پست مهمان چیست ؟
پست مهمان یکی از راه های افزایش اعتبار سایت کسب و کار های مختلف به شمار می رود. با توجه میزان اهمیت پست مهمان در بازاریابی آنلاین، در این مقاله پست مهمان چیست ؟ فرصت هایی که پست مهمان برای تبلیغ یک برند، افزایش تعداد مخاطب، افزایش نرخ تبدیل و افزایش نرخ فروش، در اختیار شما قرار می دهد را بررسی می کنیم.
نمایش فهرست این آموزش :
- پست مهمان (Guest post) چیست؟
- کاربرد پست مهمان در سئو چیست؟
- اهمیت پست مهمان از نظر سئو چیست؟
- آیا اشتراک لینک در پست مهمان تاثیر منفی هم دارد؟
- چگونه پست مهمان بپذیریم؟
- ۱ . هدفتان را از انتشار پست مهمان مشخص کنید:
- ۲ . مکانهایی که میتوانید در آن پست مهمان را منتشر کنید، بیابید:
- ۳ . بررسی سایتهایی که واجد شرایط انتشار پست مهمان هستند:
- ۴ . ایده وبلاگ خود را گسترش دهید:
- ۵ . بهترین روش برای ارائه پست مهمان را بیابید:
- ۶ . تولید محتوای ارزش آفرین:
- ۷ . پیگیری پست مهمان:
- ۸ . بررسی نتایج به دست آمده از پست مهمان:
- آیا پذیرفتن متن مهمان برای سئو مفید است؟
- انتشار پست مهمان و دریافت بک لینک
- چه نکاتی را باید در نوشتن پست مهمان رعایت کنیم؟
- سایت های خوبی را انتخاب کنید
- تفاوت پست مهمان و پست مهمان معکوس
- چالش های نوشتن پست مهمان معکوس
- مزایای پست مهمان معکوس
- کاربرد پست مهمان در تجارت الکترونیک
- چگونگی تحلیل سایت میزبان برای قراردادن پست مهمان :
- تفاوت پست مهمان و چند نویسنده بودن وبسایت
- چرا پست مهمان برای کسب و کار شما مهم است؟
- چگونه می توانم وبلاگ نویسی مهمان را شروع کنم؟
- وبلاگ نویسی مهمان چه تاثیری بر سئو دارد؟
- هدف از درج پست مهمان
- چگونه مکان های مناسب برای درج پست مهمان را پیدا کنیم؟
پست مهمان (Guest post) چیست؟
به نوشتن و منتشر کردن مقاله توسط فردی دیگر در یک سایت یا وبلاگ پربازدید پست مهمان گفته میشود. یکی از راههای دریافت بک لینک رایگان و ارتقای پیج رنک و همچنین افزایش ترافیک سایت، نوشتن پست مهمان برای سایتهای معتبر و پربازدید است.
به طوریکه میتوانید یک پست یا مطلب را به طور کاملا اختصاصی برای یک سایت تولید کنید. سپس میتوانید از مدیر سایت درخواست کنید که نوشته شما را در سایت خود منتشر کند و در ازای آن، در متن نوشته شده انکر تکستی با کلمه کلیدی مدنظر شما قرار دهد یا در انتهای آن لینکی از سایت شما را به عنوان منبع بگذارد.پست مهمان، پستی منحصر به فردی است که مدیر یک سایت یا یک سئو کار در وبلاگ یا سایتی دیگر می نویسد و در انتهای پست مهمان ضمن معرفی فعالیت های حرفه ای خود، برای سایت خود نیز بک لینک ایجاد می کند.
به قرار دادن پست مهمان در سایت مقصد وبلاگ نویسی مهمان نیز می گویند.
پست مهمان می تواند به تبلیغ نام برند، برای مخاطبانی متفاوت کمک کند. پست مهمان میتواند ترافیک وب سایت را نیز افزایش دهد.
از طرفی مت کاتس Matt Cutts (کارشناس سابق شرکت گوگل) در وبلاگ خود در سال ۲۰۱۴ اشاره کرده بود که اگر صرفا برای مقاصد سئو از پست مهمان استفاده می کنید. بهتر است که این راه حل سئو را فراموش کنید.
نکته: مت کاتس درج و دریافت پست مهمان را نفی نمی کند. ولی اعلام می کند که استفاده از پست مهمان برای دریافت بک لینک دیگر مانند قبل کارساز نیست و می تواند به سایت مبدا و مقصد ضررهایی هم برساند.
اهداف پست های مهمان خود را تعیین کنید
قبل از درج پست مهمان باید بدانید که هدف شما از درج این پست های مهمان چیست. تعیین هدف پست های مهمان و بازه زمانی که میخواهید به این اهداف برسید. به شما در تعیین نوع وبلاگ و وب سایت هایی که برای درج پست مهمان انتخاب می کنید، کمک خواهد کرد.
پست مهمان یا guest posting یکی از روش های مورد استفاده جهت بهبود وضعیت سئو سایت است. اهمیت بهبود وضعیت سئو سایت برای مدیران وب سایت ها، آن ها را وادار می نماید تا راه های گوناگونی را مورد استفاده قرار دهند. پست مهمان که با عنوان وبلاگ نویسی مهمان نیز از آن یاد می شود یکی از این راه ها بوده و در آن محتوای تهیه شده توسط یک نویسنده بدون اینکه ارتباطی با سایت میزبان داشته باشد توسط مدیر در صفحات سایت انتشار داده می شود. انتشار پست مهمان می تواند با تبادل لینک نیز همراه گردد. استفاده از لینک ها روشی است که در بسیاری موارد موجب بهبود وضعیت سئو وب سایت ها می گردد. به طور کلی ربات های موتور جستجوی گوگل اهمیت بالایی برای لینک ها و خصوصا بک لینک های سایت های معتبر قائل هستند.
به عبارت دیگر پست مهمان به مطلبی گفته می شود که توسط شما تهیه شده و از مدیر سایت دیگری که معمولاً پربازدید و با محتوای شما مرتبط است درخواست می کنید که آن را در سایت خود قرار دهد. نکته مهم در این روش قراردادن بک لینک هایی با انکرتکست مرتبط و هدفمند در متن پست مهمان است.
استفاده از پست مهمان این فرصت را در اختیار مدیران وب سایت قرار می دهد تا با انتشار این پست ها در سایت های معتبر بتوانند بک لینک های با کیفیت را برای سایت خود به دست آورند. این کار نه تنها باعث جذب ورودی بازدید کنندگان از طریق بک لینک ها می شود، بلکه می توانید از این طریق کاربران جدیدی را با کسب و کار خود آشنا سازید.
علاوه بر آن می توان پست مهمان را راهی برای برندسازی و ارائه و فروش خدمات و کالاها دانست. مدیران کسب و کارهای مختلف از طریق پست های مهمان می توانند به فروش خدمات و کالاهای خود از طریق سایر سایت ها اقدام نمایند. در واقع می توان پست مهمان را علاوه بر راهکاری برای تقویت سئو سایت به عنوان روشی برای دیجیتال مارکتینگ دانست. پست های مهمان را می توان علاوه بر سایت های معتبر و پربازدید در شبکه های اجتماعی نیز انتشار داد. امروزه شبکه های اجتماعی و توسعه آنها و البته محبوبیت استفاده از شبکه های اجتماعی در میان همه اقشار جامعه، آن را تبدیل به ابزار قدرتمندی برای مارکتینگ نموده است.
