تکنیک سئو کلاه سفید چگونه است ؟
در تکنیک سئو کلاه سفید ، هدف سئو کاران کلاه سفید از تولید انواع لینک هنگام ایجاد لینک برای سایت تولید لینک به صورت طبیعی است.سئو کلاهسفید بهنوعی از فعالیتها و استراتژیهای سئو اطلاق میشود که کاملاً منطبق بر قوانین موتورهای جستجو است. در این روش از فعالیتهای مخرب و تقلب برای دور زدن قوانین موتورهای جستجو خودداری شده و فعالیتها به شیوهای کاملاً درستکارانِ انجام میشود.
نمایش فهرست این آموزش :
- تکنیک سئو کلاه سفید چگونه است ؟
- تعداد لینک ورودی در سئو کلاه سفید
- سئو کار کلاه سفید و بازاریابی آنلاین
- بروز کردن محتوا در سئو کلاه سفید
- نحوه استفاده از تیترها در سئو کلاه سفید
- ۱۹ تکنیک سئو کلاه سفید
- ۱. ویکیپدیای فارسی را کامل کنید
- ۲. مطالب قدیمی وب سایت خود را به روزرسانی کنید و دوباره منتشر نمایید
- ۳. برای ساخت عناوین و تگهای جذاب از گوگل کمک بگیرید
- ۴. در وبسایت AllTop لینکهای درجه یک پیدا کنید
- ۵. از محتواهایی که بر روی سود متمرکز هستند استفاده کنید
- ۶. لینک گرفتن از وب سایت های معتبر
- ۷. صفحات وبسایتتان که در صفحه ۲ یا ۳ نتایج گوگل قرار دارند را تقویت کنید
- ۸. با اضافه نمودن یک کلمه به ایمیلهای ارسالی خود، میزان مطالعه و پاسخ به آنها را ۴۵% افزایش دهید
- ۹. برای Descriptionهای ویدیوهای خود در یوتیوب یک مطلب وبلاگی بنویسید
- ۱۰. مهندسی معکوس صفحه ششم نتایج جستجوی گوگل
- ۱۱. در تگ عنوان خود از کلمات کلیدی طولانی استفاده نمایید
- ۱۲. ویکیپدیا را برای کلمه کلیدی و ایدۀ موضوعی هک کنید
- ۱۳. برای لینک گذاری از پست های «بهترینهای ….» استفاده نمایید
- ۱۴. منتشر کردن مطالب بیشتر از ۱،۸۰۰ کلمه
- ۱۵. به یاد داشته باشید اولویت با اولین لینک است
- ۱۶. کلمات کلیدی خود را بسازید
- ۱۷. کلمات کلیدی ناشناخته را کشف کنید
- ۱۸. برای به اشتراکگذاری لینک مطالب خود از متخصصان کمک بگیرید
- ۱۹. با استفاده از وب سایت Flippa فرصت لینکسازی در زمینه کاری خود را به دست آورید
- برای اینکه از طرف گوگل و موتورهای جستجو جریمه نشویم به چه نکاتی باید دقت کنیم؟
تکنیک سئو کلاه سفید چگونه است ؟
سئو کلاه سفید به مجموعهای از تکنیکهای بهینه سازی سایت گفته میشود که با قوانین و ضوابط موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، مطابقت دارد. در سئو یا بهینهسازی کلاه سفید سعی میکنیم با حفظ شرایط و قوانین و تکنیکهایی که از جانب گوگل تعریف شده است، رتبه سایتمان را در صفحات نتایج موتورهای جستجو بهبود ببخشیم. دقیقا برعکس اتفاقی که در سئو کلاه سیاه یا روش های غیر قانونی سئو رخ می دهد.
سئو کلاه سفید ( White Hat ) مطمئنترین روش بهینهسازی به حساب میآید زیرا در این روش بر اساس تکنیکهای تعریفشده از جانب گوگل سایت خود را بهینه میکنید و از هرگونه مجازات از سوی گوگل به دور خواهید بود.
تنها مشکل این است که روش بهینهسازی کلاه سفید یا White Hat صبر و شکیبایی و پشتکار بسیاری میطلبد. در این روش برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید مدتی صبر کنید. رتبههای بالا یک شبه به دست نمیآیند اما اگر به نتیجه ماندگار و عزت و آبرویی که پیش گوگل به دست میآورید فکر کنید، تحمل کردن آسانتر میشود!
تعداد لینک ورودی در سئو کلاه سفید
در سئو کلاه سفید براساس سرعت تولید محتوا برای سایت بک لینک ایجاد می شود. به این ترتیب در یک روز نهایتا سه لینک تولید می شود.
در سئو کلاه سیاه با هدف توسعه سریع رتبه سایت هزاران لینک بصورت یک شبه تولید می شوند.
نکته اگر سایتی مخاطب بالایی داشته باشد لینک های خریداری شده در تعداد زیاد ممکن است هیچ تاثیر منفی بر سایت نگذارد و حتی رتبه سایت را بالاهم ببرد. ولی بعد از حذف این لینکها افت بدون امکان بازگشت رخ خواهد داد.
سئو کار کلاه سفید و بازاریابی آنلاین
یک سئو کار کلاه سفید در حقیقت با بازاریابی آنلاین است که میتواند برای یک سایت ارزش افزوده تولید کند. سئو کارانی که توانایی بازارایابی آنلاین حرفه ای داشته باشند. درآمدهای چند هزار دلاری دارند و با شرکت های بین المللی کار می کنند. شرکت هایی در هلند و دیگر کشور های دنیا وجود دارند.که تنها با کمک توانایی بازاریابی آنلاین و معرفی بازار به مشتریان خود سالانه میلیاردها دلار درآمد دارند.
سئو کار کلاه سفید میتواند با یافتن مشتریان بلقوه در شبکه های اجتماعی، سایت ها، فروم ها و… برای محصولات تولید شده سایت، میزان فروش سایت را افزایش دهد.
تکنیک هایی مانند کمپین های تبلیغاتی ایمیلی در سئو کلاه سفید بر اساس مشتریان بلقوه اجرا شده و باعث میشوند که کاربران از دریافت تبلیغات رضایت کامل داشته باشند.
بروز کردن محتوا در سئو کلاه سفید
در سئو کلاه سفید محتوای صفحاتی که در گوگل رتبه ای دریافت کرده اند. هرگز بصورت کامل بروز رسانی نمی شود. بلکه معمولا مطلب جدید به مطالب قبلی اضافه شده و یا قسمتی از صفحه قدیمی اصلاح می شود.دلیل این امر این است که در حقیقت بسیار غیر ممکن است که محتوای یک صفحه نیاز به صد درصد بروز رسانی داشته باشد. البته مگر آنکه محتوای صفحه فاقد هرگونه مطلب خواندنی و تنها بر اساس الگوریتم های گوگل شامل یک سری کلمات باشد که برای کاربران واقعی فاقد هر گونه معنی است.
