نوشتن پست مهمان چگونه است ؟
اولین مسئله ای که در این زمینه باید به خاطر داشته باشید، این است که نوشتن پست مهمان چگونه است ؟ و اینکه باید بر اساس قواعد آموزش تولید محتوا باشد؛ چراکه به هر حال قرار است در یک وب سایت موجود در گوگل یا هر موتور جستجو دیگری منتشر شود. با این حال در ادامه چند تکنیک مهم و کاربردی برای نوشتن پست مهمان وجود دارد که بهتر است از آن ها در روند کاری خود استفاده کنید:
- لینک دادن به پست مهمان در مقاله های سایت خود
- به اشتراک گذاشتن پست مورد نظر در شبکه های اجتماعی
- تشکر از وب سایت یا برندی که پست را منتشر کرده است
- بررسی منظم و مکرر پست و پاسخ به نظرهای ارسال شده
نمایش فهرست این آموزش :
- آموزش نوشتن پست مهمان بی نظیر
- چه سایت هایی برای میزبانی بهتر هستند؟
- تفاوت پست مهمان و رپورتاژ
- تفاوت سایتهای فروش بک لینک و سایتهای پست مهمان
- بهترین زمان برای درج پست مهمان
- چگونه ایده یک پست مهمان را بیابیم؟
- چگونه یک پست مهمان عالی منتشر کنیم؟
- چگونه یک بیوگرافی عالی برای پست های مهمان ایجاد کنیم؟
- چگونه بهترین وبلاگ نویس مهمان شویم؟
- چگونه برای وبلاگ خود وبلاگ نویس مهمان بیابیم؟
- در نوشتن پست مهمان چه نکاتی را رعایت کنیم؟
- از محتوای وبسایت میزبان، بیشتر بدانید
- از سایر پستهای مهمان بیاموزید
- وبلاگ نویسان مهمان را بشناسید
- به یک چهرهی شناختهشده در سایت میزبان تبدیل شوید
- بهترین زمان برای نوشتن یک پست مهمان
- خواندن توصیهها
- به تعداد لینکهای درون مقاله دقت کنید
- چطور تکنیک پست مهمان معکوس را در سایتمان اجرا کنیم؟
- چند ایده برای نوشتن پست مهمان معکوس
- چطور افراد سرشناس را متقاعد کنیم؟
- چگونه پست مهمان برای سئو سایت ما مفید خواهد بود؟
- تفاوت فروش بک لینک و پست مهمان چیست؟
- پست مهمان رایگان در وب فارسی!؟
- چه نوع سایت هایی را برای قرار دادن پست مهمان انتخاب کنیم
- مراقب اسپم ها باشید
- موضوع پست مهمان را به درستی تعیین کنید
- مطالب پست مهمان باید براساس اصول سئو باشد
- محتوای وبلاگ دریافت کننده پست مهمان درباره چیست؟
- چگونه برای پست مهمان خود، مخاطبان بیشتری جذب کنیم
- آیا خرید پست مهمان خوب است؟!
آموزش نوشتن پست مهمان بی نظیر
اگر هنوز تصمیم نگرفته اید که استراتژی خود را بر این مسئله بگذارید که وب سایتتان را به یک پلتفرم guest-posting تبدیل کرده یا اینکه مطلب مورد نظر خود را در سایت های پست مهمان انتشار دهید، پیشنهاد نیوسئو به شما این است که از مورد دومی استفاده کنید. در هر صورت، قرار گرفتن در معرض دید پلتفرم های جدید، می تواند کمک های زیادی به کسب و کار شما و افزایش محبوبیت آن بکند.
چه سایت هایی برای میزبانی بهتر هستند؟
اکنون به احتمال زیاد، اهمیت پست های مهمان را درک کرده اید و تصمیم دارید از خدمات سایت های میزبان استفاده کنید. در مورد این مسئله باید بگوییم که بهترین کار این است که وب سایت های مرتبط با موضوع مورد نظر خود را شناسایی کنید و در بین آن ها، بهترین موارد را انتخاب کنید. سپس با وبمستر هر کدام از آن ها ارتباط برقرار کرده و تقاضای انتشار پست خود در وب سایتشان را بکنید.
نکته مهم دیگری که می تواند به شما کمک کند، استفاده از ابزارهای موجود در این زمینه است. شما می توانید با استفاده از ابزار In Post Author گوگل، آن دسته از وب سایت هایی که از محتوای شما استفاده کرده اند و لینکی به سایت شما نداده اند را شناسایی کنید. سپس از آن ها درخواست کنید تا حداقل یک لینک به وب سایت شما در محتوای خود بدهند.
برای انتخاب سایت میزبان مناسب، استفاده از روند زیر می تواند به خوبی به به تصمیم گیری شما کمک کند:
- مطالعه کامل و جامع در مورد کسب و کار خود
- بررسی علاقه مخاطبین به موضوع کسب و کار شما
- سایت مورد نظر باید بازدیدهای بالایی داشته باشد
- فعال بودن صاحب سایت در شبکه های اجتماعی
تفاوت پست مهمان و رپورتاژ
همانطور که در بالاتر به وضوح توضیح دادیم که پست مهمان چیست، اکنون قصد داریم ماهیت پست های مهمان و رپورتاژ آگهی های موجود را با یکدیگر مقایسه کنیم تا اشتباهی در این زمینه صورت نگیرید. فهمیدن تفاوت پست مهمان و رپورتاژ آگهی یکی از مسائل بسیار مهمی است که افراد زیادی این دو مفهوم را با یکدیگر اشتباه می گیرند.
در صحبت از پست های مهمان می شود، باید بدانید که محتوای دو سایت مدنظر است. در برخی حالات، پست مهمان یک موضوع واحد دارد که دو سایت تصمیم گرفته اند آن را منتشر کنند و دو پست مکمل ایجاد کنند (اصول بک لینک ها در این حالت نیز باید رعایت شوند). نوع دیگر پست مهمان این است که شما محتوایی را در یک سایت هدف منتشر می کنید؛ به این دلیل که مخاطبین سایت میزبان، مرتبط با موضوع کسب و کار شما هستند.
انتشار و نوشتن پست های مهمان از این دو حالت خارج نیست. نکته مهمی که بهتر است بدانید این است که سایت میزبان همیشه باید رنک و بازدید بالاتری داشته باشد. در غیر این صورت تمامی تلاش شما بیهوده خواهد بود.
اما در رپورتاژ آگهی چنین روندی دیده نمی شود. رپورتاژ آگهی ها بیشتر سعی بر این دارند که برند مبدا را به مخاطبین سایت معرفی کنند. لینک های رپورتاژ آگهی ها توسط خود نویسنده ایجاد شده اند. در صورتی که در پست های مهمان، این سایت میزبان است که تصمیم می گیرد لینکی به سایت مبدا بدهد یا خیر.
تفاوت سایتهای فروش بک لینک و سایتهای پست مهمان
از دید کاربران، سایتهایی که بک لینک میفروشند با سایتهایی که پست مهمان را به صورت رایگان انتشار میدهند، تنها در مسئله هزینه متفاوتند. اما در واقع، موتور جستجوی گوگل سایتهایی که از طریق فروش بک لینک محتوا انتشار میدهند، اسپم شناخته میشوند و در نتیجه آن جریمه شده و به رتبهشان در گوگل کاهش پیدا میکند.