زمانی که یک سایت به سایت دیگر لینک میدهد، بک لینک ایجاد کرده است. این بک لینک میتواند به صورت پست مهمان یا ایجاد محتوای با ارزش باشد. بک لینکها یکی از موارد مهم و تاثیر گذار در سئو هستند زیرا نشان دهنده اعتبار سایت شما هستند. بک لینک مانند یک سیگنال برای موتور جستجو است و یادآور میشود که دیگران به محتوای شما اعتماد دارند.
دو راه برای دریافت بک لینک وجود دارد که عبارتند از:
• تولید محتوای غنی و پر کاربرد به گونهای که سایتهای دیگر به خاطر محتوای خوبتان به سایت شما لینک دهند.
در این روش نیازی نیست که شما کاری جز تولید محتوا انجام دهید و دیگران به خاطر محتوای خوبتان خودشان به سراغتان میآیند و به سایت شما لینک میدهند.
• تولید محتوای غنی و کاربردی و انتشار آن در سایتهای دیگر
کاربرد پست مهمان در سئو چیست؟
گوگل اهمیت زیادی برای لینک قائل می شود، البته نقل قول هایی از اینکه بک لینک ها جای خود را به محتوا می دهند هم شنیده می شود. ولی همچنان گوگل برای سایت های که بک لینک های معتبری دارند ارزش بالایی قائل می شود. پست مهمان (guest posting) یا وبلاگ نویسی مهمان (Guest blogging) یک فرصت منحصر به فرد به افراد می دهد که در سایت های معتبر مطلب گذاشته و از آنها برای سایت خود بک لینک بگیرند. بنابراین اگر شما مطالب مفید را در سایت های دیگر به عنوان پست مهمان منتشر کنید، علاوه بر اینکه مخاطب جدیدی را با خود آشنا خواهید کرد، می توانید از طریق لینک های ورودی که دریافت می کنید، ارزش سایت خود در گوگل را نیز بهبود دهید.
اهمیت پست مهمان از نظر سئو چیست؟
هنگامی که شما در یک سایت معتبر مطلبی با نام خود و با لینک به سایت خود می گذارید باعث می شوید که کاربران آن سایت معتبر به سایت شما هم مراجعه کنند. به این ترتیب شما مخاطب سایت خود را افزایش داده اید . این مخاطبان با مشاهده لینک شما در یک سایت معتبر به سایت شما اعتماد بیشتری می کنند و راحتتر با سایت شما ارتباط برقرار می کنند . به این ترتیب شما علاوه بر جذب مخاطب ، محبوبیت سایت خود در میان مخاطبین را افزایش داده اید. نکته سوم ارتباط بین مطالب سایت شما و سایت میزبان است ، هر چه این ارتباط بیشتر بوده و مخاطب از اینکه از سایت مبدا به سایت شما مراجعه کرده است خوشنود تر باشد ، احتمال بازگشت او به سایت شما بیشتر و بیشتر میشود. به این ترتیب شما مخاطب خود را افزایش داده ، رضایت مندی و خوشنودی مخاطب خود را بالا برده اید و مخاطب وفادار ایجاد کرده اید .
همان طور که می دانیم اگر چه بک لینک ها برای گوگل اهمیت زیادی دارند اما تبادل لینک در بسیاری از موارد ممکن است به عنوان نمره منفی برای سئو سایت در نظر گرفته شده و سایت ها توسط گوگل به عنوان اسپم شناسایی شوند. در بهترین حالت گوگل این گونه لینک ها را در نظر نگرفته و تأثیر مثبت و منفی خاصی را برای رتبه سایت ایجاد نمی کنند. پس با در نظر گرفتن این نکته از قرار دادن لینک های بی ربط و بیش از اندازه در سایت خود جلوگیری کنید. سایت شما اگر یک سایت تبلیغاتی برای سایر سایت ها نیست، پس نباید از آن به این شکل استفاده شود.
تفاوت اساسی میان تبادل لینک و پست مهمان وجود دارد. در زمان انتشار پست مهمان شما محتوای مفیدی را در اختیار کاربران قرار می دهید و در انتها لینک به سایت مورد نظر نیز قرار خواهد گرفت؛ اما برای اینکه مورد خشم گوگل واقع نشویم باید برخی موارد را رعایت کنیم؛ مثلاً توصیه می شود اگر می خواهید پست مهمانی را در سایت خود بپذیرید بهتر است به طور کامل به کاربران توضیح دهید که با ورود به لینک مرتبط به آن متن قرار است با چه سایت و یا محتوایی مواجه شوند. موتور های جستجوی گوگل به این امر حساسیت نشان می دهند که لینک هایی که قرار می دهید توسط کاربران به سرعت بسته شود و در این حالت بک لینک ها به عنوان اسپم در نظر می گیرند. به طور کلی هر کار غیرطبیعی توسط گوگل به عنوان کاری مستحق جریمه و تنبیه در نظر گرفته می شود. پس اگر هم نیت استفاده از پست مهمان برای بک لینک را دارید باید از زیاده روی در این زمینه خودداری نمایید.
آیا اشتراک لینک در پست مهمان تاثیر منفی هم دارد؟
همه ما شنیده ایم که گوگل برای سایت هایی که تبادل لینک می کنند چندان ارزشی قائل نیست و در صورتی که گوگل متوجه این اشتراک لینک شود یا لینک ها را در نظر نمی گیرد و یا این سایت ها را اسپم می شناسد. ولی آیا این موضوع در پست مهمان صادق است؟
چند نکته را باید به خاطر داشته باشید : ۱- سایت خود را به لینک دانی سایت های دیگر حتی سایت های مرتبط تبدیل نکنید. ۲- اگر هدف ایجاد سایت تبلیغات سایر سایت ها نیست پس سایت را وسیله ای برای اینکار قرار ندهید.
بک لینک خارجی زیاد به سایت های دیگر میتواند سایت شما را با تنبیه گوگل مواجه کند . گوگل برای این تنبیه شرایطی دارد که البته راز سر به مهر است و کسی دقیقا نمیداند تحت چه شرایطی گوگل سایتی را مورد تنبیه برای بکلینک بیش از حد قرار میدهد. ولی میتوان با تحلیل سایت هایی که لینک زیادی به سایت های دیگر میدهند ،متوجه شد که ظاهرا گوگل برای تنبیه این سایت ها یک شرط دارد و آن این است که اگر مخاطب از سایت آنها به سایت دیگری رفت و بلافاصله از آن خارج شد تنبیه رخ میدهد. بیایید این قضیه را تحلیل کنیم .
فرض کنید ما سایتی را ایجاد کرده ایم و میخواهیم مخاطبان سایت ما با مراجعه به سایت آدرس و تلفن و سایت اصناف مختلف را ببینند . مثلا اگر مخاطب میخواهد در مشهد هتلی رزرو کند به سایت ما بیاید لیست قیمت ها و آدرس و تلفن و نشانی سایت هتل های مشهد را دیده و یکی را انتخاب کند. مسلما برای گوگل هیچ دلیلی برای تنبیه این سایت وجود ندارد. بنابراین میتوان فرض را بر این گذاشت که تا زمانی که شما قصد سوء استفاده از بک لینک را نداشته باشید، مشکلی برای گذاشتن لینک خارجی هم ندارید.
چگونه پست مهمان بپذیریم؟
اگر می خواهید در سایت خود پست مهمان داشته باشید می توانید در کادری در انتهای مقاله امکان قرار دادن مشخصات نویسنده مقاله را بدهید به این کادر اصلاحا Author Box گفته می شود. در این کادر معمولا نام، عکس، مشخصات و لینک به سایت نویسنده مقاله وجود دارد. وبلاگ نویسان اغلب تمایل دارند که مطالب مفید و کاربرپسند بنویسند تا علاوه بر جذب مخاطب جدید مخاطبان قبلی خود را راضی نگه دارند. بنابراین استفاده از وبلاگ نویسان مهمان یا پست مهمان یک معامله برد برد محسوب میشود که در آن دو طرف معامله برنده هستند.
