکترونیکی صوتی تولید کنید
- ۳۷- استخدام شوید.
- ۳۸ -با برندها همکاری کنید
- ۳۹ – تولید محتوا برای سایر صفحات تجاری در اینستاگرام
- ۴۰ – تولید محتوا برای وب سایت های تجاری
- ۴۱- کسب درآمد از تولید محتوا در یوتیوب
- ۴۲- از طریق دریافت دونِیت فعالیتتان را ادامه دهید
کسب درآمد از تولید محتوا چگونه است ؟
امروزه اهمیت محتوای دیجیتال خیلی بالا رفته است. مردم برای محتوای خوب و به درد بخور به راحتی پول پرداخت می کنند. از طرفی دسترسی به محتوای دیجیتال خیلی ساده تر از دیگر محتواها است. مثلا به راحتی می شود با مراجعه به اینترنت و جست و جو کردن در گوگل به هر محتوایی که مورد نیازمان باشد دسترسی پیدا کنیم. دیگر نیاز نیست ساعت ها دنبال یک کتاب به درد به خور در کتاب خانه محله مان بگردیم!
همچنین به خاطر دسترسی بیشتر مردم به اینترنت، تمایل بیشتری به خواندن ای بوک ها، گوش دادن به کتاب های صوتی یا دیدن فیلم های آموزشی دارند. خیلی ها وقت نمی کنند در کلاس های آموزشی حضوری شرکت کنند. وقت و زمان برای خیلی ها ارزشمند است و به راحتی نمی خواهند وقت خود را هدر دهند.
به خاطر همین هم محتوای دیجیتال نسبت به قبل خیلی طرفدار پیدا کرده است. و این بهترین فرصت است که ما هم برای بر طرف کردن نیاز مخاطبان مان محتوا تولید کنیم. آن هم محتوایی که واقعا با کیفیت باشد و به درد شان بخورد.
این افراد وارد شغل تولید محتوا نشن: دوستان بهتر است بدونین کسب درآمد از تولید محتوا غیرفعال نیست و شما زمانی درآمد کسب میکنین که در کمال صحت و سلامت کار کنین. سادهتر بگم، پول مُفت جیبتون نمیآد.
از طرفی، کار پرزحمت و زمانبری به حساب میآید. از این رو، کار با ارزش و بسیار تخصصی هم هست. پس اگه فکر میکنین ویژگیهای زیر رو در خودتون میبینین، از همان ابتدا توی لیستتون به این کار بالقوه خط بزنین و خودتون رو درگیر این حرفه نکنید.
اگه شخص کاری نیستید؛
اگه اهل یادگرفتن نیستید؛
اگه زود عصبی میشید؛
اگر صبور و خلاق نیستید
بنابراین اگه فکر میکنین که برای این کار ساخته نشدید، شانستان را جای دیگری امتحان کنید و به سراغ کار و تخصص دیگری بروید.
شاید در ظاهر این کار ساده به نظر بیاد. اما اینطور نیست. شما زمانی که مشغول این کار هستید با CEO ها، متخصصهای SEO، مدیران کسبوکارها و افراد متخصص دیگری سروکار دارید.
کلمات ما، جادویی ماست. پس باید برای کار خودمان ارزش قائل باشیم و هرگز به دوربریهامون نگیم که یه نویسنده ساده هستیم؛ وقتی اینگونه باشیم ارزش کارمان هر روز بیشتر و بیشتر میشود.
البته شما بهتر میدونید که این روزا، همه عاشق دنیای زیبای تجارت الکترونیک هستند و به نوعی روزی میرسه که افراد به شما رجوع کنند و از شما در مورد این کارها سوال کنند. راستش، در حوزه دیجیتال مارکتینگ به تولید محتوا پادشاه میگند. از این رو، هر شرکت و مجموعهای به افراد متخصص در این حوزه نیازمند هستند.
تولید محتوا چیست؟
تولید هرگونه محتوا از قبیل متن، عکس، فیلم، صوت، پادکست و … را تولید محتوا میگن. کسی که این کار را انجام میدهد، یک نویسنده، طراح و یا محتوانگارهست. حتی افرادی که در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام کپشن مینویسند یا ویدیوی آموزشی یا طنز درست میکنند؛ همه اینها نوعی محتوا هست. اما در این صفحه مقصود ما تولید محتوای متنی برای کسبوکارهای الکترونیک (وب سایتهای فروشگاهی، محتوایی و …) هست. پس در این مقاله هر چی میخونید راجع به نوع متنی است.
انواع قالب های کسب درآمد از تولید محتوا
تولید محتوا میتواند متنی، تصویری، صوتی یا ویدیویی باشد. ولی هر نوع محتوایی نیازمند یک سناریو است. پس بخش اصلی محتوا را متن تشکیل میدهد و اگر شما قادر به تولید محتوای متنی باشید، بیشترِ راه را رفتهاید. چون بیشترین تقاضای بازار، برای مقالات متنی بلاگ است.
پس برای کسب درامد با تولید محتوا، حتما باید مسلط به محتوای متنی و سئو باشید.
تولید محتوا چه مزیت هایی دارد؟
یکی از مهمترین مزیت هایی که تولید محتوا دارد این است که نسبت به دیگر کسب و کارهای اینترنتی دردسر کمتری دارد. مثلا کسی که فروشگاه اینترنتی محصولات فیزیکی دارد دردسرهایی از قبیل برگشت خوردن محصول سفارش داده شده و مشکلاتی با اداره پست و … ممکن است همیشه داشته باشد. ولی وب سایتی که فقط محتوای دیجیتال تولید می کند و می فروشد هیچ وقت به این مشکلات دچار نمی شود. چون محصول فیزیکی در کار نیست! هر چیزی هست دیجیتال است و پستی در کار نیست!
یکی دیگر از مزیت های تولید محتوا این است که هزینه خیلی کمتری نسبت به دیگر کسب و کارهای اینترنتی دارد. وب سایتی که محتوا می فروشد خیلی مهم نیست شکل و شمایل اش چگونه باشد! ممکن است در وب سایت های محتوایی خیلی نیاز به ایجاد سیستم های پیچیده نباشد.
ولی مثلا یک فروشگاه اینترنتی باید هزینه زیادی برای طراحی و راه اندازی اش شود. البته فقط به اینجا ختم نمی شود. کسی که قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را دارد مسلما نیاز به سرمایه زیادی نیز دارد. ولی کسی که قصد تولید و فروش محتوای دیجیتال را دارد نیاز به سرمایه اندکی صرفا برای راه اندازی یک وب سایت اینترنتی دارد.
روش های کسب درآمد از تولید محتوا
همانطور که در ابتدای مقاله هم ذکر کردیم، خدمات تولید محتوا برای وبسایت بیشتر مورد نیاز است، از این رو، اگر تازهکار هستید، بهتره بدونین که نویسندههای محتوا دقیقا چیکار میکنن.
ما در ادامه از راز محتوانگاران رو فاش میکنیم!
- ترجمه
- تالیف
- نویسندگی یا خلق محتوا
خلق محتوا – نوشتن یک هنر است و واژگان جادو دارند. هر کسی قلم خوبی دارد، میتواند بنوسید و درآمد خوبی هم بدست آورد.