در این مورد، باید گفت که موتور جستجوی گوگل یک سری الگوریتم مخصوص دارد که توسط همین الگوریتمها، سایتهای فروشنده بک لینک و سایتهای انتشار دهنده رایگان پست مهمان را تشخیص میدهد. در این باره، اگر سایتی وجود داشته باشد، که چندین نویسنده در آن مشغول به انتشار مطالب و تولید محتوا باشند، گوگل آن سایت را تشخیص میدهد.
در نتیجه، اگر میخواهید برای وب سایت خود چندین پست مهمان در سایتهای مختلف انتشار دهید، یا باید یک نویسنده متخصص را استخدام کرده و یا سعی کنید خودتان یک محتوای باکیفیت و با ارزش تهیه کنید. همچنین، اگر سایت معتبری دارید که انتشار پست مهمان را در اختیار کاربران قرار میدهید، تا زمانی که به کاربر اعتماد ندارید، اجازه ندهید که محتوای خود را در سایت انتشار دهد و بهتر است که در ابتدا لینکهای ایجاد شده در محتوا را بررسی کنید تا در نهایت، با جریمه موتور جستجوی گوگل مواجه نشوید.
بهترین زمان برای درج پست مهمان
بله زمان هایی بعنوان زمان طلایی برای درج پست مهمان وجود دارد. برای درج پست مهمان در بهترین زمان به موارد زیر توجه داشته باشید:
• زمانی که از شما و یا مقاله شما در یکی دیگر از مقاله های وبلاگ نامی برده میشود و یا پست شما در شبکه های اجتماعی بازنشر می شود.
• هنگامیکه شما یا تجارت شما یا محصولات شما در یکی از پست های وبلاگ لیست شود.
• زمانیکه وبلاگ برای دریافت پست مهمان تبلیغات میکند.
• وقتیکه وبلاگ سایر پست های مهمان را به اشتراک می گذارد.
داشتن اطلاعات اولیه برای درج پست مهمان
با بررسی راهنمای درج پست مهمان توسط وبلاگ، میتوانید قبل از درج پست مهمان تمام مواردی که باید هنگام درج پست مهمان رعایت کنید را بیابید. مثلا اگر لازم است که در سایت ثبت نام کنید و یک نام کاربری برای خود داشته باشید. بهتر است که نحوه انجام اینکار را از قبل بدانید.
ایمیل خود را شخصی سازی کنید
اگر میخواهید بعنوان یک وبلاگ نویس مهمان فعالیت کنید. قطعا ایمیل های دریافتی روزانه شما هرگز تمام نخواهند شد. اغلب سایت های ارائه دهنده ایمیل به شما امکان میدهند که با شخصی سازی، ایمیل های شرکت های مختلف را سازمان دهی کنید. هنگام ارسال ایمیل ها نیز یک سری دستور العمل توسط وبلاگ های مختلف ارائه می گردد که هنگام نوشتن ایمیل باید آنها را رعایت کرد. مثلا قرار دادن عبارت شرکت محترم و مانند آن در ابتدای ایمیل، این موارد را هنگام ارسال ایمیل رعایت کنید.
که هستید
همواره وبلاگ هایی هستند که برای نحوه درج نام وبلاگ نویسان در انتهای مقاله قوانین و مقرارتی دارند. مثلا شما باید خود را بعنوان بلاگر سایت خود معرفی کنید و یا قوانینی مانند این، در این موارد به خاطر داشته باشید که شما همزمان میتوانید یک وبلاگ نویس و هم مدیر وبسایت باشید. بنابراین در ابتدا بر روی مهارت های خود در وبلاگ نویسی و توسعه این مهارت ها تمرکز کنید.
چرا شما باید یک وبلاگ نویس مهمان باشید؟
این موضوع را هنگامی که پست خود را در اینترنت تبلیغ می کنید توضیح دهید و بگویید که برای چه می خواهید یک وبلاگ نویس مهمان شوید و حتما در این توضیح، وب سایت و کسب و کار خود را معرفی کنید. انجام اینکار باعث می شود که مالکان وبلاگ ها شما را بعنوان وبلاگ نویسی که با مخاطبانشان در ارتباط است شناسایی کنند.
چگونه ایده یک پست مهمان را بیابیم؟
معمولا شما باید بر اساس پست هایی که مخاطب بالایی دارند. ایده های جدیدی به صاحبان وبلاگ ها بدهید به این ترتیب شما میتوانید لیستی از ایده های مد نظر خود را تهیه و برای انتخاب در اختیار مالکان وبلاگ قرار دهید.
چگونه یک پست مهمان عالی منتشر کنیم؟
یک سوال همیشگی این است که شما بهترین محتوای خود را برای وب سایت خود باید استفاده کنید و یا برای وبلاگ مهمان، پاسخ این سوال کاملا به کیفیت وبلاگی که شما محتوای خود را بصورت پست مهمان در آن منتشر می کنید وابسته است. اگر در وبلاگ تنها پست های ۹۰۰ کلمه ای و یک عالمه عکس گرفته شده از مانیتور (اشاره به بی کیفیت بودن تصاویر) درج میشود. پست شما نیز باید در همین چهار چوب ایجاد شود. اگر پست های وبلاگ دارای ۵۰۰ کلمه یا کمتر است و تنها یک تصویر در آنها بکار گرفته می شود. بازهم پست شما باید از این قانون پیروی کند. بنابراین هنگام انتخاب پست برای ارسال بصورت پست مهمان به قالب پست های ارسالی دیگر توجه کنید.
پست مهمان تبلیغ شما نیست
به یادداشته باشید که یک پست مهمان عالی درباره تجارت شما یا در باره محصول و سرویس شما نیست. یک پست مهمان عالی باید حاوی اطلاعات با ارزشی برای مخاطبان باشد. و نه یک تبلیغات صرف! تمام اطلاعاتی که در باره تجارت خود میخواهید بدهید. باید در قسمت بیوگرافی نویسنده درج شوند. اشارات کوچک، داستان ها، مثال ها می توانند در برخی از پست های مهمان به سایت شما اشاره داشته باشند. اما اغلب پست های شما باید محتوایی فراتر از تبلیغ تجارت شما داشته باشد.
فرمت پست ها باید مانند سایر صفحات سایت باشد
به پست های مهمان درج شده در سایت دقت کنید. آیا آنها دارای سر تیترهای زیاد هستند، متن های برجسته در آنها چقدر است، عکس ها و نقل قول ها در آنها به چه تعداد استفاده شده است. شما باید این فرمت ها را در پست های خود نیز رعایت کنید. مطمئن شوید که فرمت و عناصر پست شما با سایر پست های موجود در وب سایت هماهنگ است.
در پست های خود به مقالات داخلی لینک ایجاد کنید
به مالکان وبلاگ نشان دهید که محتوای وبلاگ آنها را بخوبی میشناسید و چند لینک داخلی به پست های دیگر وبلاگ بدهید. برای یافتن صفحات مرتبط کافیست که در گوگل با دستور زیر جستجو کنید:
site:domain.com intitle:keyword
به این ترتیب شما می توانید پست های مرتبط با کلمات مد نظر خود را به ترتیب رتبه مشاهده کنید. محصولات خاص مانند کتاب های تولید شده را نیز در نظر داشته باشید.
برای درج کامنت از Call To Action استفاده کنید
در پایان یک پست عالی مطمئن شوید که کاربران را به درج کامنت تشویق خواهید کرد. هر چقدر که بحث درباره پست شما بیشتر باشد. ارتباط کاربران با پست بیشتر خواهد بود.