بنابراین یک سئو کار کلاه سفید که هرگز مطاب سایت را برای موتور جستجو ایجاد نمی کند. هرگز هم محتوای صفحات خود را بصورت صد درصد تغییر نمی دهد.
نحوه استفاده از تیترها در سئو کلاه سفید
یک متن عادی را در نظر بگیرید. یک تیتر اصلی بالای صفحه وجود دارد که عنوان صفحه هم هست و تمام مطالب صفحه در ارتباط با آن میباشند.سپس متن صفحه شروع میشود. بعد یک زیر موضوع شروع میشود. مثلا اگر عنوان صفحه اصلی فروش پیراهن باشد. زیر موضوع می تواند پیراهن بدون یقه باشد. این زیر موضوع نیز می تواند دارای محتوا و زیر موضوعات دیگری باشد. بنابراین در یک صفحه ما بطور طبیعی تگ H1 را یک بار تگ H2 را به تعداد زیر موضوعات یک صفحه و تگ H3-6 را به تعداد زیر تیترهای موضوعات فرعی سایت خواهیم دید.
در سئو کلاه سفید بجای توجه و شمردن تعداد تگ های ایجاد شده به استفاده از تگ ها برای افزایش خوانایی صفحه و ایجاد یک ساختار در مقاله فکر می کنند. به این ترتیب هم مخاطب و هم گوگل راحت تر متوجه پیوند قسمت های مختلف محتوا می شود.
۱۹ تکنیک سئو کلاه سفید
در ادامه مقاله تکنیک سئو کلاه سفید چگونه است ؟ که به شما کمک میکند از راههای درست و قانونی نظر گوگل را جلب کنید و رتبه بهتری بگیرید.
۱. ویکیپدیای فارسی را کامل کنید
همانطور که میدانید، ویکیپدیا یک دایرهالمعارف اینترنتی است که توسط کاربران کامل میشود و در هر زمینهای که فکرش را بکنید مطلب دارد. هر چند زبان انگلیسی این سایت به شدت کامل است و مطالب بسیار متنوعی در آن یافت میشود، اما زبان فارسی این وبسایت به اندازه انگلیسی آن کامل نیست و بسیاری مطالب هستند که هنوز اطلاعات آنها ناقص است.
من شک ندارم که بسیاری مطالب در زمینه کاری شما هم هستند که بد نیست اگر صفحه آنها کامل شود؛ این یعنی یک فرصت عالی، هم برای بالا بردن سطح اطلاعات کاربران، هم برای ساخت یک بک لینک ارزشمند در ویکیپدیا.
مقالات تخصصی زمینۀ کاری شما در ویکیپدیای فارسی
همانطور که گفتیم، وقتی که مقالهای تخصصی در زمینه کار خود منتشر کردید، بد نیست اگر به صفحه ویکیپدیای آن هم نگاهی بیندازید و اگر مطلبی در آن جا افتاده بود (و شما در مقالۀ خود به آن پرداخته بودید)، این صفحه ویکیپدیا را کاملتر کنید و لینک سایت خود را به عنوان منبع قرار دهید. حتی هیچ بعید نیست که صفحهای برای موضوع مورد نظر شما نباشد. در این حالت میتوانید یک صفحه جدید برای این مطلب ایجاد کنید و تمام دانستههای خود را در صفحۀ ویکیپدیا وارد کنید.
البته پیشاپیش از شما خواهش دارم و به شما هشدار میدهم که با مطالب و لینکهای بیربط سعی در گرفتن بک لینک از سایت ویکیپدیا نکنید. اینکار نه تنها باعث هر چه بیشتر آلوده شدن فضای اینترنت میشود، بلکه باعث میشود سایت شما نزد کسانی که این مقاله را میخوانند، بدنام شود. به علاوه، هر لحظه ممکن است لینک شما توسط یک کاربر دیگر (که فهمیده شما فقط قصد اسپم کردن داشتهاید) پاک شود و زحمات شما به هدر رود.
پس فقط وقتی در ویکیپدیا فعالیت کنید که راجع به یک موضوع، حرفی برای گفتن دارید، از آن مطمئنید و همین حرف شما در مقالهای که به عنوان منبع ذکر میکنید وجود دارد.
درست است که با این کار شما تنها یک لینک به صورت nofollow به دست خواهید آورد، اما خب همین کار نیز در طولانیمدت تاثیر خوبی بر سئوی سایت شما خواهد گذاشت.
لینکهای شکسته ویکیپدیا را احیا کنید
نکته حرفهای: بعضی مواقع هم وجود دارد که شما به صفحه ویکیپدیای مربوط به مقاله خود رجوع میکنید و متوجه میشوید که با وجود کامل بودن مطلب، یک لینک خراب در بین منابع وجود دارد. در این حالت (اگر مقاله شما مرتبط است) میتوانید این لینک خراب را با آدرس مقاله خود جایگزین کنید تا هم به ویکیپدیا لطفی کرده باشید و هم یک بک لینک برای خود ساخته باشید.
۲. مطالب قدیمی وب سایت خود را به روزرسانی کنید و دوباره منتشر نمایید
شاید عجیب باشد، اما بروزرسانی یک مطلب قدیمی میتواند در افزایش ترافیک جستجو و جذب کاربران بیشتر تاثیر زیادی داشته باشد. یک مثال از موفقیت این تکینک سئو مربوط به سایت بک لینکو است. با استفاده از این روش، وبسایت بکلینکو توانست ۱۱۳% ترافیک بیشتری را به سمت مطلب خود روانه کند. یعنی بازدید آن را بیش از ۲ برابر افزایش دهد
داستان از چه قرار بود؟
طبق گفتههای این سایت، سال گذشته یک ایمیل از طرف شخصی به نام «امیل» برای مدیریت سایت ارسال شد. این شخص توانسته بود با استفاده از راهنماییهای سایت بکلینکو، رتبه اول گوگل را برای یکی از مطالب سایت خود کسب کند. سایت بک لینکو چه کرد؟ برای نوشتن داستان امیل، یکی از مطالب قبلی خود را ویرایش داد و آن را بروزرسانی کرد. شما میتوانید مقاله اصلی را در زیر ببینید:
مدیر بکلینکو این مطلب را ویرایش داد و در آن از این داستان موفقیت گفت. به علاوه تصاویر مختلفی از آمار و ارقام مربوط به این قضیه را هم در پست خود گنجاند. به این ترتیب توانست با صرف کمی وقت، یکی از مطالب قدیمی خود را برای گوگل و همینطور کاربران جدیدش بروزرسانی کند. البته، او به همین کار اکتفا نکرد و با استفاده از ایمیل و شبکههای اجتماعی این موضوع را به اطلاع کاربران خود رساند. تصویر مقاله ادیت شده را میتوانید در زیر ببینید:
نتیجه چه بود؟ آمار بازدیدکنندگان از این مطلب ۱۱۱.۳۷% افزایش یافت و از ۵ هزار به ۱۰ هزار رسید:
پس اگر شما مطلبی دارید که دارای محتوای غنی هستند و میخواهید آنها را با کاربران جدید خود به اشتراک بگذارید، بیخود شک نکنید. گرد و خاک را از روی این مطلب پاک کنید و آن را بروزرسانی نمایید، تا هم در رتبه گوگل و هم در ترافیک سایت خود تغییری ایجاد نمایید.