ترجمه – با روش ترجمه میتوان مقالات یا محتوای پربازدید انگلیسی را به زبان فارسی ترجمه کرد. مدیران سایتهای ایرانی از این نوع مقالات ترجمه شده خیلی استقبال میکنند. اولا مطمئن هستند که یک مقاله پربازدید خواهد بود. دوما زمانی که یک متنی از انگلیسی به فارسی ترجمه میشود خیلی جدید است؛ حتی اگر شخص دیگری قبل از شما آن را ترجمه کرده باشد. به عبارتی دیگر ترجمه یک شخص با شخص دیگر کاملا متفاوت است.
تالیف – با مطالعه چندین منبع متفاوت میتوان خلاصهنویسی کرد و متنی بهتر از متنهای موجود نوشت. که البته عمدتا از این روش برای تولید محتوا به زبان انگلیسی برای کشورهای دیگر استفاده میکنیم. نوشتن محتوای انگلیسی با روش تالیف از چند منبع پربازدید، خیلی خوب جواب میدهد. هم از جهت اینکه مطلب نوشته شده درست و جدید است و هم از این جهت که هیچ شباهتی به متنهای موجود نخواهد داشت.
۱- فروش مستقیم محتوا
یکی از روشهای رایج کسب درآمد از محتوا این است که محصول محتوا-محور (Content-based Product) را به مشتریان بفروشید.
فروش فایلهای صوتی و تصویری آموزشی، مصداق این روش محسوب میشود. فروش کتابهای الکترونیکی و فایلهای متنی، پرسشنامهها و چکلیستهای تخصصی هم در این گروه قرار میگیرد.
البته بعضی از تولیدکنندگان محتوا با هدف پیادهسازی استراتژی تمایز، فروش محصول محتوایی را با خدمات تکمیلی هم همراه میکنند. مثلاً عرضهکنندهی یک سمینار آموزشی، فضایی ایجاد میکند که خریداران محصول بتوانند پرسشها و ابهامهای خود را نیز مطرح کرده و پاسخ مناسب دریافت کنند.
۲- فروش دسترسی به محتوا
این روش را معمولاً به دو نام میشناسند: Access-selling (فروش دسترسی) و Paywall (دیواری که با پرداخت میتوان از آن عبور کرد).
اگر بخواهیم فروش دسترسی را با فروش محصول مقایسه کنیم باید بگوییم که از زاویهی نگاه تولیدکنندهی محتوا هر یک از این دو شیوه در مقایسه با دیگری مزایا و معایبی دارند.
معمولاً محصول را میتوان گرانتر فروخت؛ در حالی که در فروش دسترسی، استفادهکننده از محتوا انتظار قیمت پایینتری دارد.
تفاوت دیگر این است که در فروش محصول، پس از یک بار فروش، رابطه با مخاطب به پایان میرسد و به سادگی نمیتوان رابطهی طولانیمدت با مخاطب برقرار کرد.
مزیت فروش دسترسی این است که میتوان الگوهای مشترکشدن را روی آن تعریف کرد. اما چالش این روش هم آن است که شما باید آنقدر دقیق و تخصصی و متمایز کار کنید که در پایان هر بار اشتراک، مخاطب به تمدید اشتراک قانع شود
۳- جذب حامی (اسپانسر)
بسیاری از کسب و کارها، با انگیزههای گوناگون حاضر میشوند از تولیدگنندگان محتوا حمایت کنند.
این کار گاهی در راستای مسئولیت اجتماعی و برندسازی و گاه با هدف کسب سود مستقیم انجام میشود.
فرض کنید یک شرکت لوازم آرایشی-بهداشتی، محصولات خود را بدون آزمایش روی حیوانات طراحی و عرضه میکند. چنین شرکتی ممکن است حاضر شود از سایت یا پادکست یا یک ویدئوی آموزشی که به حفظ محیط زیست میپردازد، حمایت کند.
یا یک شتابدهنده کسب و کارهای نوپا، با هدف اینکه استارت آپهای بیشتری با این شتابدهنده آشنا شوند، تصمیم بگیرد از فرد یا مجموعهای که در پادکست خود، کسب و کارهای جوان را معرفی میکنند حمایت کند.
اسپانسر شدن میتواند کاملاً با نیت خیرخواهانه هم باشد (معمولاً در این حالت از اصطلاح Donation استفاده میشود).
بسیاری از عرضهکنندگان محتوای مفید رایگان، از مخاطبان خود میخواهند که با پرداخت داوطلبانهی پول، از ادامهی فعالیت آنها حمایت کنند. اما معمولاً محور این نوع جذب اسپانسر، کسب سود نیست؛ بلکه صرفاً پوشش هزینههاست.
۴- کسب درآمد از تولید محتوا به عنوان ابزار گردآوری مخاطب
همهی تولیدکنندگان محتوا، به شکل مستقیم از محتوای خود کسب درآمد نمیکنند؛ بلکه بسیاری از آنها، با محتوا مخاطب جمع کرده و سپس سود خود را به شکل غیر مستقیم از مجموعه مخاطبانی که گرد آوردهاند کسب میکنند.
۵- محتوای خاص تولید کن و ثروت آفرین باش
شاید این سؤال برایتان به وجود بیاید که اصلاً مگر میشود که با تولید محتوا، ثروت آفرینی کرد؟ اگر شما در حوزه تولید محتوا مطالعه کنید، متوجه این ماجرا میشوید. برای آن هم دلیل دارم.
همانطور که میبینید، این روزها اینترنت با زندگی همه ما گره خورده است. هرکسی که کسب و کاری دارد، یک شعبه مجازی هم در این جهان بی انتها راه انداخته و به کسب درآمد میپردازد.
آنها برای شناساندن نام و نشان و محصول خود به مشتریها، به محتوای خاص و جدید نیاز دارند. برای این موضوع به سراغ چه کسانی میروند؟ تولید کنندگان محتوا!
میخواهم به شما بگویم که کارفرماها برای دیده شدن، در قبال محتوای قوی، پول خوبی میدهند. این سادهترین نمونه کسب درآمد از تولید محتوا است. حالا به سراغ بقیه گزینهها برویم.
۶- مهارتت را به دیگران یاد بده
محتوا یعنی هر چیزی که امکان ارائه آن وجود داشته باشد. از محتوای متنی مثل همین مقالهای که دارید میخوانید گرفته تا عکس، ویدیو یا حتی صحبت کردن، هرکدام به نوعی محتوا محسوب میشوند.
اگر علاقهای به تولید محتوای متنی ندارید، اگر نمیخواهید برای دیگران کار کنید، خوب از دانش خودتان بهره ببرید. با این کار میتوانید یکی ازروش کسب درآمد از تولید محتوا را ایجاد کنید.
روشهای کسب درآمد از تولید محتوا شامل فروش دانش و مهارت هم میشود. میتوانید در وب سایت خود، مهارتتان را به علاقه مندان آن حوزه بفروشید.
برای این کار به تولید محتوای ویدیویی، تصویری یا صوتی نیاز دارید. توصیه میکنم برای استقبال بیشتر کاربران، حداکثر کیفیت را در تولید محتوا خود لحاظ کنید.