چگونه یک بیوگرافی عالی برای پست های مهمان ایجاد کنیم؟
بیوگرافی شما در یک پست مهمان مهمترین بخش وبلاگ نویسی شما به شمار میرود. شما در این قسمت می توانید، لینک های تبلیغاتی برای وب سایت خود را درج کنید. و وبلاگ، محصوالات و خدمات و کتاب ها و… را نیز میتوانید در همین بخش تبیلغ نمایید. به خاطر داشته باشید که هنگام نوشتن بیوگرافی در پست مهمان باید اهداف درج پست مهمان را بخاطر داشت. تیتر های زیر را برای راهنمایی بیشتر بخوانید:
• اگر هدف شما دریافت یک بک لینک خوب است. به یاد داشته باشید که متن انکر تکست anchor text لینک خود را با دقت بنویسید.
• اگر هدف شما افزایش ترافیک وب سایت می باشد. باید به این نکته توجه داشته باشید که این ترافیک را به کدام قسمت وب سایت خود می خواهید هدایت نمایید. این موضوع به شدت به موضوع مقاله شما، موضوع وبلاگ، و مخاطبان شما وابسته است.
• اگر هدف شما افزایش دنبال کنندگان followers صفحات اجتماعی سایتتان است، میتوان با افزودن عبارت ‘من را در “نام شبکه اجتماعی (تویتر، اینستاگرام و مانند آن)” دنبال کنید’. و لینک این عبارت به صفحه اجتماعی خود به این هدف برسید.
چگونه بهترین وبلاگ نویس مهمان شویم؟
چه برای وبلاگ های دیگر و چه برای وبلاگ خود مطلب بنویسید. برای آنکه خود را بعنوان یک وبلاگ نویس برتر معرفی کنید. باید محتوای خود را میان طرفداران خود به اشتراک بگذارید. وبلاگ ها از جذب مخاطب به این طریق خوشحال خواهند شد. به خاطر داشته باشید که به کامنت ها پاسخ بدهید. با گذشت زمان و انجام این موارد بصورت دائمی شما اعتباری را که مد نظرتان است به دست خواهید آورد.
نتایج بدست آمده را ردگیری کنید
درصورتیکه هدف شما از وبلاگ نویسی مهمان افزایش ترافیک سایت باشد. باید میزان ترافیک دریافتی از وبلاگ های مهمان را اندازه گیری کنید. یکی از بهترین راه های انجام اینکار استفاده از ابزار Advanced Segment در گوگل آنالیتیکز Google Analytics است. این ابزار به شما اجازه خواهد داد که بتوانید براحتی لینک های وبلاگ های مهمان را ردگیری کنید.
به این ترتیب شما می توانید یک آنالیز کامل از ترافیک دریافتی از وبلاگ نویسی مهمان خود بدست بیاورید. مهمترین بخش این ترافیک آن است که تمام مخاطبان شما در این بخش از قبل علاقه مندی خود به کالای تولیدی شما را اعلام کرده اند. به این ترتیب شانس شما برای افزایش نرخ تبدیل نیز بالا خواهد رفت.
چگونه برای وبلاگ خود وبلاگ نویس مهمان بیابیم؟
وبلاگ نویسی مهمان یک جاده دو طرفه است. همانطور که شما می توانید بعنوان یک وبلاگ نویس مهمان در وبلاگ دیگران پست مهمان قرار دهید. می توانید از دیگر وبلاگ نویسان هم برای درج مطلب در وبلاگ خود دعوت به عمل بیاورید. نکته ای که در ابتدای مقاله از قول مت کاتس Matt Cutts گفتیم را به خاطر داشته باشید. تا زمانی که به یک وبلاگ نویس مهمان اعتماد ندارید اجازه انتشار مطلب قبل از کنترل لینک های ایجاد شده در متن را ندهید. اما برای پیدا کردن وبلاگ نویسان مهمان می توانید در وبلاگ خود و همچنین در شبکه های اجتماعی یک پیام دعوت به همکاری ایجاد کنید. اگر وبلاگ نویسی را می شناسید که در زمینه کاری شما فعالیت می کند. میتوانید ایمیل او را از پست هایش یافته و برایش دعوت نامه بفرستید.
در نوشتن پست مهمان چه نکاتی را رعایت کنیم؟
خب، مطمئناً نوشتن پست مهمان (مانند هر کار دیگری)، نکات و ترفندهایی دارد که پیش از نوشتن باید آنها را فرابگیرید. در ادامه سعی میکنیم برخی از نکات مهمی که برای وبلاگنویسی مهمان نیاز دارید را نام ببریم:
از محتوای وبسایت میزبان، بیشتر بدانید
آگاهی از محتوای تولیدی وبسایت مقصد بسیار مهم است. با جستوجوی کلمات کلیدی مدنظر خود در وبسایت میزبان، از نوع محتوای آنها باخبر شوید. با این حال بهتر است با چند نکتهی دیگر هم آشنا شوید:
- وبسایت میزبان برای چه کاربرانی محتوا تولید میکند (کاربران مبتدی، متوسط یا حرفهای)؟
- آنها چه نوع محتوایی مینویسند؟ آیا محتوای آنها دارای مفاهیم عمومی است یا تخصصی و آموزشی است؟
- لحن و Tone of Voice مقالات سایت میزبان به چه شکل است؟
این اطلاعات به شما کمک میکنند تا محتوایی آماده کنید که به بهترین شکل ممکن با خوانندگان وبلاگ میزبان ارتباط برقرار میکند.
از سایر پستهای مهمان بیاموزید
ممکن است وبلاگ مورد نظر شما، پست مهمان را بپذیرد اما سؤال مهم این است که آیا وبلاگ نویسان مهمان بهخوبی عمل میکنند؟ آیا پستهای مهمان، کامنتهای زیادی میگیرند و در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشوند؟
ممکن است برخی سایتها پست مهمان شما را بپذیرند، اما اگر این پُست موجب افزایش مخاطب سایت میزبان شود و کمکی به شناخته شدن شما و افزایش ترافیک برگشتی به وبسایت شما نکند، عملکرد شما خوب تلقی نخواهد شد.
وبلاگ نویسان مهمان را بشناسید
برخی از وبسایتها، تنها پستهای نویسندگان خاصی را دنبال میکنند. اما چرا؟ خب، برای دانستن پاسخ این سوال، بهتر است چند وبلاگ نویس را در شبکههای اجتماعی دنبال کرده تا متوجه شوید که آیا آنها وبلاگ نویس، فریلنسر، مشاور یا صاحب کسبوکار هستند یا خیر. این موضوع، زمانی که شما خود را به یک مؤسس وبسایت برای شروع تولید محتوا معرفی میکنید، بسیار مهم است.
به یک چهرهی شناختهشده در سایت میزبان تبدیل شوید
بهمنظور افزایش شانس پذیرفته شدن خود بهعنوان یک وبلاگنویس مهمان، نیاز است تا از طریق وبسایت میزبان، شهرتی برای خود دستوپا کنید.
بهترین راه ممکن، ساخت یک حساب کاربری در آن وبسایت و مشارکت به مدت چند هفته در بخش کامنتهای آن است. همچنین با به اشتراک گذاشتن پستهای وبسایت مدنظر در شبکههای اجتماعی، به شهرت بیشتری نیز دست خواهید یافت. با این روش، زمانی که درخواست خود را برای نوشتن یک پست مهمان به آنها ارائه میدهید، از دید صاحبان آن وبسایت، فردی کاملاً ناشناس نخواهید بود.
بهترین زمان برای نوشتن یک پست مهمان
شما همواره یک فرصت طلایی برای نوشتن یک پست مهمان پیدا نخواهید کرد، اما موارد مهمی وجود دارند که در زمان مناسب میتوان از آنها بهره برد.
