نمونه رپورتاژ اگهی چگونه است ؟
نمونه رپورتاژ اگهی چگونه است ؟ رپورتاژ آگهی یکی از روشهای موثر تبلیغاتی است که کسبوکارها از آن برای جذب مشتریان استفاده میکنند. در سالهای اخیر، با پیشرفت فناوری و اینترنت، رپورتاژ آگهی نقش مهمی در افزایش فروش و شناختهشدگی برندها و محصولات داشته است. اما به هر حال، شاید برخی از شما از این روش تبلیغاتی هنوز آگاهی کافی نداشته باشید و بخواهید بدانید که رپورتاژ آگهی چه مزایایی دارد؟
نمایش فهرست این آموزش :
- نمونه رپورتاژ اگهی چگونه است ؟
- هنگام تهیه رپورتاژ آگهی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
- عوامل موثر در موفقیت رپورتاژ آگهی چیست ؟
- انواع رپورتاژ چیست؟
- رپورتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری چه مزایایی برای کسب و کار دارد؟
- چه موقع مقاله، رپورتاژ تبلیغی تلقی میشود؟
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق در ایران
- تکنیکهای کلی برای انتشار یک رپورتاژ موفق
- نکاتی که از این کمپینها میتوان آموخت
نمونه رپورتاژ اگهی چگونه است ؟
طبیعتا کمپینهای روابط عمومی به هر شکلی که پیاده شوند اهمیت زیادی دارند. یکی از دلایلی که باعث اهمیت زیاد رپورتاژ آگهی میشود، فراگیر بودن این روش است که میتوانید متن را در طیف وسیعی از رسانههای آفلاین و آنلاین منتشر کنید.
البته رپورتاژ خبری یا رپورتاژ آگهی مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از مهمترین مزایای آن اشاره میکنیم:
دیده شدن بیشتر
با توجه به فراگیر بودن و جامعیت رپورتاژ آگهی که در بالا به آن اشاره کردیم، شما میتوانید کانالهای توزیع محتوای زیادی را چون سایتهای پربازدید و پرمخاطب، شبکههای اجتماعی، رسانههای مکتوب و… انتخاب کنید تا بتوانید طیف وسیعی از مخاطبان را هدف قرار دهید. بنابراین انتشار رپورتاژ آگهی شانس دیده شدن برند و محصولات شما را چندین برابر میکند و یکی از کارکردهای اصلی رپورتاژ برندسازی و آگاهی از برند است.
مناسب برای همه
یکی دیگر از مزایای مهم رپورتاژ آگهی است که همه کسب و کارها، چه کوچک و چه بزرگ میتوانند با اهداف مختلف از این روش استفاده کنند. فرقی نمیکند کسب و کار شما یک نمونه B2B یا B2C باشد، مهم این است که با انتشار یک رپورتاژ آگهی قدرتمند میتوانید حرف خود را به گوش مخاطبان زیادی برسانید.
برندسازی و افزایش اعتبار برند
همان طور که پیشتر اشاره کردیم یکی از مهمترین مزایای انتشار رپورتاژ در کانالهای پرمخاطب توزیع محتوا این است که آگاهی از برند شما بیشتر میشود. ضمن اینکه تداوم انتشار رپورتاژ میتواند به افزایش اعتبار برند شما کمک کند.
هزینه مناسب
رپورتاژ خبری نسبت به برخی از روشهای دیگر هزینه مناسبتری دارد و حتی اگر رپورتاژ آنقدر قوی و جذاب باشد که بتواند مخاطبان بیشتری جذب کند، بسیاری از کانالهای توزیع محتوا آن را منتشر خواهند کرد. شما با یک هزینه معقول میتوانید پیام خود را به گوش مخاطبان هدفتان برسانید، نرخ تبدیل و وضعیت سئوی سایت را بهبود بخشید.
بهبود سئو
انتشار رپورتاژ آگهی یکی از بهترین و موثرترین روشها در گرفتن بک لینک و بهبود سئو خارجی سایت است. علت اصلی این مسئله اینجاست که وقتی رپورتاژ خود را در یک سایت پرمخاطب منتشر میکنید و روی کلمات کلیدی موردنظرتان لینک میدهید، میتوانید از یک سایت معتبر لینک فالو (Follow) داشته باشید. ضمن اینکه متن رپورتاژ شما در نتایج گوگل رتبه خوبی خواهد داشت.
هنگام تهیه رپورتاژ آگهی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
پیش از انتخاب صحیح کانالهای توزیع محتوا برای انتشار رپورتاژ و رساندن پیام به مخاطب، یک مرحله مهم به نام آمادهسازی و تدوین رپورتاژ وجود دارد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. برای تهیه رپورتاژ آگهی نکات مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه کنیم و در ادامه به چند مورد مهم اشاره خواهیم کرد.
رعایت ساختار
برای نوشتن هر نوع متنی، ساختار مشخصی وجود دارد که شما باید اصول درست آن را رعایت کنید. رپورتاژ نیز از این قاعده مستثنی نیست و باید گام به گام بتوانید ساختار درست آن را از لحظه شروع تا نقطه پایان و نوشتن کال تو اکشن (CTA) رعایت کنید.
مقاله یا خبر بنویسید
قرار نیست به صورت مستقیم تبلیغاتی را منتشر کنیم و ما همان طور که از نام رپورتاژ آگهی پیداست، به دنبال این هستیم که اطلاع رسانی، تبلیغات و برقراری ارتباط با مخاطبان از طریق متنی که ماهیت خبری و مقالهای دارد انجام شود.
کپی نکنید
تمام ارزش یک رپورتاژ آگهی خوب در تولیدی و منحصربهفرد بودن آن است. به هیچ عنوان نباید رپورتاژ شما کپی باشد یا شباهت زیادی به نمونه رپورتاژهای دیگر داشته باشد.
استفاده کلمات کلیدی
حتما در طول رپورتاژ آگهی خود از کلمه کلیدی اصلی و کلمات کلیدی همخانواده آن استفاده کنید تا مخاطب شما خیلی زود متوجه شود که تمرکز شما روی چه مواردی است. ضمن اینکه موضوع روی بهبود سئوی سایت موثر است.
ارزش آفرینی و کاربردی بودن
در طول رپورتاژ خود بعد از بیان مشکلات و ارائه یک سری از حقایق باید نکاتی را درج کنید که برای مخاطب ارزش افزوده ایجاد کند و از سوی دیگر کاربردی باشد. یعنی باید طوری مخاطب را کنجکاو کنید که ترغیب شود ببیند برند، محصولات و خدمات شما چه نیازی را از او برطرف میکند.