۷- تبلیغات کلیکی کسب درآمد از تولید محتوا
تبلیغات در دنیای مجازی، انواع مختلفی دارد. یکی از روش های درآمدزایی از محتوا، همین تبلیغات کلیکی است. اصلاً بگذارید ماجرای تبلیغات کلیکی را بگویم.
حتماً برای خودتان هم پیش آمده که پس از ورود به یک سایت، از شما دعوت میشود که مطالب مختلف را بخوانید. برای مثال، نوشته شده که برای خواندن فلان مطلب “اینجا” کلیک کنید.
این یک نوع تبلیغات است. حالا روش درآمدزایی آن چه میشود؟ به ازای هر کلیک کاربران روی محتوای شما، یه سود مشخص به شما تعلق میگیرد.
با نگاهی کلی به تعداد کلیکهایی که لینک مورد نظر در هفته میخورد، متوجه درآمد جالب توجه این نوع تبلیغات میشوید.
۸- گوگل ادسنس در کسب درآمد از تولید محتوا
برویم سراغ چهارمین گزینه از روش های کسب درآمد از تولید محتوا گوگل ادسنس یکی از سرویسهای رایگان شرکت گوگل است.
برای استفاده کردن از این سرویس، به یک وبلاگ انگلیسی و تسلط کامل به قوانین گوگل نیاز دارید. وبلاگ مورد نظر شما باید محتواهایی بی نظیر ارائه کند. طوری که ترافیک قابل توجهی داشته باشد.
برای استفاده از خدمات ادسنس، به گوگل نشان بدهید که در انتخابتان مصمم هستید. ارائه اطلاعات واقعی در قسمت تماس با ما، درباره ما و قوانین و مقررات وب سایت، تأثیر زیادی در این ماجرا دارند.
بر خلاف گوگل ادز که برای صاحبان کسب و کار طراحی شده، گوگل ادسنس، مختص وبلاگ نویسان است. پس شما باید به عنوان یک تولید کننده محتوا و وبلاگ نویس در ادسنس عضو شوید.
کارکرد ادسنس، شبیه تبلیغات کلیکی است. با این تفاوت که این بار خود شما هزینه هر کلیک را مشخص میکنید. البته ۳۲ درصد از مبلغ تبلیغات به گوگل تعلق میگیرد.
۹- به تبلیغات بنری فکر کن
یکی از روش کسب درآمد از تولید محتوا ، تبلیغات بنری است. ابزار ایجاد این نوع تبلیغات، شامل محتوای متنی، تصویری، صوتی و ویدیویی میشود.
بنابراین صاحبان کسب و کار ها به یک تولید کننده محتوا نیاز دارند تا بنر تبلیغاتی آنها را تولید کند. علاوه بر این یک وبلاگ یا سایت هم برای انتشار تبلیغات بنری لازم هست.
برای کسب درآمد از انتشار تبلیغات، میتوانید قرارداد پورسانتی ببندید که مثل تبلیغات کلیکی میشود. روش دیگر، دریافت کردن مبلغ ثابت برای انشار تبلیغ است.
۱۰ فروش حق دسترسی
یکی از روش کسب درآمد از تولید محتوا ، فروش حق دسترسی است. ماجرا از این قرار هست که سایتهایی که محتوای فوق العاده دارند، همینطور در راه رضای خدا محتواها را در اختیار همه نمیگذارند.
بنابراین کاربران برای استفاده کردن از محتوای این سایتها، باید عضو شده و حق عضویت یا حق دسترسی بپردازند.
این روش نیز درآمد زیادی را برای شما ایجاد میکند. کافی است که محتوایی خاص تولید کنید تا کاربران با کمال میل در سایت شما عضو شوند.
۱۱- کسب درآمد از تولید محتوای وبینار
وبینارهای آموزشی یکی دیگر از روش های کسب درآمد از تولید محتواست که این نوع از محتوا هم بسیار پرطرفدار است و شما میتوانید در قالب ارائه وبینارهای آموزشی درآمد مناسبی کسب کنید.
یکی از پلتفرمهای آنلاین که سرویس وبینار را ارائه می دهد، ایسمینار است. این سیستم علاوه بر اینکه بستر مناسب برای برگزاری یک وبینار قدرتمند را ارائه میدهد، خودش جای مناسبی برای بازاریابی وبینارها و فروش بیشتر است. به دلیل اینکه این سیستمها خودش دارای یک پایگاه داده قدرتمند از مشتریان قبلی است، بنابراین می توانید از این فرصت هم برای فروش وبینارها و حتّی فروش بلیطهای آنلاین خود استفاده کنید.
یکی از مزیّت های اصلی وبینار، این است که مخاطب میتواند با شما تعامل بیشتری داشته باشد و به صورت آنلاین سوالات و مسائل خود را مطرح کند و این خودش میتواند روح بیشتری برای مخاطب داشته باشد.
توصیه میشود که قبل از برگزاری یک وبینار به عنوان یکی از روش های کسب درآمد از تولید محتوا، حتماً سلسله لایوهای اینستاگرامی برگزار کنید و با این کار ترس خود را بریزید. ضمن اینکه برگزاری لایو، می تواند باعث هدایت هر چه بیشتر مخاطبان صفحه شما به سمت وبینارهای شما شود.
۱۲- بازاریابی رابطهای
همیشه رقابت بین تولید کنندگان محصولات مشابه وجود دارد. در این رقابت، جنگ بر سر بقاء است. زیرا در نهایت یک محصول، رقیب خود را از صحنه بازی اخراج میکند.
بازاریابی رابطهای، یک ارتباط بین مشتریها، تولید کنندگان و رقبای آنها ایجاد میکند. به طوری که شما با تولید محتوا برای یک محصول، میتوانید خطر حذف شدن آن را کاهش دهید.
برای کسب درآمد از این روش، از تبلیغات بنری هم استفاده میشود. با این حال، نتیجه فروش به کمک تولید محتوا آن هم بر اساس یک تجربه واقعی، زمین تا آسمان فرق میکند.
در این مورد از ۹ روش کسب درآمد از تولید محتوا، باید در انتهای محتوای خود، یک لینک به صفحه خرید محصول بزنید. هرچه میزان فروش بیشتر باشد، درآمد شما هم بیشتر میشود.
۱۳- رپورتاژ آگهی
از جذابترین گزینههای روش های درآمدزایی از محتوا، رپورتاژ آگهی است. در این روش یک محصول، خدمات یا سایت، به طور بی طرفانه نقد میشوند.
علاوه بر نوشتن رپورتاژ، میتوانید از انتشار آن هم درآمد کسب کنید. اگر ترافیک سایتتان بالا باشد، پول بیشتری برای انتشار رپورتاژ دریافت میکنید.
۱۴- وبلاگ نویسی
تولید محتوا برای وبلاگ: این نوع متن را عمدتا همه وبسایتها منتشر میکنن. معمولا همه با اسمها چون «مقاله» یا «پُست وبلاگ» معروف هستن. هدف از انتشار این مطالب باکیفیت و خواندنی، افزایش بازدید وب سایت و افزایش میزان آگاهی از یک برند است. که معمولا ماهیت آموزشی دارند و برای مخاطبان عمومی نوشته میشوند.