- زمانی که یک سایت شما را در یکی از پستها یا شبکههای اجتماعی خود منشن میکند.
- زمانی که آن سایت، کسبوکار شما یا محصول شما را در یکی از پستهای خود قرار میدهد.
- زمانی که وبلاگی به شکل علنی درخواست نوشتن پست مهمان میدهد.
- زمانی که آن وبلاگ یک پست مهمان دیگر را منتشر میکند.
خواندن توصیهها
آخرین چیزی که شما قبل از تماس با صاحب یک وبلاگ به آن نیاز دارید، مطالعهی توصیههای لازم برای نوشتن یک پست مهمان است. آیا صاحب وبلاگ از شما تنها یک ایده میخواهد یا اینکه به دنبال ارائهی یک پست کامل است؟ قالب موردنظر او برای پست مهمان چیست؟ آیا او از شما میخواهد که یک حساب کاربری ساخته و در وردپرس وارد شوید؟
تمامی این موارد باید قبل از تماس با صاحب وبلاگ برای نوشتن یک پست مهمان در نظر گرفته شوند.
به تعداد لینکهای درون مقاله دقت کنید
زمانی که یک مقاله به عنوان پست مهمان مینویسید، باید در آن خودتان و کسبوکارتان را معرفی کنید. اصلاً هدف از وبلاگ نویسی مهمان همین است. با این حال، نباید تعداد زیادی لینک از پستهای خود به وبسایت شخصیتان ارجاع دهید. این کار نه تنها کیفیت مقاله، بلکه اعتبار شما را نیز کم میکند.
سعی کنید حتی المقدور از بیش از ۳ لینک در پست مهمان خود استفاده نکنید.
چطور تکنیک پست مهمان معکوس را در سایتمان اجرا کنیم؟
قرار نیست سایت شما یک سایت پذیرای پست مهمان عمومی باشد، این کار می تواند زحمات چند ساله شما را بر باد دهد. هر محتوای بی ارزش برابر است با نمره منفی در سابقه سایت! برای انجام این کار شما نیاز به نویسنده ای دارید، که در حوزه فعالیت شما شناخته شده و ماهر باشد. اما چطور باید این افراد را جذب کنید تا به هدفتان برسید؟
هر فرد سرشناس و متخصص، دنبال کننده هایی دارد، که انتشار یک پست خوب در سایت شما می تواند، آنها را به دسته کاربران شما بیفزاید. در واقع شما از اعتبار آن فرد برای جذب کاربر استفاده می کنید، پس بدون دادن مزایایی به وی نمی توانید او را متقاعد کنید، که در سایت شما پست مهمان بنویسد.
اینکه با درج یک آگهی در سایت منتظر باشید، تا افراد سرشناس به سراغ شما بیایند و پست مهمان معکوس برایتان بنویسند، رویایی بیش نیست. شما باید دست به کار شوید و از این افراد دعوت کنید.
– افراد سرشناس را بیابید
یافتن افراد سرشناس و متقاعد کردن آنها مهمترین بخش در فرایند پست مهمان معکوس است. اینکه چه افرادی مناسب این کار هستند، را باید خودتان بررسی کنید. در هر زمینه ای فعالیت می کنید، احتمالا افرادی متخصص را هم می شناسید، که حرفه ای های این عرصه هستند. همین افراد سوژه های خوبی برای دعوت هستند.
مهم نیست که با آنها آشنا هستید یا نه! یا اینکه یکی از رقیبان شماست یا از پیشکسوتان. شما می توانید با یک دعوت نامه از طریق ایمیل یا تماس تلفنی از او درخواست کنید، که به سایت شما سر بزند و محتوایی متناسب با موضوع سایت شما تولید کند. در عوض می توانید یادآور شوید که پست مورد نظر با نام و برند خود نویسنده منتشر می شود و حتی اجازه لینک کردن به سایت خودش را نیز دارد.
این نکته را توجه کنید که در صورتی فرد مورد نظر درخواست شما را می پذیرد که، سایت شما را لایق چنین محتوایی بداند. شاید این جمله کمی سنگین باشد و به برخی بربخورد اما واقعیت این است، که ارزش یک سایت را محتوای آن تعیین می کند. فرض کنید شما خودتان یکی از افراد سرشناس هستید، آیا حاضرید در سایتی که کارش کپی کاری بوده، مقاله ای منتشر کنید؟
– وبلاگ نویس های حرفه ای را از قلم نیندازید
یکی از مزیت هایی که آشنایی با وبلاگ نویس های حرفه ای دارد، این است که این دوستی می تواند طولانی باشد و در آینده تبدیل به همکاری شود. برای یافتن چنین افرادی کافیست برترین مقالات موجود در وب را بررسی کنید، متوجه خواهید شد که چه کسی آن را نوشته است. البته در بسیاری از اوقات امکان دارد، نام نویسنده ذکر نشود باید آن را از مدیر سایت بپرسید.
دیگر مزیت دعوت از وبلاگ نویس ها، این است که آنها کاملا منعطف و در اختیار شما هستند. شاید به پیشکسوتان نتوانید بگویید، که دقیقا در چه موردی بنویسند. اما نویسنده های حرفه ای خودشان از شما سوال می کنند، که در چه حیطه ای دوست دارید مقاله بنویسم؟ اگر لازم باشد می توانید بخش هایی را ویرایش کنید، اما یک پیشکسوت امکان دارد از چنین کاری ناراحت شود.
– روش های دیگری برای یافتن افراد سرشناس
همه ما روزانه وقت زیادی را در شبکه های اجتماعی می گذرانیم، دقیقا همین افراد سرشناس نیز رفتاری مشابه ما دارند. همه آنها در لینکدین، توییتر، فیسبوک و اینستاگرام مشغول فعالیت هستند. کافیست دنبال محتوای ارزشمند باشید تا به آنها برسید.
هر شبکه اجتماعی امکاناتی برای جستجو دارد. هشتگ ها و دیگر فیلترهایی که می شود به کمک آنها نتایج را دسته بندی و مجزا کرد. پس از یافتن این افراد می توانید دست به کار شوید و ارتباط برقرار کنید. فراموش نکنید ابتدا در مورد کارهایش تحقیق کنید و آگاهانه پیش بروید.
چند ایده برای نوشتن پست مهمان معکوس
تولید محتوا تنها نوشتن یک متن یا مقاله طولانی نیست. انواع روش های مختلف وجود دارند، که شما به کمک آنها می توانید، محتوای مورد نیازتان را تهیه کنید و به عنوان پست مهمان معکوس در سایت قرار دهید. شما باید شکل محتوای مورد نظرتان را مشخص کنید و در نهایت با کمک روش های زیر محتوای مورد نیاز برای پست مهمان معکوس را تهیه کنید.
۱. استخدام نویسنده فریلنسر
معمولا همه با این روش (فریلنسرینگ) آشنا هستیم و می دانیم که وبلاگ نویسان حرفه ای بسیاری وجود دارند، که در مقابل دستمزد محتوا تولید می کنند. گاهی استفاده از این افراد برای نوشتن پست مهمان معکوس بد نیست. مخاطبان با خواندن مقالات نویسنده های مختلف در سایت شما احساس می کنند که با یک وب سایت معتبر سروکار دارد.
شاید همین حالا هم نویسنده هایی برای شما فعالیت دارند، اما هر کسی سبکی در نوشتن دارد، که مختص به خودش است. کاربران حرفه ای به خوبی این موضوع را درک می کنند و همواره نام نویسنده مقاله را می خوانند.