تیتر جذاب بنویسید
هیچ چیز به اندازه یک تیتر جذاب نمیتواند مخاطب را به بازکردن لینک رپورتاژ و خواندن تمام آن ترغیب کند. نوشتن تیتر و لید حرفهای و جذاب کار سادهای نیست و قطعا به همکاری یک متخصص نیاز خواهید داشت.
استفاده از المانهای تصویری
در رپورتاژ هم مانند یک مقاله یا خبر باید از المانهای تصویری به ویژه عکسهای جذاب و مرتبط با موضوع رپورتاژ و کسب و کار خودتان استفاده کنید.
کوتاه و مفید بنویسید
یکی دیگر از نکاتی که هنگام تهیه رپورتاژ آگهی باید در نظر بگیرید این است که مطلب شما طولانی نشود. در واقع مخاطب در قالب یک رپورتاژ دنبال حل مشکل خود میگردد و حوصله ندارد یک مطلب طولانی بخواند.
عوامل موثر در موفقیت رپورتاژ آگهی چیست ؟
با توجه به موارد گفته شده، احتمالا این سوال برای شما مطرح میشود که چگونه رپورتاژ آگهی تاثیرگذار بنویسیم؟ در ادامه به مواردی اشاره میکنیم که رعایت هریک از آنها به کسب نتیجه بهتر از این سبک از تبلیغات، کمک ویژه ای میکند:
آنالیز بک لینک رقبا برای انتخاب رسانه هدف
به طور کلی برای انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی چه در فضای آنلاین و چه آفلاین رقابت سنجی اولین کاری است که باید انجام دهید. قبل از اینکه وب سایتی را برای انتشار رپورتاژ انتخاب کنید، ابتدا نگاهی به فهرست بک لینکهای سایت رقبا داشته باشید.
برای انجام این کار میتوانید از ابزارهایی مانند Ahref و MOZ استفاده کنید. بعد از شناسایی سایتها، لینکهای مربوط به رپورتاژها را بررسی کنید. به عنوان مثال بررسی کنید از چه برچسبهایی برای انتشار رپورتاژ استفاده شده است. برای خفظ ارتباط موضوعی، از مدیر سایت بخواهید از همان برچسبها برای متن تبلیغاتی شما هم استفاده کند.
انتخاب سایت مرتبط برای انتشار رپورتاژ آگهی
مسئله بعدی که باید بدان توجه داشته باشید، ارتباط موضوعی بین سایت شما و سایت مد نظرتان است. فراموش نکنید که گوگل متوجه موضوع هر صفحه میشود. پس برای اینکه به محتوای شما مشکوک نشود، بهتر است تبلیغتان را در سایتی قرار دهید که به نوعی مرتبط با موضوع سایت شما است.
انتخاب درست کلمات کلیدی
تعریف و نحوه استفاده از کلمه کلیدی در سالهای اخیر با توجه به تغییرات الگوریتم های گوگل، تغییرات زیادی داشته است. در حال حاضر برای جلوگیری از تکرار کلمه کلیدی و رتبه گرفتن در کلماتی که به نوعی مترادف هم هستند، استفاده از کلمات کلیدی دم بلند و LSI پیشنهادی گوگل توصیه میشود. به جای آنکه چگالی کلمه کلیدی را در یک متن زیاد یا کم کنید، بهتر است از مترادف کلمه کلیدی مد نظرتان، در جای مناسب و به طبیعی ترین شکل ممکن استفاده کنید.
علاوه بر این، کلمه و موضوعی انتخاب کنید که مخاطب جستجو میکند. آنچه که شما در نظر دارید، لزوما همان چیزی نیست که توسط مخاطب در موتورهای جستجو سرچ میشود. برای یافتن بهترین کلمات کلیدی میتوانید از ابزارهای رایگان مانند کیورد پلنر و … استفاده کنید.
استفاده از سبکهای مختلف نگارش و لینک دهی در رپورتاژ
برای آشنایی با انواع سبکهای رپورتاژ و نحوه قرار دادن لینک و … پیشنهاد ما استفاده از وبینار جناب آقای بابک بنیادی است. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، هیچ الزامی برای استفاده از ۳ لینک در یک رپورتاژ وجود ندارد! گرچه این محدودیت در بسیاری توسط بسیاری از سایتهای پذیرنده رپورتاژ تعیین شده است، اما به این معنا نیست که شما باید حتما سه لینک از سایت خودتان را در متن رپورتاژ قرار دهید.
انواع رپورتاژ چیست؟
در مورد رپرتاژ آگهی، دستهبندیهای بسیار متعددی وجود دارد. برخی از افراد آن را بر اساس نحوه انتشار دستهبندی میکنند و برخی دیگر باور دارند که بر اساس نوع مخاطب و تبلیغی که انجام میشود باید رپرتاژ را دسته بندی کرد. ما در اینجا قصد داریم دسته بندی تلفیقی را به شما ارائه دهیم تا بتوانید بهتر با این نوع محتوای امروزی آشنا شوید.
رپرتاژ مالتی مدیا / رپرتاژ نوشتاری
این مساله کاملا مشخص است که رپرتاژ میتواند در قالبهای مختلفی منتشر شود. برخی از افراد تصور میکنند که رپرتاژ آگهی یا رپورتاژ تبلیغاتی را تنها باید به صورت نوشتاری و در مجلات مختلف منتشر کرد. این کاملا باوری اشتباه است. در حال حاضر حتی برندهای بزرگ دنیا از رسانههای پر مخاطبی مثل تلویزیونهای جهانی برای پخش رپرتاژ خبری خود استفاده میکنند. به عنوان مثال برنامههای بسیار پر طرفداری که برندهای مختف خودروسازی را با هم مقایسه میکنند یا برنامههایی که از یک محصول خاص برای آشپزی استفاده میکنند، همه نمونههایی از رپرتاژ تبلیغاتی هستند.
گاهی ممکن است با ذوق و شوق فراوان در حال تماشای برنامهای باشید که درحال مقایسه چند تلفن همراه است و مزایا و معایب هر یک را برای شما بررسی میکند , در این حالت شما تصور میکنید که این یک برنامه کاملا بی طرف است و بدون هیچگونه طرفداری،فقط به بررسی مزایا و معایب محصولات مختلف می پردازد , اما اگر کمی تیزبین باشید، خواهید دید که از معایب یک محصول خاص به سرعت میگذرد و آن را ساده میپندارد اما در عین حال در بیان معایب محصولات دیگر بسیار بزرگنمایی میکند.
معمولا موفقترین نوع رپرتاژ آگهی را نیز باید رپرتاژهای مالتی مدیا دانست که از کانالهای مختلفی مثل شبکههای اجتماعی، پادکست یا تلویزیونهای جهانی منتشر میشوند. فقط در مورد محل انتشار رپرتاژ باید به شدت وسواس داشته باشید. زیرا محل انتشار باید از چشم مخاطب کاملا قابل اطمینان باشد. در غیر این صورت مخاطب، تبلیغاتی بودن مضمون رپرتاژ را سریعا درک کرده و تصور میکند که در حال فریب او هستید.