۳. برای ساخت عناوین و تگهای جذاب از گوگل کمک بگیرید
پاسخ بسیار ساده است: کلمهکلیدی مطلب خود را مشخص کنید. سپس خود این کلمه و عبارات مرتبط با آن را جستجو کنید و به نتایج (هم نتایج طبیعی و هم تبلیغات گوگل) دقت کنید. ببینید کدام نتایج در رتبههای اول نمایش داده میشوند. این همان نتایجی هستند که کاربران در این جستجو به دنبالشان هستند و بروی آنها کلیک میکنند. همین موضوع تا حدی در مورد تبلیغات گوگل هم صادق است. شرکتهایی که به طور مرتب در گوگل تبلیغ میکنند، تمام مدت مشغول بهینهسازی تبلیغ خود برای دریافت کلیکهای بیشتر هستند. پس بعید نیست که شما بتوانید یک متن خوب را از این طریق پیدا کنید که کلیکهای بسیاری بخورد. (البته به شرط آنکه تبلیغات یک جستجو زیاد باشد).
البته، من شکی ندارم که در جستجوهای انگلیسی (که نویسندگان آنها همیشه مشغول بهینهسازی و آزمایش عنوان های جدید هستند) میتوان نتایج بهتری نسبت به جستجوهای فارسی پیدا کرد. اما همین بررسی ساده میتواند حتی یک فرصت باشد تا بتوانید عنوانی بهتر از سایرین پیدا کنید و گوی سبقت را از آنها بربایید.
برای مثال، فرض کنیم که شما میخواهید مطلبی با کلمه کلیدی “glass water bottles” در وبلاگ خود منتشر نمایید. در ابتدا میبایست نگاهی به کلمات کلیدی تبلیغات ادوردز بیاندازید:
سعی کنید عباراتی را بیابید که با کلمه کلیدی شما همخوانی دارند و توصیف خوبی از محصول شما هستند. به عنوان مثال برای “glass water bottles” یا همان بطری آب معدنی ما عبارات زیر را داریم:
- بدون ترکیب بیسفونل (BPA-free)
- برای رفع تشنگی (Keep you hydrated)
- مدت دار (Durable)
- امکان استفادۀ دوباره (Reusable)
شما میتوانید با استفاده از این عبارات کلیدی، عنوان و تگ description خود را این گونه بنویسید:
همانطور که می بینید، این تگ شامل کلماتی است که تاثیر آنها اثبات شده است و کلیکها را به خود جذب میکنند. جمله ای که در مثال میبینید تمام ۴ عبارت موجود در بالا را دارد.
۴. در وبسایت AllTop لینکهای درجه یک پیدا کنید
چقدر خوب میشد اگر فهرستی به روز از وبلاگهایی که در حوزه تجاری شما فعالیت میکردند وجود داشت و شما فرصت داشتن لینکی با کیفیت را در اختیار داشتید؟ خبر خوبی برایتان دارم. چنین وب سایتی وجود دارد و نام آن AllTop است.
وب سایت AllTop در واقع وبسایتی جدید و یک فهرست راهنما است که بهترین وبلاگهای موجود برای هر صنعت به صورت دستهبندی شده در آن قرار دارد. برای آنکه وبلاگهای موجود در حوزۀ فعالیت خود را پیدا کنید، کافیست به صفحه نخست آن بروید و کلمه کلیدی مورد نظر خود را جستجو کنید.
سپس، دسته بندی ای پیدا کنید که با موضوع وب سایت شما در ارتباط باشد.
در این مرحله، وبسایت AllTop به شما گلچینی از فهرست وبلاگ های مرتبط با کسب و کار شما را در اختیارتان قرار میدهد:
اکنون فهرستی از بهترین وبلاگهای مرتبط با تجارتتان در اختیار شماست. و این وبلاگنویسان دقیقاً همان افرادی هستند که شما باید با آن ها روابط خوبی را برقرار کنید.
۵. از محتواهایی که بر روی سود متمرکز هستند استفاده کنید
بیاید رو راست باشیم. تولید محتوای بیشتر وبسایتها بسیار ضعیف است. همۀ ما تقریباً ۱۰۰ مطلب راجع به «هزار فیلمی که قبل از مرگ باید دید» یا «نکات مهمی که در طراحی سایت باید دانست» را خواندهایم یا حداقل لینک آنها را در جایی دیدهایم.
حال شما چگونه میتوانید در گزینش محتوای خود بهتر از دیگران عمل کنید؟ راهکار آن ساده است. کافیست از روش گزینش محتوای متمرکز بر روی سود استفاده کنید.
گزینش محتوای متمرکز بر سود (Benefit-Focused Content Curation) شبیه به دیگر انواع گزینش و ساماندهی محتواست و فقط از یک نظر متفاوت است: گزینش محتوای متمرکز بر سود بر روی نتایجی که مخاطبان و مشتریان می خواهند تمرکز دارد.
مطمئناً می خواهید مثالی در این زمینه به شما ارائه کنیم. در زیر مثالی از مقاله ای به نام لینک سازی: راهنمای قطعی را مشاهده می کنید.
این مقاله توانست ۱۱۶ هزار بازدید کننده را از طریق فروم ها، شبکه های اجتماعی، وبلاگها و موتورهای جستجوگر به سمت خود جذب کند:
ناگفته نماند که طراحی این راهنما و ارتقا آن مدیون موفقیت آن است. اما همهچیز از سازماندهی و ترتیببندی خود محتوا شروع شد. چیزی که گزینش و ترتیببندی این راهنما را خاص میکند این است که براساس سود سازماندهی شده است و نه بر اساس موضوع. به عنوان مثال، عنوان فصل دوم این مقاله «چگونه با استفاده از بازاریابی محتوا لینکهای درجه ۱ بگیریم؟» است.
نکتۀ مهم: عنوان آن بخش، «فصل دوم: بازاریابی محتوا» نیست و دیگر بخشهای این فصل نیز از همین فرمول استفاده میکنند.
حال چرا این نکته اهمیت دارد؟
هنگامی که شخصی فهرستی از لینکهای گزینش شده را مشاهده میکند فوراً از خود میپرسد «این فهرست چه سودی برای من دارد؟» و هنگامی که شما محتوای خود را بر اساس نتایج و منافع هدفبندی کنید، جواب این سوال کاملاً واضح خواهد شد.