۲. مصاحبه با افراد سرشناس
افراد معروف از اینکه با آنها مصاحبه شود، هیچ باکی ندارند و در بسیاری مواقع خوشحال می شوند. لازم نیست شما از همان ابتدا اعلام کنید، که هدفتان از مصاحبه تهیه یک پست مهمان معکوس است. کافیست با فرد مورد نظر تماس برقرار کنید و بگویید قصد دارید، مصاحبه ای با او انجام دهید و از دیدگاه ایشان در زمینه تخصص شان استفاده کنید. در نهایت آنرا برای کاربران سایت خود به صورت یک مقاله یا محتوای صوتی و تصویری منتشر کنید.
اینگونه مصاحبه ها را با پول نمی شود خرید و صرفا یک نوع تبادل دانش محسوب می شود. سعی کنید در قبال آن هدایا و خدماتی به شخص مصاحبه کننده بدهید.
۳. مصاحبه با چند شخصیت مهم
بر خلاف مورد قبل که شما با یک نفر مصاحبه داشتید، باید این بار چند نفر از افراد سرشناس را در لیست خودتان قرار دهید. لازم نیست همه این افراد را یکجا دعوت کنید، تا به سوالات شما پاسخ دهند. بهتر است سوالات خود را به صورت واضح بنویسید و از هر یک بخواهید تا دیدگاهش را در مورد آنها برایتان ارسال کند. حتی می توانید این پیشنهاد را بدهید، که اگر وقت نوشتن ندارند، به صورت ویس پاسخ ها را برای شما ارسال کنند.
در نهایت شما با تلفیق پاسخ های همه این افراد می توانید، محتوایی جذاب و حرفه ای تولید کنید. چنین محتوایی می تواند، در زمان کوتاهی معروف شود و دست به دست بچرخد و سیل بازدید کنندگان را به سایت شما سرازیر کند.
۴. بهرهمندی از روش تبادل لینک
شاید همکارانی دارید که اتفاقا رقیب شما نیز هستند. از آنجایی که بیم آن دارند تا با نوشتن مقاله برای شما، در عرصه رقابت عقب بمانند. بهتر است پیشنهاد های ویژه ای برایش داشته باشید. مثلا بگویید که ضمن انتشار نام آنها به عنوان نویسنده، می تواند یک بک لینک نیز برای سایت خود داشته باشد. با این روش هر دوی شما می توانید سود کنید.
۵. کمک گرفتن از افراد خلاق
بسیاری از افراد هستند که ایده های خوبی دارند، اما کسی آنها را جدی نمی گیرد. می توانید با شناسایی این افراد از آنها دعوت کنید تا ضمن نوشتن محتوای مورد نظر شما، در خلال آن ایده های خود را نیز بیان کنند. بی شک اینگونه افراد مشهور شدن را بیشتر از پول و دوست دارند.
۶. استفاده از بخش رویدادهای هفتگی
ایده جالب دیگر این است که بخشی در سایت راه اندازی کنید و از کاربران بخواهید تا هر هفته یا هر ماه، سوالاتشان را از یک فرد سرشناس بپرسند. سپس مهمترین سوالات را طبقه بندی کرده و از فرد سرشناس درخواست کنید، که به سوالات کاربران شما پاسخ دهند. اگرچه این ایده کمی دشوار به نظر می آید، اما اگر مدتی این کار را انجام دهید و معروف شود، هر کسی به درخواست شما پاسخ می دهد. همه دوست دارند مورد توجه قرار گیرند حتی اگر به اندازه کافی مشهور باشند!
چطور افراد سرشناس را متقاعد کنیم؟
پس از یافتن و مشخص کردن افراد سرشناس باید آنها را متقاعد کنید، که با شما همکاری کنند. هر یک روشی دارد و باید آن را کشف کنید!
بیایید با هم روراست باشیم، هیچ کس در این دوره و زمانه رایگان برای کسی کاری انجام نمی دهد، پس هر چیزی قیمتی دارد! در این زمینه باید کمی از علم روانشناسی کمک بگیرید، با مطالعه در مورد رفتار و علایق شخص مورد نظر، دریابید که چه پیشنهادی به وی بدهید تا بپذیرد.
افراد ثروتمند دنبال پول های کوچک نیستند، پس از چنین پیشنهادی خودداری کنید، در عوض اگر خدماتی عرضه می کنید، می توانید پیشنهادتان را روی خدمات رایگان معطوف کنید. یا اینکه اگر شما تخصص دیگری دارید که امکان دارد به کارش بیاید، آن را پیشنهاد دهید.
نگران نباشید همیشه مشهور و حرفه ای بودن دلیل بر ثروتمند بودن نیست. نویسنده های لایق بسیاری وجود دارند، که در حیطه تخصص خود شناخته شده اند. اما چون کارشان این است، در مقابل پول و خدمات رایگان پیشنهاد شما را می پذیرند. وبلاگ نویسان حرفه ای از این افراد هستند.
اشتراک گذاری را فراموش نکنید
پس از انجام کار و تهیه محتوای مورد نظر بهتر است آنرا در سطح کلان نشر دهید. امروزه روش های بسیاری برای اشتراک گذاری محتوا وجود دارند و شبکه های اجتماعی گزینه های خوبی برای دست به دست چرخیدن اطلاعات است.
چگونه پست مهمان برای سئو سایت ما مفید خواهد بود؟
ایجاد کننده پست مهمان:
ایجاد کننده پست مهمان میتواند متن صفحه و لینک خود را بنویسید به این ترتیب میتواند کاملا از کیفت متن نوشته شده و ارتباط بین واژه لینک شده و وبسایت خود مطمئن شود . به این ترتیب با ایجاد بکلینک در یک سایت معتبر بیننده بیشتری را به سایت خود هدایت می کند.
نکته: اگر به عنوان برای سایتی پست مهمان تهیه میکنید نباید بیش از ۲۰% لینکها با کلمات کلیدی سایتتان ایجاد شود. البته هیچ کس از الگوریتم های گوگل خبر ندارد. ولی این مقدار لینک از طرف بسیاری سایت ها تائید شده است.
پذیرنده پست مهمان:
پذیرنده پست مهمان با بدست آوردن محتوای مفید و کاربر پسند میتواند سئو سایت خود را ارتقاء بخشد ، هیچ چیز مانند مخاطب واقعی به سئو سایت کمک نمی کند.
تفاوت فروش بک لینک و پست مهمان چیست؟
بدلیل اینکه بسیاری از سایتها با فروش بکلینک درآمدزایی می کنند و گوگل آنها را بعنوان اسپم میشناسد ما باید بدانیم که چه زمانی گوگل سایت ما را یک سایت فروشنده لینک ، قلمداد می کند و چه زمانی یک سایت پذیرنده پست مهمان. برای این منظور ما فقط میتوانیم روی تجربه خود حساب کنیم . چرا که همانطور که گفتیم گوگل از الگوریتم های کاملا محرمانه استفاده می کند. بسیاری از سئو کاران در سراسر دنیا معتقدند که گوگل رفتار مخاطب در سایت را عیار تشخیص قرار می دهد. یعنی زمان ماندگاری در سایت میزبان، زمان انتقال به سایت مهمان ، زمان ماندگاری در سایت مهمان ، فعالیت های انجام شده در سایت مهمان را بررسی می کند . عده قلیلی از سئو کاران هم اعتقاد دارند که گوگل حتی اندازه صفحه دستگاه مخاطب و صفحه سایت میزبان و مهمان را هم برای تشخیص اسپم بودن چک می کند. این عده دلیل خود را اسپم کردن پاپ آپ هایی میدانند که در اندازه های کوچک بصورت پنهانی باز می شوند.