پست مهمان از ۲ بخش اصلی تشکیل می شود یکی ایجاد کننده پست مهمان و دیگری پذیرنده پست مهمان است. ایجاد کننده پست مهمان کسی است که محتوایی را بر اساس هدف مشخص و کلمه کلیدی خاصی ایجاد کرده و بک لینک های مفیدی را برای افزودن به محتوای مربوطه مورد استفاده قرار می دهد. الگوریتم های گوگل برای شناسایی لینک های شما به عنوان اسپم و یا پست مهمان محرمانه است و کسی دقیق نمی داند نحوه شناسایی به چه شکل است؛ اما بهتر است از تجربیات سایت های دیگر جهت جلوگیری از جریمه های احتمالی گوگل بهره ببریم. چندین آیتم را می توان در تصمیم گیری گوگل دخیل دانست:
– مدت زمانی که کاربران در سایت میزبان برای مطالعه پست مهمامن ماندگار می شوند.
– مدت زمانی که طول می کشد کاربر از سایت میزبان به سایت مهمان انتقال یابد.
– مدت زمانی که کاربران در سایت مهمان ماندگار می شوند.
– فعالیت های انجام شده در سایت مهمان
– سنجش اندازه صفحه سایت میزبان و مهمان برای مشخص شدن پاپ آپ هایی که به صورت پنهانی باز می شوند.
اما انتخاب سایت میزبان هم اصولی دارد که برای انتشار پست مهمان باید به آن ها توجه نمود. اولین آیتمی که باید مورد بررسی قرار گیرد دامنه سایت میزان است. نام و سن دامنه سایت اهمیت بالایی دارد. هر چه قدمت دامنه بیشتر باشد بر روی اعتبار سایت میزبان اثرات مثبت بیشتری دارد. تعداد بک لینک های استفاده شده در سایت هم اهمیت بالایی دارد. انتشار پست مهمان در سایت هایی که صرفاً بدون هدف لینک منتشر می کنند ممکن است نتایج خوبی در بر نداشته باشد. می توان از ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس برای تعیین وضعیت سایت میزبان هم استفاده نمود. از این طریق مخاطبین سایت میزبان را می توان بررسی کرد. مرتبط بودن سایت میزبان با مختوای سایت شما ، نکته دیگری است که باید به آن دقت داشته باشید.
به طور کلی بهترین پست های مهمان را می توان پست هایی دانست که از طریق منشن شدن در شبکه های اجتماعی دیگران منتشر می شود. همچنین اگر وب سایتی در داخل متون و محتوای خود به سایت شما و محصولات و خدمات ارائه شده توسط شما اشاره کند نیز اثرات مثبت خوبی خواهد داشت. می توان گفت یکی از بهترین زمان ها برای انتشار یک پست مهمان زمانی است که وب سایت میزبان از شما مستقیماً درخواست می کند تا محتوایی را به این منظور تهیه کنید.
اما شاید برایتان این سوال مطرح شود که برای نوشتن guest post چه کارهایی باید انجام دهید. در ادامه ما گامهایی که لازم است برای انتشار پست مهمان بردارید را به شما معرفی خواهیم کرد:
۱ . هدفتان را از انتشار پست مهمان مشخص کنید:
شما باید ابتدا مشخص کنید که هدف شما از انتشار پست مهمان چیست. اینکه بعد از انتشار میخواهید به چه نتایجی دست پیدا کنید. اینکه هدف شما معرفی خدمات یا محصولات است؟ میخواهید شرایط سئو را بهبود دهید یا به بالا بردن اعتبار سایتتان کمک کنید؟ ترافیک ورودی را افزایش دهید یا راههای کمک به مخاطب را به او نشان دهید؟ با پاسخ دادن به این سوالات هدفتان را از انتشار guest post مشخص کنید.
۲ . مکانهایی که میتوانید در آن پست مهمان را منتشر کنید، بیابید:
شما باید سایتهایی که مرتبط با تجارت شماست را شناسایی و در آنها پست را منتشر کنید. انتشار پست در سایتهای مرتبط ممکن است نه تنها اهداف شما را برآورده کند بلکه ضربهای نیز برای سئو محسوب شود. برای یافتن سایت مناسب برای انتشار پست مهمان موارد زیر را در نظر بگیرید:
• سایتهایی که برای مخاطبانتان جذاب است را بیابید.
شما میتوانید از قالب پرسونای مشتری برای پیدا کردن علاقهمندی مخاطبانتان استفاده کنید.
• زمینه کاری سایت منتشر کننده پست مهمان باید با سایت شما یکی یا نزدیک به آن باشد.
با انتخاب سایت غیر مرتبط احتمال شکستتان زیاد است.
• میتوانید رقبایتان را رصد کنید و از سایتهایی که آنها در آن پست منتشر میکنند، استفاده کنید.
الکسا یکی از ابزارهای رتبه بندی است که میتواند به شما برای پیدا کردن سایت مناسب برای انتشار پست مهمان کمک کند.
۳ . بررسی سایتهایی که واجد شرایط انتشار پست مهمان هستند:
پس از آنکه سایتهای مرتبط و مناسب برای انتشار پست را پیدا کردید، باید از بین آنها هر کدام که شما را به هدفتان نزدیکتر میکند را انتخاب کنید. میتوانید برای فیلتر کردن از موارد زیر استفاده کنید:
- سایتهایی که مخاطبانی مشابه با شما دارند را انتخاب کنید
- تعداد مخاطبان سایت و ترافیک نسبی آن زیاد باشد
- اعتبار سایت در نتایج جستجوی گوگل بالا باشد
Site overview یکی از ابزارهای الکساست که به شما برای انجام این کار کمک میکند. site comparison نیز به شما امکان مقایسه همزمان ۱۰ سایت را میدهد.
۴ . ایده وبلاگ خود را گسترش دهید:
با کمک تیم تولید محتوا لیستی از پستهایی که میتواند به شما کمک کند تا به هدفتان دست یابید، تهیه نمایید. توجه داشته باشید که پستها باید برای خوانندگان جذاب باشد. برای پیدا کردن علاقه مندی مخاطبان میتوانید از ابزار Audience interest tool در الکسا استفاده کنید. با قرار دادن URL سایت میزبان میتوانید مطالب مورد علاقه مخاطبان آن را بفهمید. شما میتوانید خلاء محتوایی مرتبط با سایت میزبان را پیدا کنید و برای آن محتوا منتشر کنید. برای پیدا کردن این خلاء میتوانید از Competitor Keyword Matrix در الکسا استفاده کنید.
۵ . بهترین روش برای ارائه پست مهمان را بیابید:
برای نوشتن پست مهمان ابتدا باید با مدیر سایتی که میخواهید در آن مطلب را منتشر کنید، گفتگو و ایده خود را بیان کنید. قبل از برقرار تماس باید به موارد زیر توجه کنید:
تماس با ویراستار سایت یا کارشناس تولید محتوا: شما به جای تماس با شمارههایی که در سایت قرار دارد، باید اطلاعات مربوط به این افراد را پیدا کنید و مستقیما با آنها ارتباط برقرار کنید.
مطالعه دستورالعمل سایت برای انتشار پست مهمان:
برخی از سایتها برای انتشار پست مهمان قواعد خاصی تعریف میکنند. مثلا تعداد تصاویری که میتوانید در پست استفاده کنید، یا تعداد کلمات میتواند جزو محدودیتهایی باشد که برخی سایتها برای انتشار پست مهمان در نظر میگیرند. برای آگاهی از این شرایط با ویراستار سایت صحبت کنید.