۱۵- صفحات خاص
تولید محتوای صفحات خاص: هر وبسایت یا کسبوکار الکترونیکی، در وب سایت خود یک سری صفحات مخصوص دارد، مانند صفحه درباره ما، صفحه تماس باما، صفحه قوانین و شرایط، صفحه نمونهکار صفحاتی با عنواین دیگر. حالا هدف از نوشتن این صفحات، راهنمایی بازدیدکنندگان وب سایت است.
۱۶- لندینگ پیجها
تولید محتوای لندینگ پیجها: به صفحاتی که معمولا مدیران وبسایت بازدیدکنندهها را در آن سرازیر میکنن، لندینگ پیج میگند، سادهتر بگویم، لندینگ پیج آخرین صفحهای هست که مشتری بالقوه مراجعه میکند، که در این صفحه تصمیم میگیره که بخره یا نخره، سفارش بده یا سفارش نده. این صفحات معمولا با تکنیک کپی رایتینگ نوشته میشند؛ تا بشه با این روش، بازدیدکننده بالقوه رو متقاعد به خرید یا سفارش کرد.
۱۷- معرفی محصول یا خدمات
متن معرفی محصول یا خدمات: این متنها بیشتر جنبه توضیحی دارند، در این نوع از محتوا، تلاش نویسنده بر این است که محصول را ساده و روشن برای مشتری توضیح دهد و به ویژگیها محصول اشاره کند.
۱۸- رپورتاژ خبری
رپورتاژ آگهی متنی است که در یک وبسایت دیگری منتشر میشود. مثلا صاحبت یک سایت درباره یک مسئله و مشکل صحبت میکند، همه گزینههای احتمالی رو معرفی میکنه و آنها را نقد میکنه. در آخر محصول با خدمت شرکت خود رو به عنوان راهحل نهایی مطرح میکنه. این متنها غیر از سایت خود مشتری و در وبسایت خبرگزاریها یا سایتهای دیگر منتشر میشود.
انتخاب بازار با یک ایده اولیه شروع میشود و برای رسیدن به نتیجه نهایی باید تحقیق کنید. ابزارهای متعددی در این راه به شما کمک خواهند کرد:
- SEMrush:
به کمک این ابزار میتوانید میزان سختی کلمات کلیدی را بر اساس تعداد رقبایی که برای آن کلمه کلیدی خاص در حال رقابت هستند بسنجید، علاوه بر این، SEMrush همچنین برای پیدا کردن سرسخت ترین برند رقیب شما در تولید محتوا در حوزه کاری تان و بهترین روش تولید محتوا برای افزایش ترافیک، بهترین کلمات کلیدی و… هم می تواند به شما کمک کند.
و چیزی که بسیار می تواند برای شمایی که می خواهید از وبلاگ نویسی و تبلیغات درصدی یا بنری کسب در آمد کنید مفید واقع شود بررسی و تجزیه و تحلیل تبلیغات کلیکی گوگل و طراحی بهترین کمپین ها برای رقابت با دیگران است . این ابزار را باید بخرید اما نسخه رایگان آن هم حرفهای زیادی برای شما دارد.
- جستجوی گوگل:
در گوگل بازارهای هدفی را که در نظر گرفتهاید، جستجو کنید. باید بفهمید که آیا تبلیغاتی در زمینه بازار مورد نظرتان در گوگل وجود دارد یا خیر؟ این کار به شناخت بهتر بازار و رقبا کمک میکند. اما یادتان باشد که گوگل، جستجوهای هر فرد را براساس مواردی که در حافظه سیستم دارد، شخصیسازی میکند.
پس اگر میخواهید گوگل بدون در نظر گرفتن سوابق شما در جستوجو، اطلاعات دست اولی درباره مواردی که جستجو میکنید به شما بدهد، باید از گزینه ناشناس گوگل یا incognitomode استفاده کنید. حالت ناشناس گوگل کروم (incognitomode) کمکتان میکند تا اطلاعات مشاهدهشده در وب، یعنی در حافظه پنهان cache یا تاریخچه history ذخیره نشود و در آمار سایت مذکور نیز لحاظ نشود.
- Google Keyword Planner:
این ابزار رایگان به شما کمک میکند تا از cpc یا پرداخت به ازای هر کلیک (cost per click) در بازار مورد نظر خود اطلاع پیدا کنید. علاوه بر این، امکان دریافت اطلاعات در زمینه میانگین حجم جستجوی کلمات کلیدی خاص هم برایتان فراهم میشود.
منظور از حجم جستجوی کلمات کلیدی، ساختار و طول کلماتی است که جستجو میشوند. اگر از سرویس ادسنس adsense برای کسب درآمد استفاده کنید، این ابزار به دردتان خواهد خورد.
اما حواستان باشد که ادسنس از تکنیک هدفگیری مجدد retargeting بهره میبرد. بنابراین ممکن است، اطلاعاتی که میگیرید کاملا صحت نداشته باشند.راهنماهدفگیری مجدد یا Retargeting که به صورت بازاریابی مجدد Remarketing هم شناخته می شود ، نوعی از تبلیغات آنلاین و اینترنتی است که برند شما را مجددا در برابر چشم کاربرانی که سایت شما را ترک کرده اند قرار می دهد.
- پلتفرمهای پورسانتی یا درصدی:
برخی از شرکتهای بازاریابی و تبلیغات آنلاین هم میتوانند به شما در زمینه شناخت بهتر بازار هدف کمک کنند. این شرکتهای آنلاین به وبسایتهای مختلف، بازدیدکننده میفرستند و اگر بازدیدکننده، خریدی در وبسایت صورت بدهد یا به عضویت خدمات آن دربیاید، شرکتها، درصدی از فروش را دریافت میکنند. نمونه این شرکتها برای وبسایتهای خارجی، کلیکبَنک (click bank) یا (share list) است.
۱۹- فریلنسری برای کسب درآمد از تولید محتوا
وقتی شما میتوانید مدیریت وبلاگ خودتان را به صورت حرفه ای انجام بدهید و مهارت نوشتن و تولید محتوا را دارید پس قطعا اگر کمی تلاش تان را بیشتر کنید و زمان تولید محتوا برای وبلاگ های دیگر ار داشته باشید میتوانید به عنوان فریلنسر برای وبلاگ ها یا وب سایت های دیگر هم بنویسید.
این روزها، برندها به بازاریابی از طریق محتوا، اعتقاد زیادی پیدا کردهاند. به همین خاطر، فرصتی عالی برای کسب درآمد و جذب مشتری خواهید داشت. در تولید محتوا، بهتر است ابتدا از چیزهایی بنویسید که در حوزه تخصصتان قرار دارند و وارد موضوعاتی نشوید که از آنها بیاطلاع هستید و مجبور شوید وقت زیادی را برای جستجو و کسب اطلاعات بیشتر بگذارید .
برای تولید محتوا برای مشتریان مختلف، میتوانید به انواع وبسایتهای کاریابی آنلاین مراجعه کنید و در زیرشاخه تولید محتوا به دنبال گزینههایی برای همکاری بگردید. کافی است سوابق و تواناییهای خود را برای کارفرما بفرستید تا همکاری شروع بشود. علاوه بر این بهترین راهکار این است که در وبلاگ خودتان یا حتی شبکه های اجتماعی محتواهای عالی و با کیفیت منتشر کنید تا بتوانید مشتریان بیشتری جذب کنید .