پست مهمان رایگان در وب فارسی!؟
خب، همین اول کار بگویم پیدا کردن سایت هایی که در ایران به شما اجازه انتشار پست مهمان رایگان بدهند، کار سختی است. چرا؟ چون متاسفانه هنوز وبمستران (مدیرانِ سایت) ایرانی به خوبی متوجه اهمیت این نوع محتوا نشده و فکر میکنند اگر به افراد اجازه انتشار پست مهمان بدهند، صرفا به سئو سایت خودشان ضربه زده اند. در حالی که با این کار علاوه بر ارتباط سازی، یک مسیر تبادل مخاطب بین سایت خودشان و سایت دیگران ایجاد کرده و در واقع به یک معامله دو سر برد میرسند.
در هر حال، در ایران ۲ نوع سایت برای پست مهمان وجود دارند:
- سایت هایی مثل سایت ویرگول که به شما اجازه ساخت پروفایل و انتشار پست آزاد میدهند.
- سایت های معتبری که با اهمیت پست مهمان آشنا بوده و به افراد و سایت های معتبر در حوزه خودشان اجازه انتشار پست میدهند.
تعداد سایت های دسته اول بسیار کم است و تعداد سایت های دسته دوم شاید در بعضی از حیطه ها ۰ باشد! اما با توجه به اهمیتی که پست مهمان در برندسازی و بهینه سازی سئو سایت دارد، جستجو برای پیدا کردن آنها واقعا ارزش دارد.
لیست سایت های انتشار پست مهمان رایگان ایرانی
در ادامه به چند سایت که به شما اجازه انتشار پست مهمان رایگان میدهند اشاره میکنم. فقط خواهشا صرفا با هدف گرفتن بک لینک به سراغ آنها نروید!
نکته: این سایت ها به همه کاربران اجازه انتشار پست مهمان میدهند بنابراین مخاطبانشان عمومی هستند. اما اگر میخواهید بازخورد بهتری از پست مهمان بگیرید، بهتر است به دنبال سایت هایی با حوزه فعالیت مرتبط به خودتان باشید.
چه زمانی برای انتشار پست مهمان درخواست بدهیم؟
اگر تصمیم گرفته اید به سراغ سایت ها رفته و از آنها برای انتشار پست مهمان درخواست کنید، پیشنهاد میکنم این بخش از مقاله را هم بخوانید.
- اگر سایتتان اعتبار مناسبی دارید و وبمستران از لینک دادن به آن ضرر نمیکنند،
- اگر نام خود یا برندتان کمی شناخته شده،
- اگر توانایی تولید محتوای واقعا باکیفیت را دارید،
- اگر به خوبی با صاحب سایت مورد نظر ارتباط برقرار کرده اید.
در چنین شرایطی درخواست پست مهمان دادن، عقلانی به نظر میرسد.
چه نوع سایت هایی را برای قرار دادن پست مهمان انتخاب کنیم
انتخاب سایت میزبان خیلی مهم است. در کنار تعیین هدف، باید کاربران مطالب خود را بشناسید. در واقع شما در دیگر سایت ها فقط به منظور افزایش بک لینک، مطلب قرار نمی دهید بلکه قصد دارید کاربران جدید در حوزه خود پیدا کنید، پس باید سایت هایی را به عنوان میزبان انتخاب کنید که حداکثر مشترکات کاربری را با شما دارد. چند نکته زیر را باید در انتخاب میزبان در نظر بگیرید:
سایت میزان پست مهمان با شما حداکثر کاربران مشترک را داشته باشد.
به این خاطر بیان می کنیم حداکثر زیرا هیچ سایت رقیبی که زمینه کاری آن با شما کاملا مشخص است، اقدام به انتشار مطالب شما در بخش بلاگ خود نمی کند. برای همین بهتر است که سایت هایی که در یک زمینه با شما مشترک هستند، استفاده کنید مانند سایت های خبری.
سایت ها محبوبیت و رتبه بالاتری از شما داشته باشند
سایتی را که انتخاب می کنید، بهتر است که از نظر محبوبیت و تعداد کاربران از سایت شما بیشتر باشد تا شانس ورودی و بک لینک که از آن دریافت می کنید، افزایش یابد.
مراقب اسپم ها باشید
مراقب باشید که در هر سایتی اقدام به لینک گذاری نکنید. متاسفانه بعضی از سایت ها از نظر گوگل مورد جریمه قرار گرفته اند و چون شما از این مساله آگاهی ندارد، اقدام به قرار دادن پست مهمان در آنجا می کنید. همچنین این مساله باید بالعکس هم رعایت گردد، یعنی هر لینکی که عنوان مهمان در سایت خود قرار می دهید، مراقب اسپم بودن آن باشید.
موضوع پست مهمان را به درستی تعیین کنید
انتخاب نوع موضوع پست مهمان، اهمیت فراوانی دارد. این نکته را باید بدانید که شما در واقع برای کاربران جدید مطلب می نویسید، پس خیلی مهم است که وسواس زیادی در انتخاب و نوع نگارش متن خود داشته باشید. محتوایی که می نویسید باید برای هر کاربری کاملا ارزشمند باشد. نیازی نیست که مطالب شما تمام جزئیات را در بر گیرد.
برای اینکه بدانید تا چه نوع محتوا و مطلب برای پست مهمان خود انتخاب کنید، بهتر است که اول به نوع محتوا و نگارش مطالب سایت میزبان بپردازید وسعی کنید که سبک حالت شبیه به آن بنویسید، چون کاربران آن به سبک نگارش میزبان بیشتر عادت کرده اند و همچنین مطالب شما حتما در یکی از دسته های پرمخاطب قرار گیرد، بعد نوع محتواهایی را که خود تولید کرده اید را بررسی کنید. این نکته حتما بدانید که شما قصد دارید خود را به افراد جدید معرفی کنید، از این رو محتوا باید کاربرپسند باشد.
مطالب پست مهمان باید براساس اصول سئو باشد
مطالبی را که برای سایت میزبان می نویسید، باید براساس اصول سئو باشد. هر چه اصول سئو در محتوا و البته خود سایت میزبان رعایت شد، شانس دیده شدن آن توسط گوگل بیشتر خواهند. این اصول شامل به کاربردن عناوین و متن بهینه، رعایت چگالی کلمات کلیدی، قرار دادن مناسب کلمات اصلی وکلیدی وغیره است.
محتوای وبلاگ دریافت کننده پست مهمان درباره چیست؟
دانستن موضوع وبلاگ های پذیرنده پست مهمان، کلید موفقیت در یافتن وبلاگ های مناسب برای درج پست مهمان است. محتوای وبلاگ های پذیرنده پست مهمان باید با کلمات کلیدی مورد استفاده توسط مخاطبان صنعت شما در گوگل کاملا همخوانی داشته باشد. هنگام بررسی محتوای وبلاگ های پذیرنده به موارد زیر دقت کنید:
• محتوای وبلاگ برای مخاطبانی با چه سطحی از دانش منتشر می شود (مبتدی، متوسط، حرفه ای)
• چه نوع مخاطبی هدف وبلاگ است؟ اگر شما یک تجارت B2B را اداره میکنید. قطعا باید وبلاگی را انتخاب کنید که مخاطبان آن صنایع و شرکت ها هستند و وبلاگ هایی که مخاطب عام دارند برای شما مناسب نخواهند بود.