به عبارت دیگر، پاسخ به سوال «این فهرست چه سودی برای من دارد؟» محتوای شما را بسیار ارزشمندتر از فهرستی ۱۰۰تایی میکند.
۶. لینک گرفتن از وب سایت های معتبر
علی رغم اینکه بیشتر از ده سال است که از تاریخ الگوریتم «هیل تاپ» می گذرد، این الگوریتم نقش مهمی در دستاوردهای امروزی موتورهای جستجوگر ایفا کرد. Hilltop در واقع روش سیگنالدهی برای سئو است که به گوگل اطلاع میدهد یک صفحه منبع (hub) اطلاعات است یا خیر. خب، سوال اینجاست که گوگل از کجا میفهمد کدام صفحه منبع اطلاعات است؟
پاسخ ساده است: منبع اطلاعات بودن هر صفحه از کیفیت و ارتباط موضوعی لینکهای دریافتی مشخص میشوند.
اگر در این باره کمی فکر کنید، متوجه میشوید که کاملاً درست است. صفحاتی که شما از آنها بکلینک دریافت میکنید، نشان دهندۀ موضوع صفحۀ وبسایت شما هستند. و همچنین صفحاتی که به منابع مفید و مطمئن لینک شده باشند، از وبسایتهایی که تنها به صفحات خودشان لینک شده اند، بهتر عمل میکنند.
به عبارت دیگر، صفحاتی که از منابع مطمئن و مفید لینک میگیرند خود را به عنوان منبع اطلاعاتی بزرگی به گوگل معرفی میکنند. در واقع، یک تحقیق جدید نشان داد که رابطه بسیار قوی بین رتبه وبسایت در گوگل و لینکهای خروجی آن وجود دارد.
نکتۀ مهم: برای هر مطلبی که منتشر میکنید، حداقل از ۳ منبع مطمئن لینکهای مرتبط و با کیفیت بگیرید. این کار به گوگل میفهماند که وبسایت شما منبع اطلاعاتی برای Hilltop است.
۷. صفحات وبسایتتان که در صفحه ۲ یا ۳ نتایج گوگل قرار دارند را تقویت کنید
مطمئن نیستم بتوانم به شکل دیگری این مسئله را توضیح دهم: اگر صفحهای از وبسایت شما در صفحۀ ۲ یا ۳ نتایج جستجوی گوگل قرار دارد. ممکن است که در صفحۀ ۵۸ نیز قرار داشته باشد. خب شما چگونه میتوانید این صفحات را ارتقا دهید تا به صفحۀ اول برسند؟ از یکی از محبوبترین تکنیکهای سئوی تاریخ استفاده نمایید: چند لینک داخلی بر سر راهشان قرار دهید!
روند اجرای این کار ۳ مرحله دارد:
مرحله اول: از Google Search Console برای یافتن کلمات کلیدی موجود در صفحۀ ۲ و ۳ نتایج جستجوی گوگل استفاده کنید. برای یافتن آنها کافیست که به حساب خود در Google Search Console وارد شوید و مسیر زیر را طی نمایید:
Search Traffic –> Search Analytics
مطمئن شوید که گزینۀ «position» را انتخاب کردهاید. به این ترتیب شما میتوانید میانگین رتبه برای هر کلمهکلیدی را مشاهده نمایید.
سپس نتایج را بر اساس موقعیت «position» مرتبسازی کنید:
بعد به دنبال کلمات کلیدی باشید که میانگین رتبهشان در گوگل بین ۱۱ تا ۳۰ است. اگر لینک صفحۀ شما در صفحۀ ۲ یا ۳ گوگل کلیک میخورد، مطمئن باشید که کلمه کلیدی ارزشمندی در آن صفحه نهفته است.
برای مثال، یکی از صفحات وبسایت Backlinko برای کلمه کلیدی SEO checklist در رتبه ۱۲ گوگل قرار دارد. با اینکه این وبسایت در صفحۀ دوم گوگل است، ماهانه بیش از ۲۴ کلیک و ۲،۷۹۲ ایمپرشن از آن کلمهکلیدی دریافت میکند:
همانطور که میبینید گوگل پیشنهاد میکند که با پرداخت ۵ دلار در ماه، می توان ۷۲۰ کلیک برای آن صفحه دریافت نمود.
مرحله دوم: صفحات معتبر وب سایت خود را بشناسید
شما می توانید با استفاده از ahrefs به راحتی صفحات معتبر وب سایت خود را بشناسید و آن ها را ارتقا دهید. تنها کافیست آدرس وبسایت خود را در ابزار جستجوی موجود در ahrefs وارد کنید و بر روی دکمه جستجو کلیک کنید.
سپس بر روی گزینۀ «Top Pages» که در منوی سمت چپ قرار دارد، کلیک کنید:
اکنون میتوانید صفحات معتبر وبسایت خود را ببینید:
مرحله سوم: اکنون لینک صفحهای که نیاز به ارتقا دارد را درون یکی از این صفحات معتبر وبسایت خود قرار دهید.
۸. با اضافه نمودن یک کلمه به ایمیلهای ارسالی خود، میزان مطالعه و پاسخ به آنها را ۴۵% افزایش دهید
هنگامی که فردی یک ایمیل ناشناس دریافت میکند، دو سوال برای او پیش میآید:
- این ایمیل از طرف چه کسی ارسال شده است؟
- چه چیزی میخواهد؟
هرچه زودتر به این دو سوال پاسخ دهید، مطمئن باشید بهتر نتیجه خواهید گرفت. اما این چگونه ممکن است؟ پاسخ بسیار ساده است: از کلمه «زیرا» در چند جمله ابتدایی ایمیل خود استفاده نمایید.
هنگامی که فرد غریبه از افراد منتظر در صف میپرسید: “آیا می توانم قبل از شما از دستگاه کپی استفاده کنم؟”، تنها ۶۱% از افراد به او پاسخ مثبت میدادند.
اما هنگامی که فرد غریبه سوال خود را به «میتوانم پیش از شما از دستگاه کپی استفاده کنم؟ چون عجله دارم» تغییر داد، ۸۹% از افراد حاضر در صف به او پاسخ مثبت دادند.
در واقع میتوان گفت که این ۴۵% رشد محسوب میشود! حال چرا ما شاهد چنین اختلافی هستیم؟ تحقیقات نشان میدهد که گفتن دلیل یک کار و استفاده از کلمۀ زیرا انجام آن کار را قانونی جلوه میدهد. در دنیای امروزی نیز ایمیلها و پیغامهای راه دوری که مُجاز به نظر برسند، بهتر از بقیه عمل می کنند.
کافیست به ایمیلها و اسپمهایی که به صندوق دریافت ایمیل خودتان وارد میشوند، دقت کنید. مطمئناً اگر این ایمیلها مجاز بودند، عملکرد بهتری داشتند.