۲۰- در ارائه خدمات برای کسب درآمد از تولید محتوا
شاید در بین ما هم افرادی باشند که دوست نداشته باشند به صورت فریلنسر برای سایت ها یا وبلاگ های دیگر بنویسند پس باید قطعا دنبال راه کارهای پولسازی دیگری از وبلاگ باشند .
یکی از راه های پولسازی ارائه خدمات یا آموزش های خاص در وبلاگ است . مثلا در صورتی که به وردپرس (word press)، تسلط کافی داشته باشید، امکان ارائه خدمات در زمینه طراحی و پشتیبانی وب برایتان وجود خواهد داشت.
مشاوره و راهنمایی در خصوص شبکههای اجتماعی هم میتواند راهی برای ارائه و انتقال اطلاعات و دانش شما به دیگران باشد و از طریق آن به درآمد برسید. با استفاده از تواناییهایی که دارید به راحتی میتوانید در مسیر کسب درآمد قرار بگیرید. به سادگی و با کمک منابع مختلف، شیوه ارائه و آموزش خدمات مختلف را یاد بگیرید و به دیگران انتقال بدهید.
۲۱- کسب درآمد از طریق تولید محتوا از روش (CPA)
CPA هم یکی از خدماتی است که میتوانید با آن به درآمد برسید. پرداخت به ازای هر عمل، زمانی شما را به درآمد میرساند که بازدیدکننده با کلیک کردن روی گزینهای، عملی را صورت بدهد که مورد نظر شما است.
مثلا اگر مخاطب با کلیک روی گزینهای وارد صفحه خرید بشود، در واقع عملی مطابق خواسته شما انجام داده است. کلیک کردن برای نصب یک نرمافزار یا ثبتنام کردن در وبسایت و…می توانند از نمونه فعالیتهای مورد شما باشند که کاربر با کلیک کردن روی آن، شما را به هدفتان میرساند.
۲۳ – فروش محصولاتی مانند کتاب الکترونیکی
بیشتر بازاریابان دیجیتالی با درآمد بالا، از طریق فروش محصولات خود یا دیگران به درآمد میرسند. بهترین محصول برای فروش، محصولی است که سرراست و مستقیم، مشکل و نیازی را برای مخاطبان حل و رفع میکند.
قطعا محصولات غیرفیزیکی را خیلی راحت تر میتوانید به فروش برسانید. برای این کار کافی است، برنامهای برای ارائه محصول و سیستمی جهت فروش داشته باشید.
با کمی جستجو میتوانید به وبسایتهایی برسید که امکان تأسیس فروشگاه آنلاین را در اختیارتان میگذارند. برخی از این وبسایتها با در اختیار گذاشتن فضایی برای راهاندازی فروشگاه آنلاین، از شما درصدی از فروش را به عنوان حق عمل دریافت میکنند. اگر میخواهید که درآمد حاصل از فروش را تماما برای خود بردارید، باید در وب سایت خودتان فروشگاه آنلاین و امکان فروش محصولات بگذارید. از جمله محصولاتی که می توانید در وبلاگ یا سایت خودتان در حد مبتدی به فروش برسانید محصولاتی مانند کتابهای الکترونیکی یا نرم افزارهای خاص، تِمهای وردپرس، افزونهها و … هستند.
۲۴- استفاده از Affiliate marketing یا بازاریابی رابطه ای
در این روش بازاریابی اگر بتوانید مخاطبان خود را با لینکی به سمت محصول یا خدمتی خاص هدایت کنید، به شما حق عمل یا پورسانت تعلق می گیرد.
هر چقدر مخاطبان بیشتری را به سمت مشتری شدن و خرید سوق بدهید، درآمد بیشتری هم خواهید داشت. برای بازاریابی رابطه ای یا پورسانتی میتوانید از بَنرها کمک بگیرید اما تولید محتوای با کیفیت، مفیدتر و ارزشمندتر است.
مثلا برای تبلیغ محصول و خدمات مختلف میتوانید درباره طرز کار و روش استفاده از محصولات بنویسید، در قالب لیست ها یا نقد و نظر به تبلیغ و معرفی محصول یا خدمات بپردازید و اگر خودتان تجربه استفاده از محصولات را داشته باشید قطعا بهتر درباره آنها خواهید نوشت.
همکاری در فروش زمانی است که شما محصولی را با استفاده از لینک به مخاطبان خود توصیه میکنید. هر زمان که فردی با کلیک بر روی لینک محصولی خرید، درصدی به شما تعلق میگیرد.
بسیاری از سایتهای ایرانی هستند که با عضویت ساده در آنها میتوانید شروع به همکاری در فروش کنید. محصولات و خدماتی که در سایت یا وبلاگ خود معرفی میکنید باید کاملا مرتبط با موضوع کار شما باشد. در این روش، کار شما تنها تولید محتوای باکیفیت است و به هیچ عنوان درگیر تولید محصول، ارسال و دریافت مبلغ نیستید. تنها درصد خود را از هر فروش در فواصل زمانی مشخص دریافت میکنید.
لینک یا بنر محصولات را میتوانید در هر جای سایت که دوست داشتید قرار دهید. همکاری در فروش یکی از سادهترین روشها است زیرا میتوانید طیف خوبی از محصولات را بدون اینکه خودتان درگیر مراحل تولید شوید در سایت به فروش برسانید.
سایتهای معتبری هستند که میتوانید در این زمینه با آنها همکاری کنید. نمونهای از آنها موارد زیر هستند:
همکاری در فروش دیجیکالا برای فروش انواع محصولات
ایران سرور برای فروش هاست و سرویسهای اینترنت
۲۵- کسب درآمد از تولید محتوا از تبلیغات
وقتی به کسب درآمد از محتوانویسی فکر میکنید، اغلب تبلیغات اولین چیزی است که به ذهن میآید. بله کاملا شدنی که با تبلیغ گرفتن در سایت کسب درآمد کنید.
فروش فضای تبلیغاتی در سایت، به شکل بنر یا تبلیغات متنی روش سودآوری است، اما باید سایت پربازدیدی داشته باشید. در این روش نیاز به محتوای زیاد و ارزشمند دارید که ترافیک سایت شما را به مرور بالا ببرد.
تولید محتوا برای سایتهای که درآمدشان براساس تبلیغات است نیاز به انرژی و زمان زیادی دارد. در هر صورت همانند دیگر روشهای کسب درآمد بهتر است از نیچ مارکتینگ استفاده کنید تا نتایج سریعتری دریافت کنید. از ایجاد سایتی که درباره همه چیز محتوا میگذارد پرهیز کنید.
نیچ مارکتینگ به معنای تمرکز بر روی بخش کوچکی از بازار است. موضوعی خاص که به آن علاقمندید را انتخاب کنید و تمام تمرکزتان را بر روی آن بگذارید. به این شکل افراد علاقمند را سریعتر جذب میکنید.
اغلب سایتهایی که با تبلیغات کسب درآمد میکنند سایتهای تفریحی یا سایتهایی هستند که در زمینههای مختلفی تولید محتوا داشته و بازدیدکنندگان مشخص در یک زمینه خاص ندارند.