عنوان جذابی برای بیان ایده خود ارائه بدهید: سایتهایی زیادی ممکن است از سایتی که شما قصد دریافت پست مهمان از آن را دارید، بک لینک گرفته باشند یا بخواهند دریافت کنند. بنابراین بهتر است برای برقراری ارتباط بهتر عنوان جذابی برای پیشنهاد خود ارائه کنید و از رقبا پیشی بگیرید.
پیام را به صورت تبلیغاتی ارسال نکنید: قطعا در لیست نهایی چندین سایت هستند که میخواهید در آنها پست مهمان بگذارید. بهتر است که برای هر کدام متن درخواست جداگانهای تهیه کنید و از ادبیات مناسبی استفاده نمایید و درخواست خود را به صورت یک درخواست شخصی و نه عمومی مطرح کنید.
از ارزش محتوای خود برای ویراستار بگویید: به آنها گوشزد کنید که محتوایی که شما قصد انتشار آن را دارید، میتواند خلا محتوایی موجود در سایت را پر کند و محتوایی ارزش آفرین است.
اعتبار خود را به آنها نشان دهید: پستهای مهمانی که منتشر کردهاید را به آنها نشان دهید و از این طریق اعتماد آنها را جلب نمایید.
۶ . تولید محتوای ارزش آفرین:
پس از موفقیت در پیدا کردن سایت مورد نظر و مذاکره، باید محتوایی تولید کنید که با کیفیت و تخصصی باشد و میزبان را وادار کند که مجددا بخواهد با شما کار کند. در نوشتن پست مهمان دستورالعملهایی که در ابتدا به شما یادآور شدند را رعایت کنید، از تبلیغات زیادی خودداری و محتوا را قبل از ارسال کردن به لحاظ غلط املایی و نگارشی بررسی کنید. میتوانید یک بیوگرافی کوتاه نیز از نویسنده در پست قرار دهید.
۷ . پیگیری پست مهمان:
ارتباط خود را با ویراستار حتی پس از انتشار محتوا نیز حفظ و برای محتوا بازاریابی کنید. محتوا را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید و شانس دیده شدن آن را بالا ببرید. میتوانید در مطالب سایت خود به پست مهمان لینک بزنید و اعتبار آن را بالا ببرید.
۸ . بررسی نتایج به دست آمده از پست مهمان:
بعد از گذشت چند وقت از انتشار محتوای مهمان، باید نتایجی که به دنبال آن بودید را ارزیابی کنید. آیا این پست توانسته به هدف شما از گرفتن بک لینک کمک کند؟ شما میتوانید یک لیست از پستهای مهمان که منتشر کردهاید را به همراه نام سایت میزبان، لینک و KPI بازاریابی مرتبط آن ایجاد و بررسی کنید که به چه چیزی دست یافتید.
پست چه ترافیکی برای شما ایجاد کرده و تعداد بازدیدکنندگان وب سایت جدید چقدر است؟ آیا افراد بازدید کننده با محتوا تعامل کردهاند؟ آیا محتوا بازانتشار داشته و چه تاثیری روی جایگاه شما در SERP داشته است؟ تعداد دفعاتی که به نام تجاری شما ارجاع شده است، چقدر است و لینکهایی که به خاطر این محتوا دریافت کردید، چقدر بود؟
پاسخ دادن به این سوالات میتواند به شما کمک کند تا سایتهایی که برای انتشار پست شما مناسب بودند را شناسایی کنید. سایتهایی که در رسیدن به اهدافتان موثر نبودند را نیز یادداشت کنید. این اطلاعات به شما کمک میکند تا برای دریافت پست مهمان در دفعات بعدی بتوانید با آگاهی بیشتری اقدام کنید و سایت مناسب را راحتتر انتخاب و محتوایی که به رشد سایت شما و رسیدن به هدفتان کمک میکند را تولید کنید.
آیا پذیرفتن متن مهمان برای سئو مفید است؟
همانطور که تا اینجای مقاله متوجه شده اید جواب سریع به این سوال بله است. مت کاتس مدیر بخش اسپم های وب گوگل در پاسخ به این سوال که پست مهمان برای سئو سایت در گوگل مناسب است یا خیر میگوید: پست مهمان مانند هر تاکتیک دیگری در سئو میتواند مورد سوء استفاده قرارگیرد ، بنابراین ربات های گوگل برای تشخیص این سوء استفاده ها روز بروز بهتر شده تا بتوانند جلوی سایت های اسپم در وب را بگیرند. اگر بخواهیم این جواب را تحلیل کنیم به یک نتیجه میرسیم: اگر میخواهیم در سایت خود پست مهمان داشته باشیم، حتما مطمئن شویم که به سایتی مرتبط لینک میدهیم و یا اینکه به کاربران و مخاطبان سایت خود کاملا واضح بگوییم که در سایت مقصد با چه نوع داده ای مواجه می شود. خلاصه اینکه سعی نکنیم کاربر و یا گوگل را فریب دهیم.
اگر مقاله مت کاتس به آدرس https://www.mattcutts.com/blog/guest-blogging/ را خلاصه کنیم نتیجه این جمله خواهد بود : اگر قصد دارید از پست مهمان بعنوان راهی برای ایجاد بکلینک استفاده کنید بهتر است سریعا اینکار را متوقف کنید، زیرا که استراتژی جدید گوگل این است که اینگونه سایت ها را اسپم تشخیص دهد. در واقع گوگل مطالبی را که صرفا با هدف ایجاد لینک تولید می شوند شناسایی کرده و سایت شما را جریمه خواهد کرد. بنابراین در انجام این کار نباید زیاده روی کنید و غیر طبیعی رفتار کنید.
انتشار پست مهمان و دریافت بک لینک
روش دوم که یکی از روشهای پرکاربرد برای ایجاد ارتباط با سایر سایتها و گرفتن بک لینک از آنهاست را انتشار پست مهمان(Guest post) نیز میگویند. این روش آنقدر مورد توجه بلاگرها قرار گرفته است که از هر سه بلاگر دو نفرشان از این روش استفاده میکنند. گرفتن لینک از سایتهای دیگر کار سادهای نیست و باید سایت مناسب و مرتبط با سایت خودتان را برای این کار پیدا کنید.
پست مهمان چیست و چگونه به رشد وب سایت کمک میکند؟
مقالاتی که شما در سایت خودتان منتشر میکنید، “پست” و مقالاتی که در سایتی غیر از سایت خودتان منتشر میکنید، “پست مهمان” نامیده میشوند. یکی از روشهای گرفتن بک لینک انتشار پست مهمان است. انتشار درست guest post ترافیک زیادی را به سمت سایت شما روانه میکند و جایگاه شما را در موتورهای جستجو ارتقا خواهد داد.
در صورتی که پست مهمان به درستی نوشته و منتشر شود، هم برای نویسنده و هم برای منتشر کننده، فوایدی به همراه دارد. در واقع این روش یکی از تکنیکهای بازاریابی دو طرفه به شمار میرود. سایتی که پست را منتشر میکند، از یک محتوای غنی برخوردار شده و سایت نویسنده هم از مزایای بسیاری از جمله شناخته شدن برند، بالا رفتن اعتبار آن، پیدا کردن مخاطب جدید، افزایش ترافیک ورودی به سایت، بهبود مولفههای سئو با دریافت بک لینک و افزایش تعداد فالورها در شبکههای اجتماعی برخوردار خواهد شد.