در تصویر زیر نمونهای از استفاده از کلمه «چون» را مشاهده میکنید:
در متن تصویر آمده است: «به شما ایمیل دادم چون مطلب آخرتان را در توئیتر دیدم و واقعاً از آن لذت بردم.» فردی که این پیغام را دریافت میکند پس از خواندن چند کلمه میفهمد که چرا ایمیل دریافت کرده است. اما نکته مهمتر این است که کلمه «چون» ایمیل ارسالی را مجاز نشان میدهد.
۹. برای Descriptionهای ویدیوهای خود در یوتیوب یک مطلب وبلاگی بنویسید
نیازی نیست به شما یادآوری کنم که ویدیوهای یوتیوب در صدر نتایج جستجوی گوگل قرار دارند. از آنجاییکه گوگل صاحب وبسایت YouTube است مطمئن باشید که از اهمیت این وبسایت تا مدتهای طولانی کم نخواهد شد. اما بهترین نکته این است که:
تکنیک سادهای برای قرارگیری ویدیوهای شما برای کلمات کلیدی خاصی در رنک بالای گوگل وجود دارد و آن نوشتن بیش از ۲۰۰ کلمه برای Description ویدیو است.
هنگامی که افراد ویدئوهای خود را در یوتیوب آپلود میکنند با بیدقتی تنها چند کلمه برای توصیف آن ویدئو مینویسند.
این کار کاملاً اشتباه است. به یاد داشته باشید که گوگل نمیتواند ویدیوی شما را تماشا کند یا محتوای آن را گوش کند. در عوض، گوگل به عنوان و توصیفی که شما از ویدیوی خود مینویسید، اتکا میکند تا موضوع ویدیوی شما را متوجه شوند. به این ترتیب، نوشتن مطلب بیش از ۲۰۰ کلمه همراه با کلمات کلیدی هدفمند باعث افزایش رتبه شما خواهد شد.
این توضیحات با کیفیت شامل ۲۰۰ کلمه میشود و همین متن نگارش شده سبب میشود زمانی که در یوتیوب عبارت «Link Building» را جستجو میکنید، این ویدیو در صدر نتایج جستجو باشد.
۱۰. مهندسی معکوس صفحه ششم نتایج جستجوی گوگل
ممکن است از خود بپرسید «آیا مهندسی معکوس صفحۀ ششم گوگل تاثیری در رتبه وبسایت من خواهد داشت؟». به طور خلاصه میتوانیم بگوییم بله!
اینکه میگویند صفحات ۳ تا ۱۰ گوگل تنها شامل لینکهای بیکیفیت میباشد، دروغ محض است. در واقع، بسیاری از نتایج موجود در صفحات میانی گوگل توسط افرادی خلاق بوجود آمده است که وبسایتهای جالبی راه اندازی کردهاند اما به علت اینکه کارها بر وفق مرادشان پیش نرفته، همه چیز را رها کردهاند.
نکته اینجاست: آنها پیش از آنکه همه چیز را رها کنند و پروژه دیگری را راه اندازی کنند، مطالب و منابع بسیار خوبی را بوجود آوردهاند.
از آنجاییکه این منابع اطلاعاتی با دقت نوشته نشده اند، شما میتوانید به راحتی آنها را بهبود دهید و با استفاده از روش The Skyscraper لینکهای آن ها را بدزید. بله، بدزدید!
برای مثال، کلمه کلیدی «weight loss tips» (نکاتی برای کاهش وزن) را در نظر بگیرید. در صفحۀ ششم صفحهای را پیدا کردیم که لینکهای بسیار خوب و معتبری در آن وجود داشت.
همانطور که در اسکرین شات میبینید، این وبسایت میتواند بسیار بهتر شود. با این حال، نگارنده مطلب به وبسایت خود اهمیت میداده است و لینک وبسایتهای معتبری مانند Livestrong را درون مطلب خود گذاشته است.
مطمئناً شما نیز میتوانید چنین مطلبی را در موضوع تجارت خود پیدا کنید و آن را ارتقا دهید.
۱۱. در تگ عنوان خود از کلمات کلیدی طولانی استفاده نمایید
اگر شما یکی از کلمات کلیدی خود را در تگ عنوانتان قرار دهید، سیل عظیمی از ترافیک راهی وبسایت شما خواهد شد. بگذارید توضیح دهیم: وب سایت Backlinko اخیراً مطلبی با عنوان «White Hat SEO Case Study: How To Get a #1 Ranking» (سئوی کلاه سفید: چگونه رتبه یک گوگل را به دست آوریم؟) منتشر نمود.
کلمه کلیدی هدفمند در تگ عنوان این مطلب، «white hat SEO» است. به این ترتیب نگارنده مطلب این عبارت را در عنوان مطلب خود قرار داده است. اما کار به اینجا ختم نشد. مطمئناً نویسنده مطلب میدانسته است که عبارت «SEO case study» نیز کلمه کلیدی معتبری است و ماهانه کلیکهای بسیاری دریافت میکند.
به این ترتیب نویسنده با قرار دادن هر دو کلمه کلیدی در عنوان، تگ عنوان طولانی بوجود آورده است:
و به این ترتیب در طی دو هفته این مقاله برای کلمه کلیدی «SEO case study» در رتبه دوم گوگل قرار گرفت:
همانطور که انتظار میرفت، رقابت کمتری برای عبارت کلیدی «SEO case study» نسبت به عبارت کلیدی «white hat SEO» وجود دارد. به همین علت عبارت کلیدی «SEO case study» ترافیک بیشتری را در مدت زمان کوتاهتری به سمت وبسایت «بک لینکو» کشانده است و از آنجاییکه این صفحه لینکهای بسیاری را در خود دارد، باعث شده است که برای عبارت کلیدی “white hat SEO” نیز در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل قرار بگیرد.
نکته اینجاست که اگر این صفحه تنها برای عبارت کلیدی «white hat SEO» بهینهسازی میشد تا زمانیکه به صفحۀ نخست گوگل راه پیدا نمیکرد، هیچ ترافیکی وارد این وبسایت نمیشد. با استفاده از کلمه کلیدی «SEO case study» در تگ عنوان، ترافیک بسیار بالایی وارد این وبسایت شد.
نتیجه: از کلمات کلیدی در تگ عنوان خود استفاده نمایید. با این روش میتوانید ترافیک زیادی را به وبسایت خود روانه کنید و در نهایت برای بیش از یک کلمه کلیدی در صفحه نخست گوگل قرار بگیرید.