رپرتاژ خبری چیست؟
رپرتاژ خبری معمولا در وبسایتها یا کانالهای خبری منتشر میشود. این نوع رپرتاژ معمولا به شکل معرفی خدمات یا محصولات، تهیه میشود. نامحسوس بودن این نوع رپرتاژ در اولویت کمتری نسبت به سایر رپرتاژها قرار دارد. به عنوان مثال تصور کنید که برند شما یک محصول جدید را تولید کرده, شما میتوانید در این حوزه رپرتاژی تمام عیار تولید کنید. در ابتدا میتوانید به نیازی اشاره کنید که از مشتری شما رفع میکند. در گام بعد میتوانید از قابلیتهای محصول جدید خود صحبت کرده و در نهایت محصولتان را معرفی کنید. در این رپرتاژ، مخاطب کمتر احساس میکند که قرار است به صورت ناخودآگاه جذب محصول خاصی شود. شما هم نیازی به مخفی کردن تبلیغات خود ندارید و قرار است که مخاطب در انتهای کار متوجه تبلیغات شده و با رضایت قلبی کامل جذب برند شما شود.
چه کنیم تا ریپورتاژ خبری تاثیرگذاری بالایی داشته باشد؟
- در نوشتن متن اعتدال را رعایت کنید. متن رپورتاژ نباید بیش از اندازه طولانی و یا خیلی کوتاه باشد.
- از پرداختن به تمامی جزئیات خودداری کنید و به چند مورد خاص اشاره کنید تا مخاطب برای پیگیری سایر جزئیات به وب سایت شما مراجعه کند.
- استفاده از متن روان فراموش نشود. از بکارگیری کلمات دشوار تا حد امکان خودداری کنید.
- متن را نه بصورت تبلیغ بلکه با محوریت مصاحبه یا گزارش بنویسید.
- به تیتر اصلی متن باید توجه ویژه ای شود. از تیتر جذاب و فراگیر استفاده کنید.
- در متن نوشتار حتما به وِیژگی خاص محصول تاکید کنید تا بتواند کنجکاوی مشتریان را تحریک کند.
- استفاده از عکس ها و فیلم های اختصاصی به همراه محتوای با کیفیت توصیه می شود.
- استفاده از کلمات کلیدی و مرتبط با رپورتاژ را فراموش نکنید.
- لینک های مرتبط در متن رپورتاژ آورده شود.
- به تعداد بک لینک ها توجه شود و نباید از ۴ بک لینک بیشتر شود.
- متنی که برای محتوای ریپورتاژ آگهی اختصاص می دهید، بین ۶۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه باشد.
- به هیچ وجه از مطالب کپی شده استفاده نکنید.
- سعی کنید لینک های بکار برده شده بصورت فالو باشد.
رپورتاژ تبلیغاتی یا همان رپرتاژ آگهی
رپورتاژ تبلیغاتی یا همان رپرتاژ آگهی بیشتر شبیه به یک بررسی بیطرفانه است. مثلا شما در حال بررسی مضرات آب تصفیه نشده هستید و در نهایت به صورت خیلی غیر مستقیم، به خرید دستگاه تصفیه آب اشاره میکنید. به صورت کلی شما باید ابتدا یک مشکل بزرگ را مطرح کنید. در مرحله بعد راه حلهای مختلفی را برای حل مشکل ارائه دهید و در نهایت اعلام کنید که شما هم میتوانید این مشکل را برطرف کنید.
ارائه چنین محتوایی، نوعی از رپرتاژ آگهی محسوب میشود. نوع دیگر آن که خیلی حرفهای و نامحسوس است، بررسی محصول یا خدمات شما توسط شخص ثالث است. در این نوع رپرتاژ خبری، مخاطب به محصول یا خدمات شما علاقهمند میشود. او بر این باور است که یک فرد کاملا قابل اطمینان، در حال بررسی مزایا و معایب محصول یا خدمات شما است در حالی که فرد ثالث می تواند با کمی جانب گیری، مخاطب را به سمت خرید محصول یا خدمات شما سوق دهد و با رضایت خود اقدام به خرید محصول میکند .
رپورتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری چه مزایایی برای کسب و کار دارد؟
رپرتاژنویسی یک اصل مهم در بازاریابی محسوب میشود. در حقیقت یک رپرتاژ را میتوان تلفیقی از هنر تولید محتوا و علم بازاریابی دانست. البته نوشتن یک رپرتاژ آگهی کاملا حرفهای از بازاریابی نیز بسیار دشوارتر است. زیرا در بازاریابی شما میتوانید از طریق تماس چشمی، تن صدا یا زبان بدن، کمی از شخصیت مخاطب خود را تحلیل کنید یا ارتباط بهتری با او داشته باشید. اما در رپرتاژنویسی، شما باید بر اساس تحلیلهای انجام شده، شخصیت مخاطب را حدس بزنید و بر اساس آن، سناریوی مناسبی را پیدا کنید.
رپرتاژنویسی به شما کمک میکند تا مخاطب، راحتتر تن به خرید دهد. در اکثر موارد، همه ما با دیدن تبلیغ احساس میکنیم که در همه چیز اغراق شده و کالا یا محصول به آن خوبی نیست که تبلیغ نشان میدهد. این کاملا طبیعی است و بارها و بارها شاید خودمان نیز به چنین مسالهای فکر کرده باشیم. همانطور که گفتیم، افراد معمولا اعتماد زیادی به تبلیغات مستقیم ندارند. اغلب ترجیح میدهند از محصولات یا خدماتی استفاده کنند که سابقه استفاده از آن را داشتهاند یا افرادی معتمد آن را پیشنهاد داده باشند.
در گذشته بسیاری از مردم به پیشنهاد سلبریتیها و افراد مشهور اطمینان میکردند. اما امروز بر اساس آمار، تنها ۵ درصد از اینفلوئنسرهای دنیای مجازی را سلبریتیها تشکیل میدهند. این یعنی شما میتوانید با توجه به نوع کالا یا خدماتی که ارائه میکنید و مخاطب خود، افراد یا سازمانهای معتمد مختلفی برای معرفی خود پیدا کنید. اگر هوشمندانه انتخاب کنید با تولید رپورتاژ تبلیغاتی، شما میتوانید همان برندی باشید که مادر به فرزند خود توصیه میکند!
چه موقع مقاله، رپورتاژ تبلیغی تلقی میشود؟
برای پاسخ به این سوال درباره ماهیت تجاری یک متن یا مقاله، باید گفت در نوشتن رپورتاژ هم درست مثل مقالات سایتهای خبری، جنبههای روزنامه نگاری مانند عینیت و عمق تحقیق رعایت شده است.