۲۶- وبلاگ نویسی در کسب درآمد از تولید محتوا
اگر تصمیم دارید که برند شخصی خود را از طریق وبلاگ توسعه دهید. بعد از مدتی به عنوان یک فرد شناخته شده و تاثیرگذار در حوزه خود شناخته میشوید.
وبلاگنویسی حرفهای روشی مناسب برای شناخته شدن در حیطه کاریتان است تا پیشنهادات بیشتری دریافت کنید. حتی به عنوان یک فرد آگاه در موضوع موردنظر به سخنرانیهایی مختلفی دعوت خواهید شد.
فرقی نمیکند برای سخنرانی مبلغی دریافت کنید یا نه، در هر صورت حضور در چنین رویدادهایی برند شخصی شما را ارتقاء خواهد داد.
وبلاگنویسی فرصتهای پیشرفت زیادی برای شما فراهم میکند. اگر میخواهید به عنوان یک وبلاگ نویس درآمد بیشتری ایجاد کنید، نکات زیر را برای جذب فرصتهای بیشتر مرور کنید.
• در حوزه کاری خود مهارت کافی داشته باشید و هر روز بر دانش خود اضافه کنید.
• ثابت قدم باشید. پیوسته از طریق وبلاگ و رسانههای اجتماعی، تخصص خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. شما یک فرد متخصص در حوزه کاری خود هستید اما باید اجازه دهید دیگران این را بدانند.
• سایت پرمحتوا میتواند همانند یک رزومه قوی عمل کند. اما باید برنامهای برای خود داشته باشید و بدانید که در آینده قرار است چه مطالبی تولید کنید. در واقع نیاز به یک استراتژی محتوا دارید که چارچوبی به کار شما بدهد.
چطور از وبلاگ نویسی پول بسازید؟
- دوستان عزیزم بعد از مدتی که وبلاگ شما معتبر شناخته شد(هم از نظر موتور های جستجو و هم از دید کاربران)،کم کم رتبه وبلاگ شما بالا خواهد رفت و میتونین به یک سری وبسایت های حوزه ی خودتون لینک بدین(یعنی یه جورایی معرفیشون کنین) و در ازای اینکار پول دریافت کنید.
این کار به وبسایت معرفی شده از طرف شما بسیار کمک خواهد کرد.چون این کار به معتبر شدن وبسایت مد نظر از دیدگاه موتور جستجو کمک خواهد کرد و هواداران وبلاگ شما ممکنه به وبسایتی که شما معرفی کردید سر بزنند و از خدماتش استفاده بکنند. - راه دوم آموزش هست.شما در چه حوزه ای محتوا تولید می کنید؟مطمئنا در هر حوزه ای که باشید می تونید یک سری آموزش ها درست کنید و از طریق وبلاگتون اون ها رو به مخاطبانتون عرضه کنید.
- راه سوم ساخت جریان برای رفت و آمد کاربران هست!به طور مثال فرض بگیرید که شما در کنار وبلاگ،صفحه اینستاگرام و یا کانال یوتیوب هم دارید و قصد دارید ویدئو هاتون هم بازدید قابل قبولی داشته باشند.در این حالت به سادگی می تونین در وبلاگتون و در آخر یکی از مقالهاتون،لینک یوتیوب،اینستاگرام و یا کانال های اجتماعی دیگرتون رو معرفی کنید و به قدرت راه های دیگر ارتباطیتون در فضای مجازی بدون صرف هزینه کمک کنید.
بعضی از معتبرترین سرویس های وبلاگ دهی ایرانی
- www.blog.ir
- www.persianblog.ir
- www.blogfa.com
- www.parsiblog.com
سرویس هایی که معرفی شدند از معتبرترین سرویس های وبلاگ دهی ایرانی با آتوریتی (عددی برای سنجش اعتبار یک سایت) بالا هستند.می تونین به آسونی در این سیستم ها ثبت نام کنید.
۲۷- مشاوره آنلاین یا تلفنی در کسب درآمد از تولید محتوا
اگر افراد احساس کنند که شما در کارتان خبره هستید مسلما دوست دارند که از اطلاعات شما برای بهبود کیفیت کار و زندگیشان استفاده کنند. بخشی از این محتوا به شکل مطالب رایگان و پولی ارائه میشود اما مشاوره روش دیگری کسب درآمد از محتوا است.
مسلما شما توانایی مشاوره حضوری به تک تک افراد را نخواهید داشت و برخی نیز به دلیل شرایط خاص خود امکان گرفتن مشاوره حضوری ندارند. بهترین راه مشاوره آنلاین است.
برای مشاوره نیازی به سرمایه اولیه ندارید و با محتوای خوب و صفحهای برای برقراری تماس تلفنی یا آنلاین میتوانید کار خود را شروع کنید.
۲۸. رویدادهای حوزه کاری
اگر یک سایت مفید در زمینهای خاص دارید افراد علاقمند، بعد از مدتی شما را به عنوان یک مرجع خواهند شناخت. چه جایی بهتر از یک وب سایت تخصصی برای اطلاع رسانی رویدادها و مناسبتهای کاری مرتبط.
در این مدل درآمدی میتوانید با دریافت هزینه، همایش، گردهمایی، کارگاه و رویدادهای مرتبط به حیطه کاری خود را به دیگران معرفی کنید. حتی خود نیز در برگزاری و سخنرانی همایشها نقش داشته باشید.
۲۹. فروش محصول
یک روش دیگر کسب درآمد از محتوا، فروش محصولات است، کتاب نوشتن و محصولات دانلودی از جمله آنها هستند. این نوع محصولات نیازی به ارسال ندارند و کاربر در هنگام پرداخت میتواند سریعا به محصول دسترسی پیدا کند.
میتوانید این محصولات را به شکل فیزیکی هم به فروش برسانید اما نیاز به برنامهریزی بیشتر برای ارسال محصولات دارید.
برای برخی محصولات مانند پوشاک، لوازم منزل، صوتی و تصویری راه دیگری به جز ارسال محصول نیست. برخی محصولات آموزشی که حجم بالایی دارند یا همراه با ابزارآلات آموزشی هستند نیز در دسته محصولات فیزیکی میتوانند قرار بگیرند.
ترجمه و فروش کتاب های الکترونیکی
روش بعدی کسب درآمد با محتوا ترجمه و فروش کتاب های الکترونیکی هست که شما با پیدا کردن کتاب های پر فروش خارجی و ترجمه آن ها می توانید وب سایتی راه اندازی کنید و آن ها را به فروش برسانید و از این طریق کسب درآمد کنید.
برای پیدا کردن این نوع کتاب ها می توانید از وب سایتی مثل آمازون کمک بگیرید. من افرادی را دیدم که کار خود را تخصصی شروع کردن و کتاب هایی را در موضوع خاصی ترجمه کردند. مثلا تمام کتاب های دارن هاردی که در حوزه موفقیت و کسب و کار است.
از سایت های واسط هم برای خرید کتاب های سایت آمازون می توانید کمک بگیرید. این نوع سایت ها کتاب ها را از قبل خریداری کردهاند و شما با هزینه کمتری می توانید این کتاب ها را از آن ها خریداری کنید.
لازم است بدانید تولید کتاب های الکترونیکی خیلی ساده تر از تولید محصولات آموزشی در دیگر فرمت هاست. در حال حاضر ایبوک ها یا همان کتاب های الکترونیکی میان افراد طرفدار زیادی پیدا کرده است و در عین حال ارزان قیمت بوده و توسط افراد زیادی خریداری می شوند.