۱۲. ویکیپدیا را برای کلمه کلیدی و ایدۀ موضوعی هک کنید
آیا میخواهید از کلمات کلیدی مطلع شوید که رقبایتان حتی از وجود آنها بیخبر هستند؟ پس بهتر است دیگر از Google Keyword Planner استفاده نکنید و سراغ روشهای صحیح سئو بروید. درست است که Keyword Planner گوگل برای جستجوی ماهانه کلمات کلیدی مناسب است اما در تولید کلمات کلیدی جدید واقعاً وحشتناک است. اما چرا؟
خب، Keyword Planner به شما کلمات کلیدی شبیه به کلمه کلیدی اصلی خودتان در اختیارتان قرار میدهد. بنابراین اگر کلمه کلیدی اصلی شما عبارت «weight loss» باشد، کلمات کلیدی این چنینی دریافت خواهید کرد:
اگر میخواهید کلمات کلیدی جدید و مرتبط با موضوع خود دریافت کنید (کلمات کلیدی که فقط بازی با کلمات نباشند)، مسلماً به ذهن یک انسان نیاز دارید. یا حتی بهتر، ذهن هزاران انسان که افکار خود را در قالب وبسایت ویکیپدیا در اختیار شما قرار دادهاند. حال چگونه باید از ویکیپدیا برای یافتن کلمات کلیدی جدید استفاده کنید:
به وب سایت ویکیپدیا بروید و کلمه کلیدی مورد نظر خود را جستجو کنید. در این مثال از کلمه کلیدی ” insurance” استفاده شده است.
سپس، قسمتی که کلمات کلیدی و موضوعات در آن قرار دارند را مشاهده نمایید. این قسمت Contents نام دارد.
همچنین نوارهایی در قسمت راست یا چپ ویکیپدیا وجود دارند که کلمات کلیدی معتبری را میتوان در آنها یافت.
و همچنین لینکهای داخلی:
همچنین، قسمت «مشاهده بیشتر» یا «See Also» را نیز مطالععه نمایید.
با سر زدن به یک صفحه ویکیپدیا تعداد زیادی کلمات کلیدی مرتبط و نایاب پیدا خواهید کرد که برای رتبهبندی وبسایتتان مفید هستند. اگر میخواهید ایدههای بیشتری برای کلمات کلیدی به دست آورید، بر روی کلمات کلیدی کلیک نمایید. و سپس همان روند گفته شده در بالا را برای آن به کار ببرید.
۱۳. برای لینک گذاری از پست های «بهترینهای ….» استفاده نمایید
از نظر ما این یکی از بهترین روشهای سئو در تمام تاریخ است. اگر راجع به لینک سازی زیاد فکر میکنید، میدانید داشتن لینکهای با کیفیت و مرتبط مانند داشتن پول در حساب بانکی است. چیزی که نمیدانید این است که وبلاگ نویسهای مرتبط با فعالیت کاری شما این فهرست ها را در قالب مطالبی با عنوان «بهترین های …: قرار داده اند. مطلب وبلاگی «بهترین های …» معمولاً شامل فهرستی از وبلاگ ها و سایت هایی مرتبط با یک صنعت یا تجارت خاص هستند. حال چگونه می توانید این مطالب «بهترین های …» را پیدا کنید؟
میتوانید از فرمولهای جستجوی زیر استفاده نمایید:
- [کلمه کلیدی] وبلاگهای مرتبط
- بهترین مطالب (مقالات) [کلمه کلیدی] در سال ۲۰۱۶
- برترین وبلاگهای [کلمه کلیدی] + ۲۰۱۶
- برای مثال، ما از فرمول « fitness» وبلاگهای مرتبط استفاده کردیم:
ما توانستیم ۲۵ وبلاگ فوقالعاده در مورد فیتنس و بدنسازی را با ۱۰ ثانیه جستجو پیدا کنیم:
این ۲۵ وبلاگ مکانهایی کاملاً مناسب برای تبلیغ مطالب وبلاگ شما هستند. شما میتوانید با لینکگذاری در این وبلاگها یا برقراری رابطهای طولانی مدت با آنها سئوی وب سایت خود را ارتقا دهید.
۱۴. منتشر کردن مطالب بیشتر از ۱،۸۰۰ کلمه
هیچ شکی وجود ندارد که محتوای طولانی خیلی بهتر از محتوای کوتاه ۳۰۰ کلمه ای عمل می کند. در واقع، ما نتایج تحقیق از ۱ میلیون نتایج جستجوی گوگل نشان می دهد، میانگین تعداد کلمات صفحات رتبه اول گوگل ۱،۸۹۰ کلمه می باشد.
حال این سوال پیش میآید که چرا مطالب طولانیتر، در بازاریابی آنلاین بهتر عمل میکنند؟ اول از همه اینکه، مطالب طولانی به گوگل نشان میدهد که شما دارید اطلاعاتی مفید و تحقیق شده را در وبسایت خود منتشر میکنید. اما این تنها دلیل نیست. محتوای عمیق و مفید باعث میشود که کاربران آن را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
دکتر جوناه برگر از دانشگاه پنسیلوانیا متوجه شد که محتوایی که طولانی و عمیق باشد و بتواند مخاطبان را به واکنش وادارد، ۳۰% بیشتر از دیگر مطالب به اشتراک گذاشته میشود.
همانطور که میدانید با مطلبی ۳۰۰ کلمهای نمی توان بر روی مخاطبان تاثیر گذاشت و درک عمیقی از یک موضوع به آنها داد، اما در مطلبی طولانی شما میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید.
۱۵. به یاد داشته باشید اولویت با اولین لینک است
ما بسیاری از اوقات شاهد اشتباهی هستیم که بسیاری از افراد در سئو مرتکب میشوند:
فرض کنیم شما در وبسایت خود دو لینک قرار داده اید و هر دو لینک در یکی از صفحات شما قرار دارد. حال سوال اینجاست که گوگل به کدام یک از این لینکها توجه بیشتری نشان میدهد؟ لینک اول؟ لینک دوم؟ یا هر دو لینک؟ طبق قانون سئو، اولویت با لینک اول است. اما چرا لینک اول مهم است؟ فرض کنید وبسایت شما نوار ناوبری مانند نوار زیر دارد:
چون نوار ناوبری وبسایت در بالای صفحه قرار دارد، گوگل در ابتدا آن لینک ها را شناسایی میکند. در اینجاست که مسائل کمی پیچیدهتر میشود:
فرض کنیم که شما در یکی از مطالب وبلاگ خود طرز تهیه یک غذا را لینک کرده اید و عبارت لینک شده، عبارت «healthy recipes» میباشد.
متاسفانه، متن لینک healthy recipes توسط گوگل بزرگ نادیده گرفته میشود. گوگل تنها متن لینکهایی را که اول ببیند، شناسایی و ثبت میکند.
نکتۀ مهم: برای لینکهای نوار ناوبری وبسایت خود از کلمات کلیدی غنی و پر کاربرد استفاده نمایید چرا که همانطور که در بالا دیدیم، گوگل تنها به لینکهایی که در ابتدا میبیند اهمیت میدهد.