علاوه بر این، همیشه مسئله ارزش افزوده مطرح است. اگر لحن اساسی مقاله پیام «من را بخر!» باشد و یا بیش از اندازه تبلیغاتی باشد و هیچ بار اطلاعاتی نداشته باشد قاعدتا مناسب سایتهای خبری نخواهد بود و خوانندگان هم با خواندن آنها، احساس اطمینان لازم و سندیت لازم را نخواهند دید. بنابراین بهتر است برای انتشار رپرتاژ قوانین خاص نگارشی و قوانین خاص هر رسانه کاملا رعایت شود.
رپورتاژ آگهی چه اثری بر سئو دارد؟
رپرتاژنویسی یک اصل مهم در بازاریابی محسوب میشود. در حقیقت یک رپرتاژ را میتوان تلفیقی از هنر تولید محتوا و علم بازاریابی دانست. البته نوشتن یک رپرتاژ آگهی کاملا حرفهای از بازریابی نیز بسیار دشوارتر است. زیرا در بازاریابی شما میتوانید از طریق تماس چشمی، تن صدا یا زبان بدن، کمی از شخصیت مخاطب خود را تحلیل کنید یا ارتباط بهتری با او داشته باشید. اما در رپرتاژنویسی، شما باید بر اساس تحلیلهای انجام شده، شخصیت مخاطب را حدس بزنید و بر اساس آن، سناریوی مناسبی را پیدا کنید.
یکی از فاکتورهایی که موتورهای جستجو بر اساس آن رتبه سایت را دسته بندی میکنند تعداد و کیفیت لینکهایی است که به سایت داده شده است. رپورتاژ آگهی به عنوان یکی از شیوههای لینک سازی مؤثر و ارزان شناخته شده که میتواند تأثیرگذاری زیادی داشته باشد. در بحث رپورتاژ آگهی چیست شما به عنوان مدیر کسب و کار اگر بخواهید در کنار رقبای خود به فعالیت ادامه دهید باید به سئو توجه کنید.
رپورتاژ آگهی به عنوان یک شیوه لینک سازی مفید برای بهبود رتبهی سایت بسیار مفید است. مدیران کسب و کار برای درج رپورتاژ آگهی باید به این نکته توجه کنند که وب سایت انتخابی آنان از کیفیت و اعتبار بالایی برخوردار باشد. استفاده از پکیجهای تبلیغاتی که دارای سابقه مناسب و کیفیت بالا است میتواند برای درج رپورتاژ آگهی مناسب باشد. بنابراین میتوان گفت که:
- انتشار رپرتاژ آگهی در خبرگزاریهای معتبر باعث میشود تا بک لینک های بسیار معتبری به دست بیاورید.
- زمانی که رپورتاژ تبلیغاتی شما در یک وب سایت معتبر با رتبه بالا منتشر شود، این اعتبار بر روی رتبه وبسایت شما نیز تاثیر خواهد گذاشت.
- ماندگاری رپرتاژ شما روی یک وبسایت، باعث افزایش رتبه شما میشود.
- با هایپر لینک چند کلمهای فالو به دست خواهید آورد.
اثر رپورتاژ آگهی بر فروش
رپرتاژ آگهی به صورت مستقیم بر روی فروش محصول یا خدمات شما تاثیر مثبتی خواهد گذاشت. این کاملا واضح است زمانی که شما در کنار مخاطب قرار بگیرید و از دهانی که دوست دارد، تبلیغ برند خود را کنید، قطعا روی فروش شما تاثیر خواهد گذاشت. در حقیقت حین رپرتاژ نویسی، شما کاری میکنید تا مخاطب شما از دهان فردی که به او اطمینان دارد، تبلیغ شما را بشنود.
در نهایت زمانی که تحت تاثیر این رپرتاژ او خرید خود را انجام میدهد، حس بسیار خوبی خواهد داشت و احساس نمیکند که تحت تاثیر یک تبلیغ پر زرق و برق، خریدی نامناسب را انجام دادهاست. بلکه برعکس، او تصور میکند که با کمک یک دوست و همراه مطمئن، خرید خوبی انجام داده و به هوش و زکاوت خود نیز میبالد. پس رپرتاژ آگهی باید حرفهای، حساب شده و با کیفیت باشد تا تاثیر بسزایی بر روی فروش محصول یا خدمات شما بگذارد.
نکاتی در رابطه با رپورتاژ آگهی
در پایان این مطلب به برخی از نکات ساده اما مهمی اشاره میکنیم که توجه به آنها میتواند تأثیر چشمگیری بر بهبود بازده رپورتاژ آگهی شما داشته باشد:
• مختصر و مفید بنویسید. متنهای خبری که رنگ و بوی صحبت از یک شرکت خاص دارند درصورتیکه محتوای خلاصه و سودمندی نداشته باشند خوانده نخواهند شد.
• از یک پایان بندی درگیرکننده استفاده کنید. درست مانند یک داستان چند قسمتی باید در انتها کاری کنید که ذهن مخاطب درگیر شود و نتواند در برابر کنجکاوی خود برای کسب اطلاعات بیشتر مقاومت کند.
• از لغات و عبارات تخصصی استفاده نکنید. مخاطب خود را بشناسید؛ اگر برای عامه مردم مطلب مینویسید نباید متن خود را با استفاده از کلمات تخصصی سنگین کرده و آن را از حالت طبیعی خارج کنید. بهعبارتدیگر، برای مصرفکننده بنویسید و نه همکارانتان.
• به رپورتاژ آگهیهای خود تنوع ببخشید. تنها برای عرضه محصولات جدید به سراغ رپورتاژ آگهی نروید؛ بلکه تهیه رپورتاژ آگهی برای هر موقعیت و رویدادی که میتواند ارزش خبری داشته باشد را مد نظر قرار بدهید.
• زمان مناسبی را برای انتشار رپورتاژ آگهی انتخاب کنید. در این رابطه لازم است که مخاطبان هدف خودتان و ساعاتی که بیشترین فرصت تعامل با رسانهها برای آنها فراهم است را در نظر بگیرید. دقت کنید که مخصوصاً در مورد رپورتاژ آگهیهایی که در رسانههای غیر اینترنتی منتشر میشوند، معمولاً انتشار در رأس ساعت (مثلاً ساعت ۹ یا ۱۰) بازده کمتری دارد؛ چراکه هجمه خبری در رأس هر ساعت بیشتر میشود و چهبسا رپرتاژ شما در این میان دیده نشود.