۳۰- دوره آنلاین
اما لازم نیست خود را محدود به محصولات کنید، دورههای آنلاین روش دیگری درآمد زایی است. دوره آنلاین را از برخی محصولات مثل کتاب با قیمت بیشتری میتوانید به فروش برسانید.
در دورههای آنلاین به دلیل اینکه محدودیت مکانی و زمانی وجود ندارد، میتواند تعداد افراد ثبت نام کننده دوره بسیار بیشتر باشد. هر مهارتی میتواند به صورت آنلاین آموزش داده شود، هیچ محدودیتی وجود ندارد.
به علاوه دورههای آنلاین و محصولات آموزشی از نوع مدل درآمدی غیر فعال به حساب میآیند. شما یک بار محصولی را تولید میکنید و به دفعات و بدون دخالت مستقیم شما به فروش میرسد.
۳۱- کسب درآمد از تولید محتوای ویدئویی
هشتمین راه کسب درآمد از تولید محتوا ساخت ویدئو آموزشی است. همانطور که می دانید بحث ویدئو مارکتینگ و محبوبیت ویدئوها در چند سال اخیر رشد سریعی به خود گرفته و افراد تمایل بیشتری دارند به جای دیگر فرمت های محتوا، ویدئو ببیند.
همچنین سرویس های اشتراک ویدئو در سطح جهان بیشتر و پیشرفته تر شدهاند و ابزارهای بسیار حرفه ای بر روی پلتفرم های مختلف ویندوز و اندروید طراحی شدهاند که راحتی کار چند برابر می کنند.
۳۱- کسب درآمد از تولید محتوای تخصصی
اگر می خواهید با تولید محتوای تخصصی به درآمد برسید باید تخصصی در یک زمینه خاص کار کنید. مثلا در حوزه درمان لاغری، تعمیرات یخچال یا طراحی سایت و …
این نوع تولید محتوا معمولآ به صورت آموزشی است. سایتی که در حال ارائه محتوای تخصصی است سعی دارد که به دلایل متفاوتی مثل مرجع شدن، جذب بازدیدکننده زیاد، تمرکز روی برند و فروش محصولات مخاطبان بازار هدف خود را داشته باشد.
برخی سایتها هستند که در یک موضوع خاصی مثل درمان لاغری فعالیت دارند. و با تولید محتوای تخصصی متنی، ویدئویی، صوتی و … سعی میکنند کسانی که به دنبال کاهش وزن خود هستند را از موتورهای جستجو به خود جذب کنند. و سپس خدمات خود را که میتواند محصولات و خدمات، فروش دورههای آموزشی و … است را به مخاطبان خود ارائه کنند.
۳۲- تبدیل به مدل آنلاین شوید
خیلی از شاخ های مجازی توانسته اند با مدل شدن کسب درآمد کنند. شما ابتدا باید یک سری تصاویر و محتواهای جذاب از خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید تا فالوور کسب کنید.
زمانی که تعداد دنبال کنندگان شما افزایش یابد، برندهای مختلف به سراغ شما خواهند آمد. مثلا برند آدیداس توانسته از طریق بسیاری از شاخ های مجازی محصولات خود را تبلیغ کند.
۳۳- کسب درآمد از شبکه های اجتماعی
پیج های فراوانی هستند که توسط ادمین های ۱۵ ساله اداره می شوند! بله ادمین هایی که هنوز به سن قانونی نرسیده اند.
اما چگونه؟
خیلی ساده با انتشار کلیپ ها و محتواهای جذاب و خنده دار توانسته اند فالوورهای زیادی کسب کنند.
سپس با پذیرش تبلیغ کسب درآمد می کنند. به همین راحتی!
۳۴- کسب درآمد با ارائه مشاوره آنلاین
تا چند سال پیش بسیاری از روانکاوها، پزشکان، مشاوران تحصیلی و … در کلینیک یا شرکت اقدام به درآمدزایی می کردند. قطعا دامنه مشتریان آنها محدود بود. به طوری که یک پزشک تنها در محدوده خود می تواند اقدام به پذیرش بیمار کند. به ندرت افراد سراغ پزشکان در شهرها یا کشورهای مختلف بروند.
این روزها به لطف ابزارهای مختلف نظیر اسکایپ، لایو و … بازار مشاوره آنلاین داغ شده است. شما می توانید پشت کنکوری ها را خیلی راحت از طریق این ابزارها مشاوره کنید.
۳۵- فروش دست سازه ها در اینترنت
خیلی از بازاریابان دیجیتال این اقدام را جزو تولید محتوا می دانند. آنها معتقدند تا زمانی که یک هنرمند، آثار خود را در اینترنت و شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارد هیچکس از توانایی های او باخبر نمی شود.
پس شما می توانید خیلی راحت آثار خود را در بستر اینترنت به اشتراک بگذارید تا نظر کاربران را به آنها جلب کنید. شک نکنید اگر کار شما خوب باشد خیلی زود مشتریان برای خرید آثار شما سر و دست می شکانند.
همچنین می توانید سفارشات مختلف را به صورت اینترنتی دریافت کنید.
• سفارش نقاشی
• سفارش لوگو
• سفارش کاور موسیقی
• سفارش بنر گیف
• و …
۳۶- کسب درآمد با ساخت کلیپ های جذاب
محمدامین کریم پور شخصی است که توانست با یک کلیپ “سمیه نرو” ظرف یک هفته ۵۰۰ هزار فالوور جذب کند.
اکنون او با تولید کلیپ های خنده دار و جذاب جزو فریلنسرهای میلیاردر ایرانی است.
او در کیپ های خود اقدام به تبلیغ غیرمستقیم محصولات مختلف می کند و دستمزد می گیرد.
۳۷- کتاب های الکترونیکی صوتی تولید کنید
برای کسانی مناسب است که وقت کافی برای خط به خط خوندن کتاب و مطالعه ندارند و به صورت یک فایل صوتی از محتویات کتاب استفاده میکنند. در این روش شما میتوانید یک کتاب پر تقاضا را خط به خط بخوانید و صدای خودتان را ضبط کنید و با ادیت کردن و اضافه کردن یک موزیک ملایم به صدای ضبط شده، آن را به یک کتاب الکترونیکی صوتی جذاب تبدیل کنید و با فروش آن به کسب درآمد بپردازید.
۳۷- استخدام شوید.
سعی کنید برای شرکت های بزرگ رزومه بفرستید و در شرکت های اینچنینی استخدام بشید.چرا؟چون از لحاظ مالی بیشتر به کارمند هاشون میرسند و اینکه همه چیز در این شرکت ها مکانیزم رو به رشد خودش رو داره و به طبع تجربه کار با شرکت های بزرگ تری رو هم خواهید داشت و نظم رو یاد می گیرید.حدود حقوق کارشناس تولید محتوا در این شرکت ها بین ۲ تا ۳ میلیون با بیمه هست.