۱۶. کلمات کلیدی خود را بسازید
این یکی از بهترین روشهای سئو است که بسیاری از شما تا به حال آن را نشنیده اید: «برای کلمات کلیدی که خودتان ساخته اید، همیشه در رتبه یک گوگل قرار خواهید گرفت». ما درباره چه چیزی صحبت میکنیم؟ هنگامی که شما چیز جدیدی را خلق میکنید، مانند یک برند، محصول یا حتی یک سیستم، شما تنها شخصی هستید که آن عبارت یا محصول را بهینهسازی میکنید. به هر حال شما آن را خلق کردهاید. در صورتی که این محصول شما معروف شود، شما ناگهان خود را در صدر نتایج جستجو برای کلمات کلیدی ابداعی خود خواهید دید. بگذارید یک مثال را برای شما نام ببریم:
اگر دقت کنیم متوجه میشویم نویسندۀ مطلب میتوانست، مقاله خود را برای کلمه کلیدی “link building strategy” بهینهسازی کند. اما در عوض، آنها کلمه کلیدی خود را به وجود آورده اند: ” The Skyscraper Technique”. و امروزه با استفاده از همین ایجاد کلمه کلیدی اختصاصی، ترافیک قابل توجهی وارد وبسایتشان میشود.
شما چگونه میتوانید چنین کاری را در مورد تجارت خود انجام دهید؟ دفعۀ بعدی که میخواهید دربارۀ یکی از روشهای ابداعی خود مطلبی را بنویسید، حتماً آن را نامگذاری کنید.
۱۷. کلمات کلیدی ناشناخته را کشف کنید
اگر شما نیز مدتی است در سئو فعالیت میکنید، مطمئناً می دانید ابزار کلمه کلیدی به اندازه کلمه کلیدی اصلی اهمیت دارند. به عبارت دیگر، اگر شما از همان کلمه کلیدی اصلی که رقبایتان استفاده میکنند، استفاده کنید، کلمات کلیدی شما با کلمات کلیدی رقبایتان یکسان خواهد شد. خوشبختانه، ابزاری کوچک و ناشناختهای وجود دارد که می تواند شما را در این زمینه یاری دهد: وبسایت SeedKeywords.com
نحوۀ استفاده:
ابتدا به وبسایت Seed Keywords بروید و برای خود یک سناریو ایجاد کنید (سناریو در واقع همان چیزی است که مخاطبان برای یافتن تجارت آنلاین شما از آن استفاده میکنند).
برای این کار کافیست بر روی دکمه «create my scenario» کلیک کنید تا لینک مخصوصی به شما داده شود.
این لینک را برای دوستان، همکاران، خانواده و برخی از مشتریان خود بفرستید و ببینید که از چه کلمات کلیدی استفاده میکنند:
به این ترتیب شما فهرستی از کلمات کلیدی بسیار نایابی را در دسترس خواهید داشت که میتوانید آنها را در Google Keyword Planner وارد نمایید.
حال زمان آشنایی با یک تکنیک سئوی دیگر است…
۱۸. برای به اشتراکگذاری لینک مطالب خود از متخصصان کمک بگیرید
ممکن است شما نیز چند Expert Roundup دیده باشید – مطالب وبلاگی که ایدهها و افکار عدهای متخصص را جمع بندی میکنند – که اخیراً سر و صدای بسیاری به پا کرده اند.
احتمالاً تا الان با این مبحث آشنا شده اید. این نوع مقالات جمعبندی به چند دلیل در شرایط ایده آل قرار دارند. کمی راجع به این مقالات فکر کنید. متخصصانی که از ایدههای آنها در مقالات خود استفاده کردهاید، به طور طبیعی میخواهند مقالۀ شما را با مخاطبان خود به اشتراک بگذارند.
به این معنی که اگر شما از چهرههای سرشناس و کاربلد در مقالات خود استفاده کنید، طی چند دقیقه ترافیک بالایی به وب سایت شما روانه میشود و مطلب شما در شبکههای مختلفی به اشتراک گذاشته میشود. شما هم میتوانید چنین مقالاتی را منتشر کنید:
مرحلۀ اول: وبلاگها و وبسایتهای برتر در زمینه کاری خود را جمعآوری کنید. (روش پیدا کردن این نوع وبلاگها را در بالا برایتان توضیح دادیم). مانند جدول زیر نام وبلاگ، اطلاعات تماس و شبکههای اجتماعی آنها را در یک فایل جدولبندی کنید.
مرحلۀ دوم: دربارۀ موضوعی در زمینه کاری خود که متخصصان مقالاتی را درباره آنها نوشته اند، مطلبی تهیه کنید.
نکتۀ حرفه ای: موضوعی را انتخاب کنید که مخاطبان شما با آن مشکل دارند و به دنبال راه حلی برای آن هستند.
صدها عوامل از قیمت گرفته تا امنیت در خرید یک اتومبیل تاثیر دارند. این موضوعی است که گروه زیادی از متخصصان می توانند درباره اش نظر بدهند.
مرحلۀ سوم: برای متخصصانی که از مطالبشان در مقاله خود استفاده کرده اید، ایمیل ارسال کنید. به خاطر داشته باشید امکان دارد متخصصانی که برایشان ایمیل ارسال می کنید، مشغلۀ کاری فراوان داشته باشند. پس روند ارسال پاسخ را برایشان آسان کنید.
در زیر قالب یک ایمیل برای مطلب جمعبندی خودرو را مشاهده میکنید:
مرحلۀ چهارم: مطلب جمعبندی خود را منتشر کنید و با ارسال یک ایمیل متخصصان و همکارانتان را از انتشار آن آگاه سازید.
و آمار بالای بازدیدکنندگان وبسایت خود را زیر نظر بگیرید.
۱۹. با استفاده از وب سایت Flippa فرصت لینکسازی در زمینه کاری خود را به دست آورید
هیچ شکی نیست که گوگل برای ارتباط موضوعی لینکها و وبسایتها ارزش بسیاری قائل است، اما شما چگونه میتوانید در وبسایتهایی مرتبط با فعالیت خود لینکسازی کنید؟ چگونه میتوانید این وبسایتها را پیدا کنید؟ پاسخ آسان است:
Flippa.com
در واقع میتوان گفت، فلیپا مانند eBay برای وبسایتها عمل میکند و یکی از بهترین مکانها در اینترنت و برای یافتن فرصتهای لینکگذاری است. اما چرا؟
زیرا تمام افرادی که وبسایت خود را به Flippa میفروشند، تمام جزئیات ساخت وبسایت خود را نیز در اختیار آنها قرار میدهند. این به این معنی است که آنها معمولاً کلمات کلیدی، استراتژی محتوا و البته منابع لینک خود را نیز در اختیار شما قرار میدهند. میتوان گفت که فلیپا مانند یک نقشه بازاریابی قابل دانلود است.