• در استفاده از نقلقول زیادهروی نکنید. رپورتاژ آگهی بهعنوان یک محتوای خبر محور جایی برای خودپرستی نیست. البته که همه مدیران شرکت شما انسانهای مهم و خوش فکری هستند، اما لزومی ندارد که از سخنان همه آنها در هر رپورتاژ آگهی استفاده کنید. در عوض، فقط از افرادی نقلقول کنید که مستقیماً به خبر مورد نظر ربط پیدا میکنند.
• از نویسندههای مجرب کمک بگیرید. معمولاً نوشتن رپورتاژ آگهی به عهده تیم روابط عمومی گذاشته میشود؛ اما باید توجه داشته باشید که همه اعضای تیم روابط عمومی شما به یک اندازه مهارت نویسندگی ندارند. جان کلام اینکه همیشه باید از افراد توانمند و خوش قلم برای نوشتن رپورتاژ آگهی خود کمک بگیرید.
• از فراخوان به عمل استفاده کنید. همانطور که از نامش بر میآید، فراخوان به عمل چیزی است که مخاطب را به انجام عملی دعوت میکند. چنانچه به دنبال کسب نتایج بهتر هستید باید از طریق یک فراخوان به عمل، مخاطب خود را به سمت انجام عملی که در راستای منافع کسبوکارتان (و حتی منافع خواننده) قرار دارد هدایت کنید.
• از محتوای تصویری و ویدئویی استفاده کنید. البته شاید هزینههای شما افزایش پیدا کند، اما اضافه کردن یک یا چند تصویر اضافه یا حتی یک ویدئو ارزش هزینهای که میکنید را خواهد داشت.
• از صفاتی که با «ترین» ختم میشوند استفاده نکنید. هر کسی میتواند ادعا کند که بهترین، مدرنترین، باکیفیتترین و مناسبترین محصول دنیا را تولید و عرضه میکند، اما جای چنین صفاتی در رپورتاژ آگهی نیست. در صورت لزوم فقط از چنین کلماتی در قالب نقلقول استفاده کنید.
• در استفاده از کلمات کلیدی و لینک زیادهروی نکنید. بهره برداری از رپورتاژ آگهی در راستای اهداف سئو -مانند هر نوع دیگری از محتوا- اصول خاصی دارد و لذا نمیتوانید هر تعداد که خواستید در رپورتاژ آگهی خود کلمه کلیدی و لینک قرار بدهید و تصور کنید که میتوانید موتورهای جستجو را فریب بدهید.
• احساسات و انتظارات را مدیریت کنید. قبل از ارسال رپورتاژ آگهی از خودتان بپرسید: «آیا مخاطب بهاندازه نیمی از آن چیزی که این داستان برای ما مهم است برای آن اهمیت قائل میشود؟» معمولاً همیشه پاسخ به این سؤال منفی است. لذا این مورد را در انتظارات خود از تعداد به اشتراکگذاریها و کسب نتیجه مد نظر داشته باشید.
نمونه رپورتاژ آگهی موفق در ایران
یکی از بهترین روشهای بازاریابی دیجیتال و نتیجهگیری در سئو، انتشار رپرتاژ آگهی در سایتهای معتبر و پربازدید خبری یا حتی وبلاگهاست.
این روش از چند نظر میتواند مفید واقع شود:
- تعدادی بک لینک فالو با ارزش برای سایتتان میگیرید.
- کسب و کار، محصولات یا خدمات خود را طی یک مقاله به کاربران معرفی میکنید.
- کاربران را از طریق بک لینکها به صفحات مهم سایت خود هدایت میکنید تا بتوانند همان لحظه سفارش خود را ثبت کنند.
اکنون با چند نمونه از رپورتاژ آگهیهای موفق آشنا میشویم تا بتوانید از آنها الگوبرداری کنید. با ما همراه باشید.
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت سیمرغ ریحون در سایت سیمرغ هم یک رپرتاژ آگهی خوب دارد با عنوان «ریحون بهترین سامانه سفارش آنلاین غذا». در این رپورتاژ خبری به مزیتهای سفارش آنلاین غذا پرداخته شده و اینکه سفارش غذا از ریحون چطور میتواند به مشتریان کمک کرده و زندگی را برای ایشان راحتتر کند. البته استفاده از تصویر با کیفیت و مناسب هم فراموش نشده است. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت چطوریک نمونه رپورتاژ خبری موفق که نکات جالبی را مورد توجه قرار داده رپرتاژی است که از سوی نقرهجات ریحانی در سایت چطور منتشر شد.این شرکت با اینکه انواع متنوعی از کالاهای نقره را تولید میکند، این رپرتاژ را فقط به یکی از محصولات خود – یعنی آینه و شمعدان عروس – اختصاص داده است. با این کار بازه مخاطبان مطلب را محدود ساخته و یک مطلب کاملاً اختصاصی برای افراد مشخصی تولید کرده است. در نتیجه احتمال اینکه این تیر به هدف بخورد خیلی بیشتر خواهد بود.عنوان این اطلاعیه خبری «آینه و شمعدان نقره عروس» انتخاب شده و همانطور که میبینید به هیچ وجه شکل تبلیغاتی ندارد. با این عنوان هر کس که در شرف عروسی و مراسم عقد باشد حتماً روی آن کلیک میکند؛ بنابراین به خوبی توانسته با انتخاب یک عنوان مناسب توجه جامعه هدف را به خود جلب کند.( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت ایسناسایت ایسنا تحت یک عنوان کاملاً خبری که با حال و هوای سایت ایسنا نیز همخوانی دارد، سیم کارت ایرانسل را آگهی میکند. در عنوان این نمونه رپورتاژ آگهی میخوانیم «ایرانسل سیم کارت رایگان سرپرستان خانوار را از طریق پست تحویل می دهد». ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
همانطور که مشخص است مخاطبان این رپورتاژ آگهی سرپرستان خانوار هستند و شرکت ایرانسل هم در اقدامی زیرکانه به دفعات از کلیدواژه «سرپرستان خانوار» در متن استفاده کرده و متن را برای این کلیدواژه سئو کرده است. محتوای آگهی نیز نثر خبری دارد تا با ذائقه خوانندگان سایت ایسنا هماهنگ باشد.
- نمونه رپورتاژ آگهی سایت چیدانه از آنجا که چیدانه یک مجله آنلاین دکوراسیون و معماری داخلی است توقع داریم فقط مطالبی از این دست در آن ببینیم. چیدانه هم این مسئله را رعایت کرده و فقط رپورتاژهای مرتبط با دکوراسیون و معماری داخلی را منتشر میکند و این میتواند یک نقطه قوت برای اطلاعیههای خبری باشد که در این وبسایت منتشر میشوند. با این کار مخاطبان حتماً به محتوای رپورتاژ علاقه نشان میدهند و احتمال اینکه تبدیل به مشتری شرکت آگهیدهنده شوند بسیار بالاست.