• چه نوع محتوایی در این وبلاگ ها نوشته می شود؟ آیا محتوا بصورت عمومی است و یا محتوای تخصصی یا آنکه آموزش هایی با جزئیات کامل در این سایت ها درج می شوند.
نحوه فعالیت سایر پست های مهمان را رصد کنید
وقتی که می خواهید وبلاگی را برای درج پست مهمان انتخاب کنید. بررسی کنید که وضعیت سایر پست های مهمان در آن وبلاگ به چه ترتیب است. آیا پست های مهمان کامنت خوبی دریافت می کنند و یا توسط مالک وبلاگ در شبکه های اجتماعی منتشر می شوند. برخی سایت ها ممکن است که پست مهمان بپذیرند ولی مخاطبان آنها صرفا به محتوای اصلی سایت مراجعه کنند و پست های مهمان عملا در آن سایت فاقد بازدید کننده باشد. به این ترتیب قرار دادن پست مهمان در چنین سایتی مناسب نیست زیرا که ترافیکی را به سایت شما هدایت نخواهد کرد.
بررسی کنید چه کسانی برای وبلاگ مد نظر پست مهمان می نویسند
برخی از مالکان وبلاگ ها تنها از اشخاص خاصی پست مهمان می پذیرند. با بررسی چند پست مهمان در وبلاگ مد نظر، بررسی کنید که نویسندگان پست های مهمان کدامیک از دسته های زیر هستند: وبلاگ نویسان همکار، فری لنسرها (وبلاگ نویسان آزاد)، مشاوران، صاحبان کسب و کار و غیره، این مطلب از آن جهت حائز اهمیت است که شما میخواهید در پست های درج شد، بعنوان مالک یک کسب و کار و صنعت، برای کسب و کار خودتان نیز تبلیغ کنید.
بهترین نوع پست را شناسایی کنید
برای آنکه پست های شما مورد پذیرش مدیر وبلاگ قرار گیرد. شما قطعا مطالب خود را باید با توجه به علاقه مخاطبان آن وبلاگ درج کنید. برای آنکه بدانید چه نوع محتوایی بیشترین ارتباط را با مخاطبان وبلاگ برقرار می کند. میزان به اشتراک گذاری مطالب در گوگل پلاس، تویتر و سایر شبکه های اجتماعی را کنترل کنید و در ضمن به اشخاصی که این پست ها را منتشر می کنند نیز توجه داشته باشید. این افراد علاقه مندان به حوضه فعالیت شما هستند.
به چهره ای معروف در جامه وبلاگ نویسان تبدیل شوید
برای آنکه شانس پذیرش پست مهمان از سوی شما افزایش یابد بهترین کار این است که مالکان وبلاگ ها شما را بشناسند. برای این کار باید به مدت یک یا دو هفته در وبلاگ ها کامنت درج کنید. پست ها را در توییتر خود بازنشر کنید و نام مالک وبلاگ را بصورت @username در توصیح متن پست شده در توییتر استفاده کنید. به این ترتیب هنگامی که تقاضای درج پست مهمان میدهید یک غریبه نخواهید بود.
چگونه برای پست مهمان خود، مخاطبان بیشتری جذب کنیم
اگر شما مطالب خود را در سایت های پربازدید قرار دهید، به مراتب کاربران جدیدتری را نیز دریافت خواهید کرد اما خودتان با استفاده از روش های زیر نیز مخاطبان دیگری را جذب کنید و در واقع این قابلیت خود را بهتر معرفی کنید.
- مطالب خود را که به عنوان پست مهمان است در شبکه های اجتماعی معرفی کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که لینک سایت، باید سایت میزبان باشد.
- مطالب را در قالب خبرنامه و ایمیل به کاربران سایت خود و دوستان ارسال نمایید.
- لینک مطلب را بین انجمن های مرتبط با بلاگ نویسان و حوزه کسب وکارتان به اشتراک بگذارید.
البته روش های زیادی وجود دارد اما این به اشتراک گذاری پست مهمان باعث می شود که سایت شما به دیگر بلاگ نویسان معرفی گردد و در واقع یک راه همکاری جدیدی بین شما و بقیه ایجاد شود.
مهم ترین نکات نوشتن پست مهمان
در ادامه مقاله میخواهم یک سری نکته مهم در مورد پست مهمان به شما آموزش بدهم. دانستن این نکات هم برای قبل از انتشار پست و هم در زمان انتشار آن، ضروری است.
۱_ ارتباط سازی کنید
مخصوصا در فضای اینترنتی ایران که وبمستران روی خوشی به پست مهمان نشان نمیدهند، ارتباط سازی مثل یک فرشته نجات به کمک شما می آید. این یعنی اگر شما همین حالا یک ایمیل به من زده و برای انتشار پست مهمان درخواست کنید، احتمالا جواب منفی میگیرید.
اما اگر چند ماه دائما در وبلاگ سایتم فعالیت کنید، زیر پست ها کامنت بگذارید، به اینستاگرامم آمده و نظرات جذاب زیر محتواها بدهید، در مقاطعی حتی به من ایمیل زده و در نهایت کاری کنید که شما را بشناسم، احتمال اینکه به درخواستتان مبنی بر انتشار پست مهمان جواب منفی بدهم، بسیار کم میشود.
۲_ محتوای خوب منتشر کنید
کمی بالاتر گفتم که گرفتن اجازه انتشار پست مهمان در ایران کار سختی است و آن را گردن وبمستران انداختم. اما خب راستش را بخواهید در خیلی مواقع هم واقعا منتشر کنندگان محتوا هستند که شرایط را خراب کرده اند.
مثلا در همین سایت ویرگول، تعداد زیادی مدیر سایت و سئوکار وجود دارند که هر از گاهی یک مطلب بی کیفیت و حتی کپی منتشر کرده و تنها هدفشان هم دریافت بک لینک از آن است. مطمئنا زمانی که منِ صاحب سایت چنین رفتاری را ببینم، علاقه ام به انتشار پست مهمان در سایتم را از دست داده و همیشه در مقابل این درخواست ها جواب منفی میدهم.
اما اگر شما برای انتشار پست مهمان، اقدام به تولید محتواهای جذاب و باکیفیت کنید، شرایط عوض میشود. اول از همه اینکه نه گفتن به یک محتوای واقعا مفید و کاربردی کار سختی است، چون در هر حال این یک محتوای رایگان است که قرار است در وبلاگ سایت من منتشر شود. دوم اینکه ممکن است این محتوا به دلیل کیفیتش در گوگل سئو شده و علاوه بر سایت من، تعداد زیادی مخاطب هم برای سایت شما ایجاد کند. در نهایت هم اینکه این پست باکیفیت به عنوان یک نمونه کار و بهتر است بگویم حسن نیت برای شما در نظر گرفته میشود
این یعنی اگر دفعه بعد به سراغ سایت Y رفته و به آنها پست های مهمان باکیفیت منتشر شده قبلی خودتان را نشان دادید، احتمال اینکه به شما جواب مثبت بدهند بالا میرود.
۳_ سایت های خوبی را انتخاب کنید
درست است که پست مهمان برای برند و سئو سایت شما مزیت های زیادی دارد، اما این بهانه خوبی نیست که بخواهید به خاطرش به سراغ هر سایتی رفته و در آن محتوا منتشر کنید. در واقع اگر پست مهمان خودتان را در سایت های بی کیفیت یا کم اعتبار منتشر کنید، نه تنها چیزی به دست نمی آورید، بلکه مقداری اعتبارتان را هم از دست میدهید. بنابراین قبل از انتخاب سایت برای انتشار پست مهمان، به این نکات دقت کنید:
- اعتبار سئو سایت مورد نظر،
- میزان ترافیک سایت،
- ارتباط سایت مقصد با سایت شما،
- میزان تعامل کاربران با محتواهای قبلی.