چه نکاتی را باید در نوشتن پست مهمان رعایت کنیم؟
از ویژگیهای بسیار مفید پست مهمان این است که برای شما فرصتی ایجاد میکند تا از یک سایت معتبر بک لینک دریافت کنید. ممکن است ما هیچ راهی برای گرفتن بک لینک نداشته باشیم به همین خاطر پست مهمان ارزش صرف انرژی و وقت را برای دریافت بک لینک دارد.
نکتهای که باید در نظر داشته باشید این است که سایتهایی که میخواهید از پست مهمان استفاده کنید، معتبر باشد و همچنین بازدیدکنندگان زیادی داشته باشد. به کار بردن این استراتژی در حجم بالا به هیچ وجه کار درست و اصولی نیست.
پست مهمان باید در تعداد کم و همانطور که گفته شد در سایتهای معتبر و با ارزش منتشر شود تا موثر باشد. اعتماد گوگل به سایتهای معتبر موجب میشود برای لینکهایی که توسط این سایتها منتشر میشوند، اهمیت زیادی قائل شود و آنها را جریمه نکند. با همه این تفاسیر نکاتی را باید در نوشتن پست مهمان رعایت کرد که در ادامه آنها را توضیح میدهیم.
سایت های خوبی را انتخاب کنید
اگر پست مهمان خودتان را در سایت های بی کیفیت یا کم اعتبار منتشر کنید، نه تنها چیزی به دست نمیآورید، بلکه مقداری اعتبارتان را هم از دست میدهید. درست است که پست مهمان برای سئو سایت و برند شما مزیتهای زیادی دارد، اما این بهانه خوبی نیست که بخواهید به خاطرش به سراغ هر سایتی رفته و در آن محتوا منتشر کنید. قبل از انتخاب سایت برای انتشار پست مهمان، به این نکات دقت کنید:
- قدرت دامنه سایت
- میزان ترافیک سایت
- اعتبار سئو سایت مورد نظر
- ارتباط سایت مقصد با سایت شما
- میزان تعامل کاربران با محتواهای قبلی
- زیاده روی نکردن در انتشار پست مهمان
بزرگترین مشکل در پست مهمان استفاده بیش از اندازه صاحبان و مدیران سایتها در به کار بردن آن است. پستهای شما باید از منبع های مختلف باشد و بک لینک ها نیز از انکر تکست های متفاوتی تشکیل شده باشند.
اگر تنها منبعی که برای دریافت لینک استفاده میکنید، پست های مهمان هستند شک نکنید گوگل متوجه خواهد شد شما از چه الگویی برای گرفتن لینک استفاده میکنید و به احتمال خیلی زیاد در آینده با مشکل روبرو خواهید شد.
برای نتیجه گرفتن در این روش باید برنامه و استراتژی متفاوتی را در نظر بگیرید و از منبعهای بک لینک مختلف استفاده کنید. در صورتی که قصد دارید یک پست مهمان ایجاد کنید لینک های آن را بررسی کنید و اعتبار سایتی که میخواهید پست خود را در آن قرار دهید را حتما در نظر بگیرید.
با بیتوجهی به این نکات تنها فقط وقت و انرژی خود را بیهوده صرف خواهید کرد. همچنین سایتتان را در معرض جریمه گوگل قرار خواهید داد.
- توجه به کیفیت پست مهمان
بیشتر افرادی که از استراتژی پست مهمان برای گرفتن لینک استفاده میکنند، به کیفیت محتوای نوشته شده اهمیتی نمیدهد. در صورتی که این کار کاملا اشتباه است.
گوگل هر محتوایی که در سایت ها قرار داده میشود را بررسی و ارزیابی میکند و تنها در صورتی که باکیفیت و مفید باشند لینک آن محتوا را به عنوان یک لینک با کیفیت به حساب میآورد.
این امر کاملا منطقی به نظر میآید زیرا کسی به لینک هایی که در یک محتوای بی کیفیت هستند توجهی نشان نمیدهد. بنابراین توصیه میکنیم حتما در هنگام نوشتن محتوای پست مهمان به کیفیت آن توجه کنید.
زمانی که قصد نوشتن پست مهمان را دارید دقت کنید که محتوای آن جدید و به روز بوده و از کیفیت بالایی برخوردار باشد. همچنین توجه داشته باشید از مطالب سایت خود به عنوان پست مهمان استفاده نکنید. در صورتی که گوگل متوجه کپی بودن محتوای شما شود، به لینک هایی که در آن درج کردهاید اهمیتی نخواهد داد.
بنابراین در هنگام نوشتن پست مهمان حتما از مفید و با ارزش بودن آن مطمئن شوید. پس از نوشتن محتوا از خود بپرسید آیا مطلبی که ایجاد کردهاید ارزش اشتراک گذاری را دارد یا خیر. اگر خود را جای مخاطبی قرار دهید که مطلب شما را میخواند، بدون شک به راحتی میتوانید ارزشمند بودن آن را تشخیص دهید.
- اضافه کردن تصویر و استایل های متنوع به نوشته خود
همانطور که گفته شد، هر پست مهمان باید با دیگر مطالب شما متفاوت باشد. به خصوص اگر این روش را به عنوان یک تکنیک اصلی در لینک سازی انتخاب کردهاید. حتما از متمایز بودن متن محتوا اطمینان حاصل کنید.
یکی از راههایی که میتوانید محتوای خود را به کمک آن از دیگر مطلب خود متمایز کنید استفاده از استایل های متنوع در نوشتن محتوا است. اغلب وبلاگ ها از فونتهای مشخصی استفاده میکنند که ما اجازه تغییر آن را نداریم ولی میتوانیم با ایجاد بلاکهای مختلف و پاراگرافها، نقل قولها و هدینگها در نحوه نوشتن خود تنوع ایجاد کنید. این روش باعث میشود خوانایی مطلب شما بیشتر شود و موتورهای جستجو راحت تر آن را درک کنند.
یکی دیگر از راه های دیگری که میتوانید برای بهتر کردن متن از نظر ظاهری از آن استفاده کنید، به کار بردن تصاویر و مدیا در میان متن میباشد. اصلا برای این کار تعلل نکنید و منتظر مدیر وب سایت نباشید تا برای شما عکسی مناسب انتخاب نماید.
با کمی وقت گذاشتن در انتخاب چند عکس مرتبط و استفاده از آن ها در خلال متن خود، میتوانید ظاهر محتوای خود را متفاوت کنید. هرچه نوشته شما ظاهر زیبا و بهتری داشته باشد این امکان وجود دارد که مدیر سایت در آینده از شما بخواهد محتواهای دیگری را برای منتشر کردن در اختیارش بگذارید.
شما میتوانید محتوای خود را بهتر از این هم ایجاد کنید و برای عکسهایی که به نوشته خود اضافه میکنید متن جایگزین قرار دهید تا سئو نوشته خود را بهبود ببخشید. بدون شک مدیر سایت برای انجام چنین کاری از شما تشکر هم میکند زیرا کار او را راحت کردهاید.
در آخر به لینک سازی در پست مهمان میرسیم. در حالت عادی، احتمالاً مدیران سایت ها به شما اجازه درج یک یا دو لینک در داخل محتوا را بدهند. زیرا از به کار بردن انکر تکست های زیاد در داخل متن و به سایت های مختلف لینک دادن خوششان نمیآید. با این تفاسیر، در صورتی که اجازه درج لینک در محتوا را داشتید چند لینک با کیفیت و مرتبط را به وبسایت خود بدهید.
به احتمال خیلی زیاد هدفتان از نوشتن یک محتوا و استفاده از آن به عنوان پست مهمان این است که میخواهید در یک کلمه کلیدی خاص رتبه کسب کنید.