سعی کنید برای شرکت های تازه تاسیس رزومه بفرستید و در اون شرکت ها پا بگیرید!!!چرا؟چون در این شرکت ها فرصت دارید کارها و مسئولیت هایی رو که در شرکت های بزرگ هیچ وقت به شما داده نمیشن رو بر عهده بگیرید.هرچند شاید وضع مالیتون در حین کار در این شرکت ها زیاد خوب نباشه اما ارزش تجربه ای که بدست می آرید خیلی زیاد هست.در این شرکت ها ممکنه در بسیاری از جایگاه ها قرار بگیرید و همه چیز رو همه جانبه بسنجید،این موضوع بعدا خیلی به کارتون میاد.
۳۸ -با برندها همکاری کنید
در بیشتر مواقع، یکی از بهترین راههایی که پیش روی تولیدکنندگان محتوا برای درآمدزایی قرار دارد، همکاری با برندها است.همیشه برندهایی وجود دارند که مخاطب هدفشان را با شما مشترک میبینند و دوست دارند که از طریق رسانه و تریبون شما، پیام خود را به دستهای از مخاطبان منتقل کنند.
۳۹ – تولید محتوا برای سایر صفحات تجاری در اینستاگرام
می دانید که در حال حاضر حدود ۵۰ میلیون کاربر فعّال در اینستاگرام مشغول فعّالیت هستند و این یعنی یک بازار به وسعت حدود نیمی از جمعیّت ایران !!! اینستاگرام برای همه کسب و کارهای دیجیتال و غیر دیجیتال یک بازار بزرگ است که باید بدانیم، چگونه میتوان از این بستر به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
قطعاً کسب و کارهای بسیار زیادی در این بازار حضور دارند که نیاز به تولید محتوای دیجیتال دارند. تولید انواع انیمیشنها، پوسترهای گرافیکی، کاور های ویدیویی، تولید محتوای ویدیویی و متنی و … همه نیازهایی است که در این بازار بزرگ مورد نیاز است.
حال اگر شما در قالب تولید کننده محتوا وارد این بازار بکر شوید، می توانید وظیفه تولید محتوای دیجیتال را برای این صفحات تجاری بر عهده بگیرید و از این روش تولید محتوا بتوانید کسب درآمد داشته باشید.
رفته رفته می توانید با بیشتر شدن تعداد مشتریان، یک تیم حرفهای تشکیل دهید و بتوانید روز به روز تعداد بیشتری از صفحات اینستاگرامی را برای تولید محتوا جذب کنید و بتوانید این راه را به عنوان یکی از روش های کسب درآمد از تولید محتوا برای خود تقویت کنید.
۴۰ – تولید محتوا برای وب سایت های تجاری
این نکته را نباید فراموش کنیم که شبکه اجتماعی اینستاگرام با همه قدرت و عظمتی که دارد ممکن است روزی رو به افول باشد و شبکه اجتماعی دیگری جایگزین آن شود. در این میان کسب و کارهای گوناگونی وجود دارند که صاحب وبسایت هستند و نیاز به تولید محتوای متنی دارند.
این وبسایت ها در دسته های مختلف خبری، علمی، آموزشی قرار می گیرند که همه آنها نیاز به تولید کننده محتوا دارند و اگر شما بتوانید حتّی به صورت فری لنسر (آزاد کاری) با آنها همکاری کنید، میتوانید از طریق تولید محتوا کسب درآمد مناسبی را تجربه کنید.
تولید محتوا می تواند در فرمتهای متنی و تصویری ( اینفوگرافیک ) باشد که برای اینگونه وبسایتها می توانید با کمک گرفتن از خلاقیّت خود محتوای قدرتمند تولید کنید. این محتوا میتواند در محدوده فرمت های ویدیویی هم قرار بگیرد و بستگی به میزان توانایی شما برای تولید محتوا دارد.
کافیست در حوزه ای که به آن علاقه دارید، از بخش ” تماس با ما ” با مدیران آن وب سایتها تماس بگیرید و درخواست همکاری کنید. حتماً قبل از آن سعی کنید یک روزومه خوب برای خود ایجاد کنید و آن را در یک قالب مرتّب شده (مثلاً فایل word) برای آن وب سایتها ارسال نمایید.
۴۱- کسب درآمد از تولید محتوا در یوتیوب
یوتیوب پلتفرمی است که واقعاً ارزش کار کردن را دارد امّا این نکته را نباید فراموش کرد که قطعاً موفقیّت در یوتیوب یک شبه ره صد ساله رفتن نیست. فعّالیت در یوتیوب همانند دوی ماراتون است و اصلاً به دید دوی سرعتی به آن نگاه نکنید.
میدانید که در صورت رسیدن سطح کانال خود در یوتیوب به حداقل شرایط کسب درآمد دلاری، شما میتوانید از این سیستم درآمد داشته باشید و در برابر هر ۱۰۰۰ بازدید، یوتیوب مبلغی را به حساب شما در کانال اضافه خواهد کرد. البته تصوّر نکنید که از همین امروز میتوانید از تولید محتوا در یوتیوب کسب درآمد داشته باشید.
قطعاً فکر کسب درآمد از این روش را به مدّت یک سال از سر خود بیرون کنید امّا اگر استمرار داشته باشید و به صورت مرتّب تولید محتوا کنید، قطعاً می توانید در دراز مدّت نتیجه بگیرید و اتفاقاً به درآمد های مطلوبی هم برسید.
حداقل شرایط برای رسیدن به درآمد مطلوب در یوتیوب:
– حداقل کسب ۱۰۰۰ دنبال کننده
– حداقل ۴۰۰۰ ساعت نمایش ویدیوها (در مجموع)
– حداقل کیفیّت لازم ویدیو ها برای نمایش ویدیو
بعد از اینکه به این مرحله رسیدید، خود یوتیوب یک ایمیل به شما ارسال خواهد کرد که آیا تمایل به فعالسازی بخش نمایش تبلیغات را دارید یا خیر. البته ویدیوهای شما توسّط یوتیوب بررسی خواهد شد و اگر حداقل کیفیّت لازم را داشت، امکان کسب درآمد از تولید محتوا در یوتیوب برای شما فرآهم میگردد.
باز هم تاکید میکنم رسیدن به درآمد در یوتیوب اصلاً کار سادهای نیست امّا اگر اراده کنید و استمرار داشته باشید، حتماً به نتیجه خواهید رسید.
۴۲- از طریق دریافت دونِیت فعالیتتان را ادامه دهید
فرهنگ دونیت یکی از آن رفتارهای اجتماعی جذابی است که در حال رشد است و کم کم در ایران هم طرفداران زیادی پیدا میکند.
اگر شما از آن دسته تولیدکنندههای محتوایی هستید که دوست دارید فعالیتتان را به صورت مستقل ادامه دهید، دریافت دونیت یکی از روشهای مناسب انجام این کار است.دونیت یعنی حمایت مالی مخاطبانتان از شما. یعنی میتوانید برای آنکه همه محتوای خود را به صورت رایگان منتشر کنید و مستقل هم ادامه دهید، از مخاطبان خود درخواست حمایت مالی کنید.
درباره داود ستوده راد
فریلنسر ، داود ستوده راد هستم که به صورت حرفه ای در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنم. متخصص در طراحی و بهینه سازی سایت و مشاور در کسب و کار اینترنتی و استارت آپ ها هستم.
نوشتههای بیشتر از داود ستوده راد
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.