اما چگونه باید از Flippa استفاده کنیم:
در ابتدا به وبسایت Flippa بروید و مسیر زیر را طی نمایید:
Websites –>All
در مرحلۀ بعد، کلمه کلیدی که فعالیت وبسایت شما را تعریف میکند را بنویسید (در این مثال از کلمه Travel استفاده شده است).
همچنین بهتر است شما تعداد کاربران هر ماه را ۵۰۰ نفر در نظر بگیرید.
حال میتوانید نتیجه را مشاهده کنید.
صاحب این وبسایت فهرستی از وبسایتهایی که در آنها لینکگذاری کرده است را داده است.
نکته اینجاست صاحب این وب سایت نه تنها به شما میگوید از چه وبسایتهایی لینک گرفته است، بلکه به شما میگوید که چگونه آنها را به دست آورده است.
بیشتر فروشندگان وبسایت در Flippa از همین روش معرفی استفاده میکنند. حال شما میدانید که آنها لینکهای خود را از طریق روابط عمومی بالای خود به دست آوردهاند. این به این معنی است که وبلاگ نویسها و خبرنگارانی وجود دارند که حاضرند با شما تبادل لینک کنند.
برای اینکه از طرف گوگل و موتورهای جستجو جریمه نشویم به چه نکاتی باید دقت کنیم؟
- به جای اینکه چند سایت نامناسب داشته باشید، بهتر است روی یک سایت عالی کار کنید.
- به جای کپی برداری از محتوای دیگران یا ایجاد محتوای بی کیفیت، محتوای جذاب و مسحور کننده منتشر کنید.
- همیشه کیفیت را به کمیت ارجعیت بدهید.
- به جای خریدن لینک به ایجاد لینکهای باکیفیت و تبادل لینک با منابع معتبر بپردازید.
- به جای خواهش و تمنا از کاربران برای معرفی شما، با کیفیت بالای کاری آنها را مجاب کنید تا شما را به دیگران پیشنهاد دهند.
- به جای خسته کردن کاربران با ایمیلها و پیشنهادات بیش از حد، از روشهای کاربردی ایمیل مارکتینگ بهرهمند شوید.
- به جای استفاده از دهها ابزار گوناگون، فقط از ابزارهای تأییدشده و مورد نیاز استفاده کنید. استفاده بیش از حد از این ابزارها میتواند منجر به ایجاد اختلال در عملکرد وبسایت شما شود.
- به جای تمرکز روی ایدههای تکراری و فردی، به ایدهپردازیهای نوین و گروهی متکی شده و از ترندهای روز عقب نمانید.
- به جای ارسال نظرات اسپم و تبلیغاتی، در سایتهای پرسش و پاسخ فعالیت کنید.
- به جای بهرهمند شدن از روشهای هک و یا همکاری با اسپمرها، از اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده کنید.
- به جای تبلیغات ارزان قیمت از منابع بی کیفیت از تبلیغات PPC گوگل استفاده کنید.
- به جای استفاده بیش از حد از تگ H1 در متون، از تگهای H2,H3 و H4 به منظور تفکیک تیترهای اصلی از تیترهای زیرمجموعه استفاده کنید.
- به جای تولید محتوای تکراری، محتوای قدیمی خود را ویرایش کرده و با بروزرسانی آن، یک محتوای تکامل یافته ایجاد کنید.
- به جای استفاده از ابزارهای اتوماتیک برای تولید یا ترجمه متون، به صورت حرفه ای به نگارش، ترجمه و تولید محتوا بپردازید.
- به جای طراحی یک سایت شلوغ و پر از منو و … از یک طراحی ساده و شیک بهره بگیرید.
- به جای نشر محتوای غیراخلاقی و دروغین به منظور جذب بازدید بیشتر، از ایدههای واقعی و اخلاقی استفاده کنید.
- از درج بیش از حد کلمات کلیدی در یک متن (Keyword Stuffing) به طور جدی اجتناب کنید.
- از فرمتهای نوشتاری ضعیف و کادربندیهای ناواضح و متون ناخوانا به شدت پرهیز کنید.
- از درج بیش از حد لینک در صفحات خودداری کنید.
- از تبلیغات موسوم به Click Bait یا طعمه کلیکی استفاده نکنید.
- امکان درج پست مهمان برای کاربران راه فراهم کنید اما همیشه محتوای ارسالی آنان را بررسی کرده تا در صورت مشکل داشتن مانع نشر آن مطالب شوید.
- از خرید لایک، فالوور و کامنت برای محتوای سایت خود یا صفحات شبکههای اجتماعی پرهیز کنید.
- از سایتها و منابع ضعیف بک لینک نگیرید (لینکهای سمی).
- از دریافت بیش از حد تبلیغات متنی و بصری خودداری کنید. این تبلیغات نه تنها حجم سایت شما را افزایش داده و باعث کاهش سرعت لود شدن آن میشوند، بلکه از لحاظ زیبایی و منظم بودن نیز سایت شما با مشکل مواجه میشود.
- به جای راهاندازی سایت خود روی هاستهای اشتراکی و یا هاستهای غیرقانونی، سایت خود را روی سرورهای اختصاصی و سرورهای ابری ایجاد کنید و از سیستم شبکه توزیع محتوا (CDN) استفاده کنید.
- از هر گونه ثبت مکان تجاری اشتباهی و دروغین در نقشههای گوگل (Google Maps) اجتناب کنید.
- از خرید آیپی یا بازدیدهای تقلبی خودداری کنید.
- از نشر و یا تولید هرگونه محتوای غیرقانونی که ممکن است هر نوع قوانینی از جمله قانون کپیرایت را زیر پا بگذارد به صورت جدی پرهیز کنید.
سخن آخر تکنیک سئو کلاه سفید
شاید بعضی از راهکارهای سئوی کلاه خاکستری و یا سئوی کلاه سیاه آنقدرها هم عجیب و بد به نظر نرسند. اما وقتی میتوان با روشهای اصولی سئوی کلاه سفید یک پیشرفت مستحکم و ماندگار را به ارمغان آورد، چرا به روشهایی تکیه کنیم که به جز ریسک خطر حذف کردن سایت ما از نتایج جستجو، حتی اگر موفقیتآمیز نیز باشند، باز هم ثبات لازم را ندارند؟
الگوریتمهای گوگل طی چندسال اخیر چندین برابر هوشمندتر شده اند. شاید بعضی از این روشهای سئو هنوز از چشم رباتهای گوگل پنهان باشند، اما بروزرسانیهای بعدی این رباتها همگی این راهکارها را شناسایی کرده و سایتهایی که قوانین گوگل را نقض کرده باشند جریمه خواهند کرد.
درباره داود ستوده راد
فریلنسر ، داود ستوده راد هستم که به صورت حرفه ای در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنم. متخصص در طراحی و بهینه سازی سایت و مشاور در کسب و کار اینترنتی و استارت آپ ها هستم.
نوشتههای بیشتر از داود ستوده راد
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.