به همین دلیل ممکن است آن کلمه را به شکل انکر تکست چندین بار در محتوا به کار ببرید. این روش کاملا اشتباه و منسوخ شده است. برای اینکه بازخورد بهتری از پست مهمان خود دریافت کنید مواردی را به کار ببرید که باعث تنوع متن شما شود.
همچنین دقت داشته باشید انکر تکست های یکسان نیز به کار نبرید. بهترین راه در استفاده از استراتژی پست مهمان این است که از لینک های متفاوت در جاهای مختلف نوشته و انکر تکست های متنوع و همچنین متنهای متفاوت استفاده نمایید تا همه چیز برای موتور جستجو گوگل طبیعی به نظر برسد.
تا به امروز پست مهمان ارزش خود را از دست نداده است و تا آنجا که ما اطلاع داریم گوگل هیچ الگوریتمی ندارد که ایجاد چنین محتواهایی را با پنالتی رو به رو کرده باشد. ولی با همه این توضیحات بهتر است محتاطانه عمل کنید. پست مهمان هم مانند دیگر تکنیک های سئو و بهینه سازی برای سایت باید کاملا طبیعی به نظر بیاید به گونه ای که به هیچ وجه مشخص نباشد که شما از روی قصد یک انکر تکست را تکرار میکنید.
بیشتر افراد فقط از پست مهمان به عنوان بک لینک یاد میکنند. در صورتی که میتوان با تمامی نکاتی که در بالا ذکر شد نمایش بسیار خوبی را از محتوای منتشر شده ارائه دهید و توسط لینک هایی که در آن قرار دادهاید موجب افزایش ترافیک سایت خود شوید. همانطور که در نوشتن مطالب سایت یا وبلاگتان دقیق و هوشمندانه عمل میکنید، پست های مهمان شما نیز باید به همین صورت نوشته شوند.
پست مهمان معکوس چیست؟
پست مهمان معکوس به شرایطی گفته میشود که شما به عنوان صاحب سایت، از یک نویسنده یا مدیر سایت دیگر درخواست کنید تا در سایتتان یک محتوای مهمان منتشر کند. اما چرا ممکن است شما چنین درخواستی داشته باشید؟
- ممکن است بخواهید با داشتن محتوایی از یک فرد تاثیرگذار و معتبر، اعتبار سایت خودتان را افزایش بدهید،
- برای به دست آوردن محتوای مفید و رایگان حاضر به بک لینک دادن باشید،
- با توجه به اینکه اغلب نویسنده های بزرگ حاضرند برای محتوای خود بک لینک گرفته و حتی آن را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند، شاید هدفتان دریافت این بک لینک ها و سوشیال سیگنال ها به سایتتان باشد،
- ممکن است بخواهید با فرد مورد نظر ارتباط برقرار کنید،
- شاید دوست داشته باشید مخاطبان سایتتان به محتواهایی با موضوعات مرتبط دیگر دسترسی داشته باشند.
- و..
تفاوت پست مهمان و پست مهمان معکوس
سه عنصر وجود دارند که پست مهمان معکوس را از یک پست مهمان عادی متمایز می کند.
اول؛ محتوا است که باید توسط یک نویسنده رده بالا و سرشناس ایجاد شود.
دوم؛ این شما هستید که باید سراغ نویسنده ها بروید نه آنها!
سوم؛ بازدهی پست مهمان معکوس بسیار بیشتر است.
نکته هایی که باید همین آغاز کار به آنها توجه کنید، از این قرارند؛ از آنجایی که شما از فرد معتبری دعوت می کنید، که برایتان محتوا تولید کند، اگر به هر دلیلی او نتواند یا نخواهد محتوای عالی تولید کند، شما بر سر دو راهی گیر می کنید!
انتشار چنین پستی به مراتب مضرتر از نداشتن آن در سایت است. از این رو باید به نویسنده کاملا انگیزه بدهید، تا بهترین نوشته اش را در اختیارتان قرار دهد. مثلا اینکه قرار است نام و نشانش در همان پست درج شود و مواردی از این دست که باعث می شود تا به خاطر آبروی خودش هم شده بهترین محتوا را تولید کند.
محتوا باید به اندازه ای جذاب و تاثیر گذار و بهینه باشد، که بتواند به جذب کاربر کمک کند. فراموش نکنید هر کسی که در کارش حرفه ای بود، لزوما در امر بهینه سازی مطالب حرفه ای نیست. از این رو همان ابتدا موضوع را با وی در میان بگذارید تا مشکلی پیش نیاید.
چالش های نوشتن پست مهمان معکوس
اما یافتن نویسنده پست مهمان معکوس کار چندان ساده ای نیست و فراز و نشیب هایی دارد. در فرایند انتشار پست مهمان معکوس در صورت کلی سه مرحله پیش رو دارید که عبارتند از:
گام نخست یافتن نویسندگان معتبر در حیطه تخصص تان می باشد.
گام دوم مشخص کردن نوع پست مهمان معکوس است. اینکه چه نوع محتوایی مد نظرتان است.
گام سوم مربوط به یافتن اطلاعات تماس نویسنده و متقاعد کردن او برای نوشتن پست مهمان است.
در این نوشته همه مواردی که از آنها یاد شد، را توضیح می دهیم و راهکارهایی را پیشنهاد خواهیم داد.
مزایای پست مهمان معکوس
پیشتر جذب ترافیک به عنوان مهمترین مزیت پست مهمان معکوس یاد شد، اما مزایای دیگری وجود دارد که شاید از آنها بی اطلاعید.
یکی از مزایای پست مهمان معکوس این است، که امکان دارد شما مخاطبان بسیاری داشته باشید، اما آنها دوست داشته باشند، تا مقالات یکی دیگر از همکاران تان را هم بخوانند. این موضوع می تواند در کاربران ایجاد اشتیاق کند، که شما با سایر رقبا همکاری نزدیک دارید و مقالات یکدیگر را در سایت هم منتشر می کنید.
شاید مزیت دیگری که برای پست مهمان معکوس می شود برشمرد، احتمال گرفتن بک لینک رایگان باشد. فرض کنید که شما از یک همکار دعوت کردید که برای شما مقاله ای بنویسد. این فرد اگرچه برای خودش بک لینکی در محتوایش می سازد، اما ممکن است در مقاله بعدی اش که در سایت شخصی خود منتشر می کند، به مقاله ای که در سایت شما نوشته اشاره کند و همچنین به آن لینک دهد. اینجاست که شما به موفقیت همه جانبه رسیده اید. هم جذب کاربر کرده اید و هم بک لینک رایگان و با ارزش دارید.
از طرف دیگر امکان دارد که سایت های دیگری که فرد نویسنده پست مهمان شما را دنبال می کنند، به سایت شما لینک دهند.
چه سایت هایی می توانند تکنیک پست مهمان معکوس را اجرا کنند؟
هر سایتی که قادر به انتشار محتوا باشد، می تواند پذیرای پست مهمان معکوس نیز باشد. مهم نیست محتوای سایت شما چه چیزی است، باید در فرمت معمول سایت خود این محتوا را تهیه کنید. محتوای متنی، ویدئو، صوتی یا اینفوگرافیک هر کدام از این موارد می تواند، موضوع پست مهمان معکوس باشد.
هم اکنون این تکنیک توسط سایت های بسیاری اجرا می شود. زمانی که شما یک مصاحبه در سایتی می بینید، در واقع این کار با هدف جذب ترافیک انجام شده است.