یک نمونه از این رپورتاژ آگهیها «آموزش طراحی معماری و دکوراسیون داخلی، همین امروز شروع کنید» است. با اینکه عنوان به تبلیغاتی بودن محتوا اشاره دارد ولی چون سایت کاملاً مناسبی برای انتشار انتخاب شده و همه مخاطبان سایت از علاقهمندان معماری هستند، نمیتواند چندان هم نکته منفی به شمار بیاید.
نکته مثبت این اطلاعیه استفاده از تصاویر با کیفیت و گویاست که هم متن را جذاب کرده و هم از خستگی چشم حین مطالعه مطلب میکاهد.( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت نمناک در مطلب «چطور با انواع پلیور و سویشرت ست کنیم؟» نویسنده مطالب مفیدی را برای خوانندگان ارائه کرده است. متن به قدری روان و جذاب نوشته شده که خواننده شاید اصلاً متوجه تبلیغاتی بودن آن نشود. بلکه فقط یک مطلب است که اطلاعاتی مفید در مورد نحوه لباس پوشیدن و استایل آقایان در آن ارائه شده است.( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق نی نی سایتنی نی سایت یک وبسایت مخصوص بانوان است و نمونه اطلاعیه خبری که از این وبسایت انتخاب کردیم مقاله «همه چیز در مورد اکستنشن مژه» است. متوجه دلیل موفقیت این رپورتاژ آگهی شدید؟ این رپورتاژ در جای مناسبی منتشر شده است؛ در واقع مخاطبان اکستنشن مژه بانوان هستند و سایتی که برای انتشار رپورتاژ انتخاب کرده نیز سایتی است که مخاطبانش بانوان هستند و از این نظر میتواند بیشترین بازدهی را داشته باشد.( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
در محتوای آگهی انواع اکستنشن معرفی شدهاند و در انتها مخاطبان را دعوت کرده که برای خرید لوازم اکستنشن مژه به سایت مربوط به شرکت مراجعه کنند. به این ترتیب یک درخواست برای اجرای یا call to action صریح و واضح ارائه داده است. نمونه رپورتاژ آگهی موفق باشگاه خبرنگاران جوان«پیش بینی قیمت مسکن در سال ۹۹» را میتوان یک نمونه رپورتاژ آگهی موفق به شمار آورد. اول اینکه عنوان این مقاله میتواند برای بسیاری از افراد جذاب باشد.
دوم اینکه در محتوای این مقاله با استفاده از نمودارها و اعداد و ارقام، حقایق غیرقابل انکاری به خوانندگان ارائه میشود و همین موضوع مطلب را کاملاً علمی و باورپذیر میسازد. و اما موضوع دیگری که به خوبی در این آگهی رعایت شده مکان بک لینکهاست. جملات درخواست برای اجرا به طور واضح قبل از بک لینک بیان شدهاند؛ به عبارت دیگر قبل از هر بک لینک از کاربر خواسته شده که برای مشاهده قیمت میلگرد یا هر چیز دیگری بر روی لینک کلیک کند و سپس بک لینک قرار گرفته است. فاصله بین بک لینکها نیز مناسب است. بهتر است بک لینکها خیلی به هم نزدیک نبوده و به ترتیب اهمیت ارائه شوند. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت زومیتاز میان نمونه اطلاعیه خبریهای سایت زومیت رپورتاژی را انتخاب کردیم با عنوان «گزارش آژانس دیجیتال مارکتینگ DM360 از اکانتهای ایرانی برتر اینستاگرام».
این آژانس دیجیتال مارکتینگ در یک نمونه رپورتاژ خبری گزارشی منتشر کرده از اکانتهای اینستاگرامی و به این ترتیب برتری خود را در کار خود به رخ مشتریان کشیده است. این گزارش کامل با اعداد و ارقام و نمودارهایی اکانتهای اینستاگرام را برحسب موضوع و مالکان آنها و از نظر تعداد صفحات و تعداد اعضا به خوبی مورد بررسی قرار داده و به این ترتیب به مشتریان نشان داده که توانایی خوبی در بازاریابی اینستاگرامی دارد. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه کمپین رپورتاژ آگهی موفق سایت لندو (ایران رنتر)سایت ایران رنتر یک تفاوت ویژه با ۹ وبسایت قبل دارد و آن این است که این وبسایت منتشرکننده رپورتاژ آگهی نیست بلکه نویسنده آنهاست. این نوع وبسایتها با سایتهای خبری و مجلات آنلاین مختلف قرارداد میبندند و سپس رپورتاژ آگهی مشتریانشان را در آنها به انتشار میرسانند. از جمله اطلاعیههای خبری موفقی که این سایت برای مشتریان خود تولید کرده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- رپورتاژ اول: راهکاری مدرن برای سرمایهگذاری با ۱۰ میلیون تومان
همانطور که میبینید این تیتر جذاب انگشت هر کاربری را به سمت خود جذب میکند تا بر روی آن کلیک کند! این رپورتاژ در سایت تریبون منتشر شد و در آن بعد از معرفی روشهای قدیمی کسب درآمد به معرفی این روش جدید پرداخته شده است. (مشاهده رپورتاژ) - رپورتاژ دوم: بهترین سرمایهگذاری در ماههای پایانی سال ۹۷
در این رپورتاژ نیز مانند مطلب قبل به خوبی مخاطب شناسایی و محتوا مختص ایشان نوشته شده است. البته این محتوا از یک ویژگی خوب دیگر نیز برخوردار بود و آن انتشار در زمان مناسب است. در واقع این محتوا در شرایطی منتشر شد که نرخ ارز به سرعت در حال بالا رفتن بود و همه نگران کاهش ارزش پولشان بودند. (مطالعه رپورتاژ) - رپورتاژ سوم: چگونه سرمایهگذاری کنیم؟
از نکات برجسته این آگهی خبری موفق ارائه راهکار به خواننده است. نباید خواننده در انتها رها شود. میتوانید با یک درخواست برای اقدام یا هر چیز دیگری یک راهکار مناسب به خواننده ارائه دهید تا متن سردرگم کننده نباشد. (مطالعه رپورتاژ) - رپورتاژ چهارم: پیشبینی سرمایهگذاری در بازارهای مای سال ۹۸
در این محتوا نیز میتوان به توجه نیاز خوانندگان در آن برهه زمانی را در متن رپورتاژ به خوبی مشاهده کرد. (مطالعه رپورتاژ) - رپورتاژ پنجم: برای سرمایهگذاری طلا بخریم یا سکه؟