۴_ ساختار وبلاگ میزبان را بهم نریزید
یکی از نکاتی که میتواند باعث رد شدن درخواست شما برای انتشار پست مهمان باشد، این است که صاحب سایت نمیخواهد ناگهان یک محتوا با ساختاری متفاوت از محتواهای قبلی در سایتش منتشر شود. مثلا ممکن است محتواهای سایت میزبان با زبان ساده، دوستانه و همراه با تصاویر انیمیشنی تولید شده باشند. در این شرایط انتشار یک پست رسمی همراه با تصاویر واقعی و غیر گرافیکی از طرف شما، همه چیز را برهم میریزید.
بنابراین حین درخواست به این موضوع اشاره کنید که قرار نیست ساختار وبلاگ آنها را برهم بزنید. همینطور قبل از نوشتن هم به چند مقاله سایت مورد نظر سر زده و تا جای ممکن محتوایی مشابه محتوای آنها تولید کنید.
۵_ خودخواه نباشید!
همانطور که گفتم تعداد زیادی از مخاطبان تنها با هدف دریافت بک لینک به سراغ پست مهمان میروند، اما به شما پیشنهاد میکنم مثل آنها نباشید. ترجیحا در محتوا نهایتا یک یا دو لینک به سایت خودتان بدهید، تمام تمرکزتان را روی تولید یک محتوای خوب بگذارید و تمام جزئیات سئو محتوا را در آن رعایت کنید.
حتی من پیشنهاد میکنم اگر صاحب سایت به شما اجازه انتشار بک لینک نداد، قبول کنید و تمرکزتان را روی تولید یک محتوای باکیفیت بگذارید. در ادامه هم در چند جای محتوا به نام برندتان اشاره کنید تا علاوه بر برندسازی، با منشن بدون لینک از گوگل قدرت بگیرید.
۶_ خودتان را معرفی کنید
اگر سایتی که قصد انتشار پست مهمان در آن دارید، یک پروفایل جداگانه به شما بدهد، واقعا خوش شانس هستید! پیشنهاد میکنم در پروفایل، به خوبی خودتان و برندتان را معرفی کرده و در جملات کوتاه، یک برند مثبت در ذهن مخاطب بسازید.
اگر هم سایت مورد نظر قابلیت پروفایل برای نویسندگان را ندارد، سعی کنید در بخش کوتاهی از محتوا، به شکل مستقیم یا غیر مستقیم خودتان را معرفی کنید.
۷_ چند نکته تکمیلی در نوشتن پست مهمان
- حتما از محتوای خود به بقیه مقالات سایت میزبان لینک داخلی بدهید،
- برای افزایش اعتبار مقاله یک یا دو لینک به سایت های معتبر هم در آن قرار بدهید،
- مخاطبان را ترغیب کنید تا در بخش نظرات کامنت بگذارند،
- مخاطبان را برای اشتراک گذاری محتوا در شبکه های اجتماعی ترغیب کنید،
- محتوای خودتان را در شبکه های اجتماعی توزیع کنید. به این ترتیب با افزایش ترافیک آن، قدرت سئویی که به سایتتان داده میشود را افزایش میدهید.
آیا خرید پست مهمان خوب است؟!
با توجه به اینکه پیدا کردن سایت های انتشار پست مهمان رایگان کمی سخت است، بعضی از وبمستران و مدیران سایت ها ترجیح میدهند به سراغ خرید پست مهمان بروند.
در واقع بعضی سایت های معتبر در سطح وب هستند که به شما اجازه انتشار محتوا داده و در مقابل هزینه ای را دریافت میکنند. در اصل نام این محتوا دیگر پست مهمان نبوده و نام واقعی اش، رپورتاژ آگهی است. البته که خرید رپورتاژ اصولی مزیت زیادی برای سایت شما، برندش و سئو آن دارد.
از کجا سایت برای Guest blogging پیدا کنیم؟
همانطور که تا اینجا متوجه شدید، پیدا کردن سایت های پست مهمان در ایران کمی کار سختی است و بهترین راهکار، رفتن به سراغ سایت های مرتبط و درخواست دادن به آنهاست. اما یک راهکار دیگر هم در مقابل شما قرار دارد: آنالیز رقبا!
اگر رقیب قدرتمند و معتبری دارید، میتوانید به کمک ابزارهای آنالیز بک لینک به سراغ آن رفته و ببینید تا الان از چه سایت هایی بک لینک گرفته؟ سپس به سراغ آن سایت ها رفته و آنهایی که اجازه انتشار پست مهمان رایگان میدهند را پیدا کنید. در ادامه هم با توجه به نکات گفته شده تا اینجا، برای آنها درخواست بفرستید.
نوشتن پست مهمان در صورت انجام صحیح آن، میتواند برای وبسایت شما بسیار سودمند باشد. پست مهمان موجب افزایش بازدید وبسایت شما و بیشتر دیده شدن آن میشود. بهعلاوه این یک روش عالی برای تبلیغ برند شماست.
نوشتن پست مهمان بههیچوجه منسوخ نشده است، اما استفاده از آن برای بهبود سئوی سایت به زبالهدان تاریخ پیوسته است. کاربرد پست مهمان راهی برای افزایش بازدید و ترافیک برند شما به شیوهای قابلقبول است. تصور کنید دیجیکالا یا زومیت قصد از شما بخواهند برایشان یک پست مهمان بنویسید. آیا شما این پیشنهاد را رد میکنید؟ قطعاً خیر! یک پست مهمان باکیفیت ارزش فراوانی برای شما دارد. شما تنها باید یاد بگیرید یک پُست باکیفیت را از یک پُست اسپم تشخیص دهید.
وبمسترهایی که تنها از نویسندگان باکیفیت دعوت به همکاری میکنند، با جریمههای گوگل روبرو نخواهند شد. ازاینرو، بسیاری از دارندگان سایتها دچار سردرگمی شدهاند؛ اما باید بدانید که نوشتن پست مهمان دارای یک جنبهی مثبت و یک جنبهی منفی است و حد وسط ندارد.
خلاصه نوشتن پست مهمان چگونه است ؟
پست نویسی مهمان هرگز نمرده است، اما نگاهها به آن نسبت به گذشته تغییر کرده است. فاکتوری که در گذشته بهعنوان ابزاری برای جذب مخاطب شناخته میشد، حالا به یک تاکتیک اسپم در دنیای سئو تبدیل شده است. این چیزی است که نیازمند تغییر است. اگر شما از پست مهمان در وبسایت خود استفاده میکنید و هدف شما از این کار تبلیغ برند، جذب ترافیک و دیده شدن است، درست قدم برداشتهاید؛ اما به شرطی که در طول زمان کیفیت محتوای خود را حفظ کنید. گوگل به دنبال نابودی پست مهمان یا غیرقانونی کردن این روش نیست، بلکه به دنبال ارائهی مجموعهای از استانداردها است که هر فردی باید در گام اول آنها را رعایت کند.
درباره داود ستوده راد
فریلنسر ، داود ستوده راد هستم که به صورت حرفه ای در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنم. متخصص در طراحی و بهینه سازی سایت و مشاور در کسب و کار اینترنتی و استارت آپ ها هستم.
نوشتههای بیشتر از داود ستوده راد
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.