اینکه تا چه اندازه در این کار موفق باشید، به مواردی چون؛ محبوبیت سایت شما، میزان سرشناس بودن فرد نویسنده مهمان، اشتراک گذاری پست مهمان معکوس و مواردی اینچنین بستگی دارد.
کاربرد پست مهمان در تجارت الکترونیک
پست مهمان در تجارت الکترونیک میتواند علاوه بر تسهیل برند سازی امکان عرضه کالا در سایتی دیگر را محیا کند ، به این ترتیب شما میتوانید برخی محصولات خود را از طریق سایت های دیگر به فروش برسانید .
برای تبدیل شدن پست مهمان به یک ابزار تجارت الکترونیک شما باید شبکه های اجتماعی خود را نیز توسعه دهید .
اگر میخواهید از پست مهمان در تجارت الکترونیک بهره بگیرید باید مطمئن شوید که وبسایت میزبان ارزش اینکار را دارد .
چگونگی تحلیل سایت میزبان برای قراردادن پست مهمان :
- سن دامنه سایت مهمان را بررسی کنید.
- تعداد بکلینک های آن را بررسی کنید.
- میزان مخاطب آن را بررسی کنید. (در گوگل آنالتیک و سایت semrush میتوان بصورت محدود ترافیک سایت ها را مشاهده کرد.)
- نام دامنه را بررسی کنید.
تفاوت پست مهمان و چند نویسنده بودن وبسایت
آیا وب سایت هایی که دارای دو یا چند نویسنده هستند به عنوان سایت های دارای پست مهمان شناخته می شوند؟
وقتی که یک سایت یا یک وبلاگ دو یا چند نویسنده دارد ، معمولا همه نویسندگان آن در چهارچوب تعیین شده سایت مطالب خود را درج می کنند . حتی اگر که هر کدام مسئول بخشی از سایت باشند. بگذارید این مسئله را با مثالی مشخص کنیم.
مثال:
شما سایتی آموزشی را ایجاد کرده اید و چهار دبیر در رشته های فیزیک ، ریاضی ، شیمی ، کامپیوتر را دعوت کرده اید تا بعنوان دبیران سایت شما برایتان مطالب آموزشی ایجاد کنند . با وجود اینکه این دروس هیچ ارتباطی با هم ندارند. ولی شما یک چهارچوب مشخص برای کیفیت دروس ، نحوه قرار دادن عکس و ویدئو و لینک دادن به سایت های دیگر برای دبیران خود تعیین می کنید و به این ترتیب مخاطب هر کدام از این دروس با مراجعه به بخش مد نظر خود در سایت با متن ، عکس ، فیلم های کاملا مرتبطی مواجه میشود.
لینک های خارجی سایت هم از قائده ای مشخص پیروی می کنند. بعنوان مثال شما به مدرسین خود میگوید تنها به سایت های آموزشی رایگان دیگر و یا به وبلاگ آموزشی شخصی خود میتوانند لینک دهند. تا کاربران هر بخش در صورت مراجعه به لینکها مطالب کاملا مرتبطی با سایت شما را مشاهده کنند. طبق گفته مت کاتس کارمند گوگل، این نوع سایت ها هیچ مشکلی از نظر گوگل و سئو ندارند. بنابراین میتوانید از این شیوه برای گسترش سایت خود استفاده کنید.
نکته آخر: یادمان باشد که کاربران سایت ها از موتورهای جستجو هوشمندتر هستند. اگر میخواهید مخاطب وفادار واقعی و دائمی داشته باشید. بر روی نادانی مخاطبان خود سرمایه گذاری نکنید. زیرا که شاید بتوانید عده ای از مخاطبان را یک یا چند بار فریب بدهید. ولی بزودی شهرت بد سایت شما موجب میشود که مجبور به تغییر نام دامنه سایت خود شوید. بنابراین همواره با صبر و حوصله راه درست را به پیش گیرید.
چرا پست مهمان برای کسب و کار شما مهم است؟
پست یا وبلاگ نویسی مهمان مزایای مختلفی را برای هر شغل فراهم می کند. در واقع شما تخصص خود را در وب سایت های دیگر به اشتراک می گذارید و می توانید خود را به عنوان یک مقام معتبر در بازار معرفی کنید.
علاوه بر این، نمایش پست های مهمان در وبلاگ تان به شما کمک می کند دیدگاه های جدید و محتوای تازه ای به مخاطبان خود ارائه دهید و با این کار کاربران با محتوای جدید رو به رو می شوند و یک تنوع ایجاد می شود تا از محتوای تکراری خسته نشوند. بنابراین نمایش پست های مهمان یک روش عالی برای جذب خوانندگان است.
چگونه می توانم وبلاگ نویسی مهمان را شروع کنم؟
اگر می خواهید نوشتن پست میهمان را شروع کنید، ابتدا هدف خود را برای این کار مشخص کنید. برای نوشتن پست میهمان باید وب سایت هایی که رقیب شما نیستند را پیدا کنید. انتحاب سایت میزبان بسیار مهم است. بعد از تعیین هدف، باید مخاطبان مطالب خود را بشناسید.
شما می خواهید کاربران جدیدی را در حوزه کاری خود پیدا کنید، بنابراین باید سایت هایی را به عنوان میزبان انتخاب کنید که کاربران مشترکی با شما داشته باشند. بسیاری از این سایت ها در محتوای خود ذکر کرده اند که قادر به دریافت پست میهمان هستند بنابراین می توانید به آن ها درخواست دهید تا با شما همکاری کنند.
در این جا نکاتی که برای نوشتن پست مهمان باید رعایت کنید را ذکر می کنیم:
با محتوای وب سایت میزبان آشنا شوید
آشنایی با محتوای وب سایت مورد نظر بسیار مهم است. کلمات کلیدی مد نظر خود را در وب سایت میزبان جستجو کنید تا بدانید که محتوای آن ها چگونه است. چند نکته ی دیگر که خوب است بدانید:
- باید بدانید که آن ها برای چه سطح مخاطبی (مبتدی، متوسط ، پیشرفته) محتوا تولید می کنند.
- اگر دارای کسب و کار B2B هستید، پس باید بدانید که مخاطبان شما شاغل هستند یا مصرف کننده.
- چه نوع محتوایی می نویسند؟ بیشتر مفاهیم عمومی است یا آموزش های دقیق و تخصصی؟
وبلاگ نویسان مهمان را بشناسید
برخی از وبلاگ ها فقط پست های نویسندگان خاصی را دنبال می کنند. برای دانستن این موضوع بیوگرافی وبلاگ نویسان مهمان را مطالعه کنید تا ببینید که آن ها وبلاگ نویس، فریلنسر، مشاور یا صاحب کسب و کار هستند یا خیر.
در وب سایت میزبان چهره ای آشنا شوید
برای اینکه شانس خود را برای پذیرش به عنوان یک وبلاگ نویس مهمان افزایش دهید، باید از طریق سایت میزبان شناخته شوید. بهترین راه برای این کار این است که یک یا دو هفته وقت بگذارید و در مورد آخرین پست ها نظر بدهید.
همچنین اگر این پست ها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید نیز بیشتر شناخته می شوید. با این کار وقتی که به آن ها برای نوشتن پست مهمان درخواست می دهید، یک فرد کاملا ناشناس به حساب نمی آیید.
سایر پست های مهمان را مشاهده کنید
اگر چه یک وبلاگ میزبان دارای پست های مهمان است، اما باید ببینید که آیا وبلاگ نویسان مهمان عملکرد خوبی دارند؟ آیا پست های مهمان، در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شوند و نظرات زیادی را دریافت می کنند؟
ممکن است بعضی از سایت ها پست مهمان را بپذیرند، اما اگر این پست باعث افزایش مخاطب سایت میزبان شود و کمکی به شناخته شدن وب سایت شما نکند، عملکرد خوبی نخواهد داشت.