یکی از نکات طلایی برای موفقیت یک رپورتاژ آگهی دادن اطلاعات جزئی و جدید به مخاطبان است. اطلاعاتی که همه به دنبالش باشند اما به راحتی پیدا نشود. (مشاهده این رپورتاژ موفق) - رپورتاژ ششم: آیا در سال ۹۸ در بازار مسکن سرمایهگذاری کنم؟
در این رپورتاژ آگهی به صورت کاملاً بیطرفانه به بررسی ابعاد مختلف بازار مسکن پرداخته شده است و این مسئله باعث ارزشمند شدن محتوای رپورتاژ میشود و آن را از حالت تبلیغاتی خارج میکند. - موسسه خیریه سمر با هدف حمایت روحی و روانی از بیماران مبتلا به سرطان، در حال فعالیت است. سمر با استفاده از روشهای نوینی همچون گروه درمانی، تغذیه سلامت، خدمات پزشکی و فعالیت های ورزشی- تفریحی مختلف، بیماران مبتلا به سرطان زیادی را به زندگی پر امید بازگردانده است. موسسه خیریه سمر برای برگزاری شانزدهمین بازارچه خود در پنجم شهریور ۹۷ از رپورتاژ خبری استفاده کرده است. متن رپورتاژ آگهی سمر را میتوانید در لینک زیر بخوانید: لینک آگهی سمر: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- تلوبیون از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را با هدف فراهم آوردن امکان پخش زنده و نیز آرشیو برنامههای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، در طی قراردادی با این سازمان برای ایرانیان داخل و خارج ایران، باکیفیت مناسب و بالا، در قالب وب سایت و اپلیکیشن تلوبیون آغاز به کار نموده است. تلوبیون در این گزارش خبری از تکنیک بزرگ نشان دادن مشکلات استفاده کرده است که یکی از تکنیکهای مهم و روز نگارش گزارش خبری است. این رپرتاژ را میتوانیم به عنوان یک نمونه رپورتاژ آگهی متفاوت بدانیم. متن رپرتاژ آگهی تلوبیون را میتوانید در لینک زیر بخوانید: لینک آگهی تلوبیون: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- مرکز ترجمه Trans24 در متن رپورتاژ آگهی خود از تکنیک آموزش استفاده کرده است. این مرکز در رپورتاژ آگهی خود علاوه بر افزایش فروش و آگهی عمومی، سعی دارد تا در راستای برندینگ نیز گام بردارد. این گزارش خبری با عنوان « رعایت ۸ نکته کلیدی، ترجمه مقالات خود را باکیفیت و سریع دریافت کنید»، قصد دارد تا به خوانندگان اطلاعات مفیدی در مورد استفاده از خدمات ترجمه منتقل کند. این نمونه رپورتاژ آگهی را میتوانید در لینک زیر به صورت کامل مطالعه کنید: لینک آگهی ترنس ۲۴: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- گزارش خبری به پرداخت ملت را میتوان به عنوان سبکی کلاسیک از انواع گزارش خبری در نظر گرفت. به پرداخت ملت در این گزارش خبری از محصولات متفاوت خود سخن گفت. گزارش آگهی به پرداخت ملت با استفاده از تکنیک مصاحبه نگارش شده است. در ایران متونی که با استفاده از این تکنیک نگارش شدهاند بسیار محبوب هستند. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که شهرت فرد مصاحبه شونده در این تکنیک بسیار مهم است. لینک آگهی به پرداخت: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- کمپانی خودروسازی بورگوارد طی مراسمی در تاریخ ۷ تیر ۱۳۹۷ و با موضوع تو مرا بزرگ کردی، تولید یکصد هزارمین خودروی خود را جشن گرفت. به همین دلیل بورگوارد رپورتاژی با عنوان « برگزاری مراسم بزرگ به مناسبت تولید یکصد هزارمین خودروی بوگوارد » منتشر نمود. این رپورتاژ خبری نمونه موفقی از خبر رسمی است. معمولاً در خبر رسمی کسبوکارها رویدادی را به مخاطبان اطلاعرسانی میکنند. متن رپورتاژ آگهی بوگوارد در لینک زیر قابل مشاهده است. لینک آگهی بوگوارد: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- اپلیکیشن نوار تولیدکننده و ارائه دهنده، کتابهای صوتی در ایران است. رپورتاژ آگهی نوار را میتوانیم به عنوان نمونه رپورتاژ آگهی متفاوت قلمداد کنیم که اهداف خاصی را تعقیب میکند. در این رپورتاژ نوار بر نکات متعددی تأکید دارد که مهمترین آن برندینگ است. متن نمونه رپورتاژ آگهی نوار را میتوایند در لینک زیر مطالعه کنید. لینک آگهی نوار: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- در این نمونه رپورتاژ آگهی که تخفیفان در اردیبهشت ۹۷ آن را منتشر کرده است میتوانیم سبکی متفاوت از رپرتاژ را مشاهده کنیم. تخفیفان در این گزارش خبری متنی وبلاگی را در فرمت خبر منتشر کرده است. متن کامل این آگهی را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید. لینک آگهی تخفیفان: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- رپورتاژ آگهی به روشهای گوناگونی مورد استفاده قرار میگیرد. نگارش بیانیه یکی از این روشهاست . مستر بلیط در خصوص فیلترینگ کسبوکارهای آنلاین فروش بلیط از این روش استفاده کرده است. در لینک زیر میتوانید متن کامل این نمونه رپورتاژ آگهی را مطالعه کنید. لینک آگهی مستر بلیط: ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- متن رپورتاژ آگهی علی بابا را میتوان به عنوان نمونه موفق و صحیح از رپورتاژ آگهی در روابط عمومی دانست. در این گزارش خبری مدیر عامل علی بابا در خصوص فیلترینگ کسبوکارهای فروش آنلاین بلیط با مخاطبان صحبت کرده است. متن آگهی علی بابا را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت دیجیاتو
- یکی از رپورتاژهای موفق در حوزۀ خرید اقساطی، رپورتاژ شرکت لندو با نام «شرایط وام برای خرید موبایل به صورت قسطی بدون چک، ضامن و حتی پیشپرداخت» در دیجیاتو است. لندو در ابتدای مقاله به ضرورت خرید موبایل و لوازم جانبی بهصورت اقساطی اشاره کرده است و در ادامه شرایط و خدمات خود را بهعنوان انتخابی مطمئن و راحت برای خریدهای اقساطی معرفی کرده است.
- لندو از دو ظرفیت لینکسازی رسانۀ دیجیاتو برای هدایت مخاطب به سایت خود و ازکلماتی، مانند خرید اقساطی و وام برای انکرتکست استفاده کرده است. انتخاب لندینگ درست و جامع برای تبدلیل مخاطب به مشتری یکی از نقاط مثبت این رپورتاژ است. با اینکه عنوان رپورتاژ کمی طولانی و تبلیغاتی به نظر میرسد، ولی چون خیلی مستقیم به دغدغۀ مخاطب اشاره کرده است، قطعا باعث کلیک بیشتر مخاطب شده است. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت دستی بر ایران «مکانهای تفریحی شیراز برای جوانان» یکی از موفقترین رپورتاژهایی است که از سمت علی بابا در سایت دستی بر ایران منتشر شده است. عنوان مقاله اولین نکتۀ مثبت آن است چون میتواند برای بسیاری از افرادی که بهدنبال مکانهای دنج و باصفا در شیراز هستند، جذاب باشد. دوم اینکه در محتوای این مقاله از عکسهای واقعی جاذبۀهای گردشگری استفاده شده است و همین موضوع، مطلب را برای مخاطب تصورپذیر میکند. همچنین طبق تجربه، محتواهایی که در قالب لیست به مخاطب اطلاعات میدهند، بیشتر از محتواهای دیگر طرفدار پیدا میکنند. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت نینیبان عنوان ساده و خبری این مقاله «قیمت و خرید ظرفشویی ال جی ۵۱۲ | بهترین ظرفشویی ۲۰۲۰» به مخاطب خاص و هدفمند دید کلی دربارۀ آنچه که قرار است در این مطلب بخواند را میدهد. این تیتر به هیجعنوان تبلیغاتی نیست و هر کسی که قصد خرید ماشین ظرفشویی را داشته باشد، حتماً روی آن کلیک میکند. هنگامی که رپورتاژ آگهی ما دربارۀ محصول است، انتقال جزئیترین اطلاعات حتی معایب محصول، باعث ارزشمند شدن محتوای رپورتاژ میشود و آن را از حالت تبلیغاتی خارج میکند. این دقیقا نقطۀ قوت رپورتاژ آگهی فروشگاه بابائوئل در سایت نینیبان است. تعدد عکسهای واقعی از جزئیات درونی و بیرونی ماشین ظرفشویی به خواننده کمک میکند، تصویر درست و منطقی از محصول موردنظرشان در ذهن داشته باشند و راحتتر بتوانند تصمیم بگیرند. همچنین وجود راههای ارتباطی و تشویق کاربران به تماس به این معنی است که مخاطب را تا آخرین لحظه رها نکردید و بعد از طی یک مسیر طولانی و دادن اطلاعات مفید، خود را به عنوان راهحل نهایی به او معرفی کردید. این موضوع بهخوبی در متن خبری فروشگاه بابائول مشاهده میشود. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
- نمونه رپورتاژ آگهی موفق سایت یک پزشک از دلایل موفقیت رپورتاژ مجموعه جابویژن در سایت یک پزشک باید به انتخاب موضوع چالشبرانگیز آن اشاره کرد. در این مطلب با عنوان «برای پرستار شدن و موفقیت در بازار کار این رشته چه اقداماتی لازم است؟»، ابتدا دربارۀ رشتۀ پرستاری و بعد مسیر تحصیلی و شغلی آن صحبت شد. در این رپورتاژ خیلی ماهرانه مهمترین نکاتی که باید قبل از ورود به رشتۀ پرستاری بدانید را توضیح داد. درواقع در این مطلب به یکی از سوالهای پرتکرار مخاطبان دربارۀ رشتۀ پرستار پاسخ داده شد و بکلینک این محتوا کاربران را مستقیما به لندینگ فرصتهای شغلی پرستاری هدایت میکند تا متقاضیان بتوانند درمورد وضعیت بازار این رشته دید کلی بهدست آورند. ( مشاهده لینک رپوتاژ اگهی )
تکنیکهای کلی برای انتشار یک رپورتاژ موفق
یکی از ویژگیهای رپورتاژ آگهی انتشار آن در سایتی غیر از سایت خودتان است. وقتی خواننده با این متن مواجه میشود باید به نظر برسد که یک وبسایت معتبر کاملاً بیطرفانه به معرفی محصولات یا خدمات سایتی دیگر اقدام کرده است. اینجاست که رپورتاژ آگهی اثر خود را بر قلب و ذهن خواننده میگذارد. پس برای انتشار یک رپورتاژ موفق:
- متن تبلیغاتی ننویسید.
- کاملاً بیطرفانه فقط به معرفی محصولات یا خدماتتان بپردازید.
- بک لینکها را به صفحات مهم و حیاتی سایت خود بدهید. صفحاتی که مشتریان بتوانند سفارش بدهند یا بیشتر با محصولات شما آشنا شوند.
- تیتر جذابی انتخاب کنید؛ این تیتر نباید به تبلیغاتی بودن متن اشارهای داشته باشد. هر نوع محتوای تبلیغاتی کاربران را فراری خواهد داد. استفاده از تیتر خبری میتواند بهترین گزینه باشد.
- همانطور که برای یک محتوای خوب از تصاویر، نمودار، اعداد و ارقام، ویدئو و … کمک میگیرد، با کمک این تکنیکها قدرت جذب رپورتاژ آگهیتان را بالا ببرید.
- و در نهایت اینکه محتوای رپورتاژ خود را سئو کنید تا در صفحات نتایج گوگل بالا بیاید.
نکاتی که از این کمپینها میتوان آموخت
- برای جلوگیری از انتشار محتوای تکراری، در هر سایت کمی متن محتوا و تیترها را تغییر دهید
- کمپینهای خود را هدفمند آغاز کنید و سعی کنید در آنها تداوم داشته باشید
- در هر کمپین مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید و برای دغدغه و نیاز آنها بنویسید
- کلمههای کلیدی خود را شناسایی کنید و آنها را بر اساس میزان رقابت اولویتبندی کنید و در نهایت یک کلمهکلیدی را برای کار خود انتخاب کنید
- سایتهای هدف را شناسایی کنید برای مثال ایران رنتر برای واژه سرمایهگذاری، تمرکز را بر روی سایتهای اقتصادی گذاشت چرا که مخاطبان این واژه به احتمال زیاد گذرشان به سایتهای اقتصادی میخورد
- بودجهی خود را در ابتدای کار مشخص کنید و بر اساس آن بودجه، کمپینهای خود را بسازید و شروع به تولید محتوای هدفمند کنید
- در گرفتن نتیجه صبور باشید
- حتما بر تولید محتوا متنی مسلط باشید و مطمئن شوید در آن علاوه بر معرفی خود، نکات خواندنی و ارزشمندی را گنجاندهاید
- از نمونه رپورتاژ آگهی هایی که تاکنون کار شده، ایده بگیرید و سعی کنید از خلاقیت خود در نوشتن یک محتوای با کیفیت استفاده کنید.
درباره داود ستوده راد
فریلنسر ، داود ستوده راد هستم که به صورت حرفه ای در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنم. متخصص در طراحی و بهینه سازی سایت و مشاور در کسب و کار اینترنتی و استارت آپ ها هستم.
نوشتههای بیشتر از داود ستوده راد
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.