بهترین زمان برای نوشتن پست مهمان
شما همیشه یک فرصت طلایی برای قرار دادن پست مهمان نخواهید داشت، اما موارد خاصی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. این موارد شامل موارد زیر است:
- وقتی وبلاگ در یکی از پست های خود یا در رسانه های اجتماعی (توییتر، فیس بوک، Google+ و غیره) از شما نام می برد.
- وقتی وبلاگ آن، کسب و کار شما یا محصول شما را در یکی از پست هایشان لیست می کند.
- وقتی وبلاگی به طور خاص درخواست نوشتن پست مهمان می دهد.
- وقتی آن وبلاگ یک پست میهمان دیگری را منتشر می کند.
وبلاگ نویسی مهمان چه تاثیری بر سئو دارد؟
پاسخ کوتاه به این سوال این است که تا زمانی که برای ایجاد پست های مهمان برای وب سایت های قانونی، محتاط و با ملاحظه باشید، وبلاگ نویسی مهمان می تواند ابزاری عالی برای اقتدار دامنه شما و پیشرفت در رتبه بندی سئو باشد.
بنابراین تا زمانی که محتوای شما از کیفیت بالایی برخوردار باشد، وبلاگ نویسی مهمان راهی عالی برای افزایش رتبه سایت شماست.
هدف از درج پست مهمان
اصولا سه هدف اصلی برای درج پست مهمان وجود دارد:
۱. استفاده از پست مهمان برای معرفی خود بعنوان یک متخصص در حوزه فعالیت خود
۲. دریافت ترافیک بیشتر برای وب سایت خود
۳. ساخت بک لینک برای وب سایت خود
با ایجاد یک محتوای اصولی و درست در بهترین وبلاگ های مرتبط با صنعت خود. می توانید به هر سه این اهداف برسید. اگر بخواهید به اهداف اول و دوم برسید. لازم است که وبلاگی را بیابید که تعداد مخاطب فعال بالایی داشته باشد. برای رسیدن به هدف سوم نیز به وبلاگ هایی نیاز خواهید داشت که اعتبار دامنه Domain Authority-DA بالایی داشته باشند. برای بررسی اعتبار دامنه می توانید از نوار ابزار SEOmoz toolbar به صورت رایگان بهره ببرید. شناخت اهداف وبلاگ نویسی مهمان یا همان پست ها مهمان به شما کمک می کند تا بتوانید نوع وبلاگی که برای رسیدن به این اهداف به شما کمک می کند را بدرستی انتخاب نمایید.
چگونه مکان های مناسب برای درج پست مهمان را پیدا کنیم؟
اولین موضوعی که در هنگام درج پست مهمان باید به آن به پردازیم یافتن مکان های مناسب برای درج پست مهمان است. هدف اصلی شما در این قسمت یافتن سایتی است که ارتباط محتوایی با صنعت شما داشته باشد. برای این منظور باید وبلاگی را بیابید که شاخص های زیر را داشته باشد:
• محتوای وب سایت دریافت کننده پست مهمان با محتوای صنعت شما مرتبط باشد.
• مخاطب های وبلاگ، به فعالیت های صنعت شما علاقه مند باشند.
• وبلاگ باید باید ارتباطات موثر با مخاطبان خود داشته باشد (شما باید مطمئن باشید که مقالات منتشر شده شما توسط وبلاگ دریافت کننده در شبکه های اجتماعی تبلیغ میشوند.)
برای مثال، اگر شما بذر های گیاهان مختلف را در وب سایت خود می فروشید. شما باید وبلاگی در ارتباط با باغبانی و باغداری بیابید که مخاطبان آن با مسائل باغداری در ارتباط باشند. به این ترتیب شما می توانید وبلاگ مناسبی برای درج پست مهمان برای سایت خود بیابید.
استفاده از گوگل برای یافتن وبلاگهای مناسب برای درج پست مهمان
گوگل ابزار مناسبی برای جستجوی وبلاگ های پذیرنده پست مهمان است. شما می توانید از عبارت زیر برای جستجوی سایت هایی که به شما امکان درج پست مهمان را می دهند استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که می توان به این عبارات واژه های مربوط به صنعت خود را نیز اضافه کنید تا وبلاگ هایی را بیابید که بصورت اختصاصی در باره صنعت شما پست مهمان می پذیرند.
• درج پست مهمان
• پست مهمان
• پست مهمان توسط
• پذیرش پست مهمان
• راهنمای پست مهمان
خلاصه پست مهمان چیست ؟
نکته: سایت هایی که در زمینه های مختلف در ایران پست مهمان بپذیرند بسیار محدود هستند و خود این امر میتواند یک فرصت اشتغال بسیار موثر باشد. اگر به ایجاد سایت برای دریافت پست مهمان علاقه مند هستید با کارشناسان ما تماس بگیرید و در فضایی بدون رقابت به کسب و کار در دنیای وب بپردازید.
با وجود محدودیت تعداد سایت های پذیرش پست مهمان می توانید با کمی تیز هوشی سایتی را بیابید که علاقه مند به دریافت پست مهمان مرتبط با صنعت شما باشد.
وبلاگ نویسان مهمان معروف
آیا وبلاگ نویسان معروف در صنعت خود را می شناسید؟ اگر به اندازه کافی وبلاگ های مرتبط با صنعت خود را مطالعه کرده باشید. قاعدتا باید آنها را بشناسید. این اسامی، متعلق به کسانی است که شما نام آنها را بارها و بارها در مقالات وب سایت های مختلف مشاهده کرده اید. در بازاریابی آنلاین این نام ها عبارتند از Gregory Ciotti, Danny Iny, Leo Widrich, Neil Patel, Marcus Sheridan و بسیاری نام های دیگر. با دانستن نام وبلاگ نویسان برجسته در صنعت خود می توانید نام آنها را به اضافه واژه “پست مهمان توسط” را در گوگل جستجو کنید. به این ترتیب لیستی از وبلاگ هایی خواهید یافت که به شما اجازه میدهد در زمینه مَد نظر خود در آنها پست مهمان قرار دهید. اگر شما وبلاگ نویسان برجسته در صنعت خود را بشناسید می توانید از آنها بخواهید که شما را به مالکان وبلاگ ها معرفی کنند. تا روند پذیرش پست مهمان سرعت بگیرد.
بک لینک های رقبا
اگر در بازاریابی آنلاین، در بخش کمپین های سئو به بررسی بکلینک رقبا پرداخته باشید. لیست بلند بالایی از وبلاگ های پذیرنده پست مهمان در زمینه کاری خود، در اختیار دارید. با کمک ابزار هایی مانند Open Site Explorer ( سی روز رایگان ) یا رنک سیگنال Rank Signal ( کاملا رایگان) میتوان بک لینک های رقبا را بررسی کنید. بجای این ابزار ها می توانید در گوگل نام رقبا را با این الگو درج نمایید:
link:domain.com -domain.com “guest post”
باید عبارت domain.com را با نام دامنه رقبا جایگزین کنید.
بیاد داشته باشید که یافتن بلاگ هایی برای درج پست مهمان، پایان کار نیست و باید موارد دیگری را نیز در هنگام درج پست مهمان مورد توجه قرار داد.
درباره داود ستوده راد
فریلنسر ، داود ستوده راد هستم که به صورت حرفه ای در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنم. متخصص در طراحی و بهینه سازی سایت و مشاور در کسب و کار اینترنتی و استارت آپ ها هستم.
نوشتههای بیشتر از داود ستوده راد
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.